Şimdi Ara

iPhone 3g Elma logosunda döngüye girip açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Jb'siz beyaz 3g telefonda böyle garip bi sorunu var bi arkadaşımın.

Sorun şöyle başlamış. Sabah alarm kuruluymuş. Gece düzgün çalışan telefon sabah alarm çaldıktan sonra slide'ı çekerken donmuş kalmış. Donmasının üstüne bide sürekli titriyormuş. Şarjı bitene kadar beklemiş arkadaşım. Sonra şarja taktığında kendiliğinden açılmaya başlamış. Ama elma logosuna geliyor sonra orada loading ekranı gibi olan ekrana gelip (anlatamadım burayı ama tam) tekrar başa elma logosuna dönüyormuş. Bu böyle sürekli tekrar ediyormuş.
    Bunun üstüne telefon hiç de kapanmıyormuş bi de. Kapanır gibi olup tekrar hemen elma ekranına geri geliyormuş. İki tuşa birden basıp kapatmaya çalışmış arkadaşım, bilinen yöntemleri denemeye çalışmış ama telefon doğru dürüst kapanmayınca onlar da olmuyormuş. Recovery moda da giremiyor yani.

Telefonu bilgisayara bağlamak da imkansız. Telefonu bilgisayara bağlayınca iTunes telefonunuz bi şifreyle kilitlenmiş şifreyi telefon üzerinden girmeden iTunes üzerinden bişey yapamazsınız diyormuş. Ki telefon önceden şifreli değil. Hadi oldu diyelim zaten açılmadığı için şifre girmek de imkansız.

Restore etmeden bi çözüm bulmak mümkün müdür buna? İçinde değerli fotoğraflar var. Restore etmek zorunda kalsak da bu fotoğrafları kurtarabilsek bile yeter.

Özet olarak tekrar yazayım sorunu detayları okumak istemeyenler için;

Telefon elma logosuna gelip orada dönüp duruyor. Kapatmak isteyince de kapanmayıp baştan açılıyor ve yine döngüye giriyor.
    iTunes görmüyor telefonu.
    Restore etmeden bi çözüm arıyorum. Restore etmek zorunda kalsak da içindeki fotoğrafları kurtarmak önemli bunun bi yolu var mıdır? Backup dosyası eski tarihli olduğu için istenen fotoğraflar yok.

Önerisi olan varsa bekliyorum, teşekkürler.

• Cihaz eğer Türkiye'den alındıysa garantiye yollamalısın.Arkadaşım garantisi bittikten sonra iPhone 3G'sini servise vermişti,garantisi bitmesine rağmen hiç bir ücret almamışlardı Şansına aceleye geldi heralde,çünkü benim bildiğim garanti bittikten sonra servise göndermek ücretli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeolus98

Cihaz eğer Türkiye'den alındıysa garantiye yollamalısın.Arkadaşım garantisi bittikten sonra iPhone 3G'sini servise vermişti,garantisi bitmesine rağmen hiç bir ücret almamışlardı Şansına aceleye geldi heralde,çünkü benim bildiğim garanti bittikten sonra servise göndermek ücretli

Garantisinin bitmemiş olması gerek ama gönderince içindeki herşeyi tamamen silip geri göndermelerini istemediğinden arkadaşım acaba başka bi çözüm var mıdır diye araştırıyorum.

Son çare artık herşeyi gözden çıkardıktan sonra garantiye gönderilebilir. Teşekkürler cevap için ayrıca.

• iTunes'tan backup alıp garantiye göndersin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkiNNy

iTunes'tan backup alıp garantiye göndersin?

Hocam itunes telefonu görüyor fakat hicbir islem yapmasina izin vermiyormus.
  • restore cek dfu moduna alıp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum aynı sorun bende de oldu, tel. garantisi dolduğu için kendim hallettim. Eğer garantin dolmadıysa deneme...

önce telefonun alt kısmındaki iki vidayı çıkar,bir adet cam vavtuzuyla ön cam yüzeyi kaldıracaksın,ellerinle kasayı iyi kavra. sorunsuz çıkıyor mera etme. bord ile ekran arasında bağlantı yapan küçük bir kablonun ucunda plastik jack var o yerinden oynamıştır. bu soruna yol açıyor onu sabitlersen telefon düzelecektir.Ben kendim yaptım ve sorun halloldu
  • @sekerserseri
    Telefon kapanmadığı için dfu moduna alma işleminde de sorun oluyormuş. Telefon benim elimde olmadığı için de kendim de deneyemiyorum.

@dayseeh
    Telefonun garantisinin devam ediyor olması lazım. Ama etmese bile telefon bende olmadığı için bu anlattığınız işlemi yapamam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.