Şimdi Ara

Tabletim samsung yazısında takılı kaldı ve oradan download menüye gidilmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
9.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar foruma daha yeni katıldım.

    Her neyse ben samnsung galaxy tab 3 (SM-T210 4.4.2 KİTKAT) tabletime root attım. Ve attıkdan sonra tabletim bir daha hiç açılmadı samsung yazısı geliyor ve de orada kalıyor.

    Araştırdığım kaynaklarda stock rom at düzelir dediler fakat rom atmak için gerekli olan download moduna gidemiyorum. Ses kısma + home + güç tuşlarına aynı anda basıyorum ve tablet kapanıp tekrar açılıyor ve yine karşımda samsung yazısı.
    Aynı şeyi şarjını bitirip kapayım açıp denedim yine olmadı. Download menüsüne gidebilsem her şey düzelicek bunun bir çaresi varmıdır. Şimdiden teşekkürler.







  • Geçmiş olsun kardeşim sahip olduğun android sistemin silinmiş aynı sorunu yaşadım. İnternetten tablet modeline uygun stock romu bul ve download modda kurmayı dene. Download modunu açılmaması normaldir biraz denersen açılacaktır. Sistemi tekrar kaybetmemen için ondan sonra TWRP kurabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz brick olmuş burdan yazılım yükleyebilirsiniz :http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-3/general/tab-3-7-0-sm-t210-r-stock-4-4-2-kitkat-t2930075

    Geçmiş olsun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.