|
Gündelik işlerimi yapıyordum, sıradan bir bildirim geldi telefonu uyandırdım. Bildirimlere bakarken telefon bir anda dondu, 5 saniye civarı aynı ekranda kaldı sonra telefon kapandı. Haptic home tuşu bi 5 saniye dokunsal tepki verdi ama ekran yoktu, sonra home tuşu da gitti kapkara bir ekran. Açmaya çalışıyorum, elma logosu gelip gidiyor. Şarja takınca yine elma logosu gelip gidiyor, sonra bir daha gelip gidiyor, böyle sonsuz döngü... Bıraktım, bir kaç saattir aynı şeyleri yapmaya devam ediyor. Cihaz 4 senelik, pili hiç değişmemişti ve pil ömrü hatırladığım kadarıyla 70'in altında ve "servis" uyarısı veriyordu. Günde 2 defa şarj ederek zar zor kullanıyordum. Sorun sizce nedir? Yanlış olmasın, sorunum "elma logosunda takılma" değil. Benimki takılmıyor, gelip gidiyor yani reset atıyor. Açmaya çalışıyor, başarısız oluyor tekrar açmaya çalışıyor gibi. İçerisindeki fotoğraflar, veriler, iki adımlı doğrulama vs. akla gelebilecek her şey gitti... Sizce sorun pilden midir yoksa daha sıkıntılı durumlar mı var? Bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler. |
|
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı