Bildirim
iPad (Yeni isim ve dolandırıcılık)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kalınlığından felan az bir şey bilen anlar heralde. -
Dostum 1.nesil iPad 'in önünde facetime kamerası yok mesala bu yüzden iPad 1 satmaları imkansız Yeni iPad diye ama 2.nesil iPad ile benzer özelliklere sahip olacağı için durum farklı olabilir ama Yeni iPad'de kamera lensi biraz daha iyileştirildiği için kamera lensinden yeni iPad olduğunu anlayabilirler. Bunlar benim kişisel görüşlerim şahsen. -
ipad 1 lerde iyi ucuzladı 700 e satanlar var -
aç cihazı, ekrana bak.. eğer piksel görüyorsan 3. nesil iPad değildir.. geri ver. -
quote:
Orijinalden alıntı: CompanyMaster7
Yav Turkcell'den alacam da sakata falan Gelmeyelim diye.Sizin de dediğiniz gibi iPad 1'de kamera yok. iPad 2'nin kutusunun üstünde de iPad 2 yazıyor zaten.
Hazır konu açmısken bir şey daha sorayım.
16Gb Wifi+4G + 4Gb internet mı yoksa 32Gb Wifi+4G + 1Gb internet mı ?
16lık iPad alma.. en az 32lik al.. en az.. -
quote:
Arkadaslar bildiginiz gibi yeni iPad'in üstünde sadece iPad yazıyor.Halkimiz Cok temiz kalplidir. (İçlerinde fitne fesat tohumları sacanlar da var ama olsun) İnsanlar iPad 3rd Gen ayağına iPad 1 satmasınlar ?
alıp eline kurcalayınca anlarsın zaten retina olmadığını -
"halkımız çok temiz kalplidir" -
Bizim halkımız temiz kalplidir ? Genele mi konuştun ? Yapma lütfen. -
Turkcelden konu açılmışken yeni ipad tarifelerinin linkini atarmısız fiyatları ögrenmek istiyorumda . -
quote:
Orijinalden alıntı: Error 404
"halkımız çok temiz kalplidir"
Esnafimiz da cok temiz kalplidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Yav saf iste anlayın.Hepsi özünde iyi insanlardır.
Retina'dan kontrol etmek riskli is.iPhone 4 kullanıyorum aktif olarak.Daha once hic iPad 2 görmedim veyahut kullanmadım.Tam teyit etmenin kesin yolu var mıdır ?
iPhone 4 kullanıyosan, iPad 2'ye bakınca retina olmadığını anlarsın zaten. Olmadı Siri'yi açmaya çalış. -
quote:
....iPad 2'nin kutusunun üstünde de iPad 2 yazıyor zaten.
....
desene kazıklandık hepimiz
-
iPad var mı?Var.Al sana 1.nesil iPad. -
iPad 1-2 ile Yeni iPad arasındaki farkı anlamayan iPad almasın zaten -
quote:
Yav Turkcell'den alacam da sakata falan Gelmeyelim diye.Sizin de dediğiniz gibi iPad 1'de kamera yok. iPad 2'nin kutusunun üstünde de iPad 2 yazıyor zaten.
Hazır konu açmısken bir şey daha sorayım.
16Gb Wifi+4G + 4Gb internet mı yoksa 32Gb Wifi+4G + 1Gb internet mı ?
Kutuda iPad yazıyor -
Özelliklerindeden ayıramıyorsan alma ipad sen . -
Google amcaya new ipad özellikelri yaz aldıgın zaman karşılaştır eger tutuyorsa tamamdır .d -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: buLdy
Özelliklerindeden ayıramıyorsan alma ipad sen .
Hocam pisikolojik bir rahatsızlığım var.Hicbir seyden tam emin olamıyorum.En az 5-10 kez kontrol ediyorum... :'(
kutu tasarımını henüz bilmiyorum ama şahsi görüşüm, ios 5.1 in yeni ipad arka planı olan mavili ekranı kullanacaklar kutudaki resimde burdan anlayabilirsiniz -
Kardeşim seni anlamak gerçekten çok zor bugun 6 7 yaşındaki cocuklar bunların arasındaki farkı anlayabiliyorlar senin anlayamam demene sasırıyorum google yaz resimlere bak yok ben ondan anlamayacak seviyedeyim diyorsan kalk bi zahmet bir elektronik mağazasına git incele ondanda anlamam dersen
Benzer içerikler
- cellular ne demek
- apple pencil bağlanmıyor
- apk ios dönüştürücü
- apple pencil tutukluk yapıyor
- ipad mi macbook mu
- parolalar iphone
- se 2025
- apple sahibi
- ipad mi macbook mu
- en iyi işlemci sıralaması
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X