Yüzbaşı
09 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 19 (Bu ay: 0)
Gönderileri
25 inde mülakatım var, daha önce bu mülkata giren var mı ? Ne soruyorlar ne yapıyorlar ? Mülakata çağırdıklarına burs verme ihtimali % kaç ?
Merhaba, yedekten deü yurdu gelmiş daha önce yurtta kalan var mı ? Yardımcı olabilecek var mı ?
Deü yurt ücretleri hakkın bilgisi olan var mı ?
merhabalar, kalan 150 günde lys mat için temeli simetri ile atabilirmiyim sizce ? kaç günde bitmeli lys simetri ?
Malümunuz az bir süre kaldı, fakat geometride 2 3 net yapıyorum, 6 7 nete çıkartmak için tavsiyeleriniz nedir ?
Merhabalar, mat 1 de çok yavaş kalıyorum 60 dkda yetiştremiyorum oderece yani.Özellikle probemler zaman alıyor, ne önerirsiniz ? problemler için önerdiğiniz fasikül var mı ?
http://www.habergunsonu.com/haber/111/ayyildiz-tim-61-rus-sitesini-hackledi.html

bu haber doğrumu ?, hacklenen sitelerde bilen varsa link verebilir mi
Merhaba, femin bu soru bankasını kullanan var mı ? Nasıl soruları kalitesi ? Önerdiğiniz başka sosyalbilgiler soru bankası varmı
Mehaba sosyalda +30 için önerileriz nedir, mat ve türçede sorun yok ama sosyal 20 25 arası geziniyorum
VideoyapSpamcıV1 "40TL" OTO KANAL BOT

Videoyap Youtube Botu nerdeyse tüm youtuberlar kullanıyoruz çok kaliteli ve güzel çalışan sistem buna ek olarak kanallarımızı tam otomatik ekleyen bir bot geliştirdim.

Program başlar tüm çerezleri sıfırlar , varsa proxy değiştirir Videoyap üyeliğinize login olur ve ;
1. Mail ve Şifre ile gmail'e login olur
2. Kanal ekle bölümüne gider mail ekler
3. Mail onayını yapar (token alır)
4. Kanal ekleme işlemini tamamlar

Video'su ;https://www.youtube.com/embed/7-ST7WEFfUg

Görüldüğü üzre kanalları ekliyor her mailde çerezleri siliyor ve varsa proxy ile ip değişiyor ben 5-10 kanalı aynı ip ile ekledim bi sıkıntı olmadı siz proxyde kullanabilirsiniz proxy bölümü var botun.
Bot Ücreti : 40TL
Ödeme : Paypal , FinansBank

İLETİŞİM SKYPE: gokhan.gitar@hotmail.com Nick: ytpara Apoled
Hakkında
Forum İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Apple
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 320
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 5.170 (Bu ay: 131)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.