Şimdi Ara

iPad 2 nin şarj aletiyle iPhone 4 ü şarj edebilirmiyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
1
Favori
9.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Simdi cogu arkadas konuya ikiside 30pin dock dan baglandigi icin evet diye girmistir ama benim sorum biraz farkli. Simdi dikkat ettim oncelikle iPad 2 nin kutusundan cikan adaptor daha buyuk. Neyse o inemli degil asil onemli olan iPad 2 nin sarj aletinin gucu 10V iPhone 4 unku 5V.

Yanimda surekli ikisini tasimak zor oluyor ama yuksek gerilim fakan verip anakartini yakmayalim iPhone 4 un.

KAWASAKI Ninja-300
  • İsterseniz bir deneyin. Problem olursa diğer arkadaslar kullanmaz:))
    Bence kesinlikle deneme çikis degerleri birbirinden farkliysa cihaza zarar verebilirsiniz.
  • Arkadaslar bi net cevap verin takiyim diyorum hizli sarj olur 2 kat ama yakmayalim valla.

KAWASAKI Ninja-300
  • ya bende bunların kablolarını karıstırdım
    bi sorun olurmu acaba
    Daha Fazla Göster
  • Ben ipad 2 ile 3gs i sarj ediyorum su ana kadar sorun cikmadi, ama daha hizli sarj ettigini soyleyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufoufo

ya bende bunların kablolarını karıstırdım
    bi sorun olurmu acaba

Yok kablolar farketmez tek fark adaptor gucu.

KAWASAKI Ninja-300
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

Ben ipad 2 ile 3gs i sarj ediyorum su ana kadar sorun cikmadi, ama daha hizli sarj ettigini soyleyebilirim

İste bende daha hizli sarj ettigi icin ve yanimda iki adaptor tasimak istemedigim icin iPhone 4 de kullanmak istiyorum ama sonucta yuksek akim veriyoruz cihaza bi sorun cikarmasin ilerde ?
    iPhone 4 de iPad 2 de TR garantili ama garantiye girermi birsey olursa.

KAWASAKI Ninja-300
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutri
    Sorun kablolarda degil. :) sorun piriz adaptorunde.
    Ben ikisini de iphone adaptoru ile sarj ediyorum. İpad adaptorunu kutusundan cikarmadim bile. Cok fazla da farkedecegini sanmiyorum.

Of hocam naaptin iPad 2 nin pili 6000 kusur mah iPhone adaptoru besleyemez onu
    Zaten USB ye takinca sarj etmedigini farkettim dusuk guc yuzunden heralde usb deki.
    iPad 2 den cikan 10V lik adaptorun benim iPad 2 yi sarj etmesi 4 saati geciyor bile. Sen 5V lik iPhone adaptoru ike sabah basliyip aksam aliyosun heralde sarjdan.

KAWASAKI Ninja-300

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaan™

quote:

Orijinalden alıntı: kutri
    Sorun kablolarda degil. :) sorun piriz adaptorunde.
    Ben ikisini de iphone adaptoru ile sarj ediyorum. İpad adaptorunu kutusundan cikarmadim bile. Cok fazla da farkedecegini sanmiyorum.

Of hocam naaptin iPad 2 nin pili 6000 kusur mah iPhone adaptoru besleyemez onu
    Zaten USB ye takinca sarj etmedigini farkettim dusuk guc yuzunden heralde usb deki.
    iPad 2 den cikan 10V lik adaptorun benim iPad 2 yi sarj etmesi 4 saati geciyor bile. Sen 5V lik iPhone adaptoru ike sabah basliyip aksam aliyosun heralde sarjdan.

Aynen oyle :)) ben de bu ipad ne kadar yavas doluyor diyordum. :))) haha.
    Ama senin dediginin tam tersi. Aksam koyup sabah aliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutri -- 2 Mayıs 2011; 22:52:06 >

• usb cikisi degilmi snucta telefona weya ipad e giren? benim bildigim usb standart 5 v werir asla fazlasini wermez wat olarak deisebilir guc ama bu zarar wermez ama usb standart olarak 5 v werir
    3330 - GD 67 - 3510i - K500 - P800 - P990 - P1i - Xperia X1 - Iphone 3gs - İphone 4 - HTC Sensation - Galaxy S2 - LG Optimus 3D - Galaxy Nexus - Galaxy S3 - Lumia 920 - Nexus 4 - iPhone 5 - Galaxy S4 - LG Optimus G Pro - LG G2 - HTC One - Moto G - Galaxy Note 3 - HTC One M8 - HTC One M9 - Galaxy Note 4 - Xperia Z5 - iPhone 6S Plus - Huawei Mate 8 - HTC 10 - Lenovo Moto Z - Huawei Honor 8 - Blackberry Passport - Galaxy S8+ - iPhone X - Essential Phone - iPhone XS Max - iPhone 11 Pro Max - Galaxy Note 20 Ultra - Galaxy Z Fold 2 - Galaxy S22 Ultra - Galaxy Z Fold 3 - iPhone 13 Pro - iPhone 14 Pro - iPhone 15 Pro - Honor Magic V2
  • iPad sarjinin satildigi apple'in orjinal sitesl
    http://store.apple.com/us/product/MC359LL/A
    Burada asagiya bakarsaniz uyumlu cihazlar arasinda iphone'nu da gorursunuz

Ayrica bu konuda apple'nin yaptigi aciklama da var
    http://support.apple.com/kb/HT4327
    Burada da iphone'da kullanabilecegimiz yaziyor (sadece iphone 3g'de sarj ederken sarj yuzdesi artmayabilecegi yaziyor, oda restart atinca duzeliyormus)

Sanirim konuya nokta koyabiliriz

• Bence kendi şarj aletlerini kullan kafa rahat bi şekilde yarın bişey olur suçu şarj aletine atarsın demedi deme...
  • Farklı bi konuya değinmek istiyorum;

Yukarda bi arkadaş eski ve yeni nokia şarjlarından bahsetmiş. Ben o konuyu baya kurcalamıştım nokia kullanırken. Edindiğim sonuç şöyleydi;

Eski şarj makinesiyle şarj ettiğim nokia cep telefonum, yenisiyle ettiğimden daha uzun süre dayanıyordu (ki yenisi kendi kutusundan çıkıyo fabrika çıkışı) Yani hızlı şarj olan pil aynı hızla düşüyordu. Biri 2 gün giderken diğeri 4 gün gidiyordu.

Konu ile direkt bir bağlantısı olmasa da söylemeden geçemedim.

Orijinalden alıntı: Kaan™

quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

Ben ipad 2 ile 3gs i sarj ediyorum su ana kadar sorun cikmadi, ama daha hizli sarj ettigini soyleyebilirim

İste bende daha hizli sarj ettigi icin ve yanimda iki adaptor tasimak istemedigim icin iPhone 4 de kullanmak istiyorum ama sonucta yuksek akim veriyoruz cihaza bi sorun cikarmasin ilerde ?
    iPhone 4 de iPad 2 de TR garantili ama garantiye girermi birsey olursa.

yüksek akım problem olmaz zaten ne kadar gerekliyse o kadarını kullanır alet.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.