Yarbay
09 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 65 (Bu ay: 1)
358742 Gün Cezalı
356575 gün 15 s. 55 dk. kaldı
Gönderileri
Arkadaslar 01/2011 tarihinde aldigim laptopum bu hale geldi.

Bugune kadar bir sorun yoktu. Devamli asus harici monitorle kullaniyorum.

Suan durum bu. Laptop ekraninda da hdmi cikista da boyle

Anakarti degistirmek zorunda miyim?

Ve esas soru, bu kadar eski anakart bulunur mu?

Cok tesekkurler simdiden

Dell inspiron 5010 anakart (ekran karti) problemi -resimli-.
Merhaba arkadaşlar,

Laptoptan bluetooth bir hoparlöre bağlantı yapmak istiyorum. Aslında hoparlörün aux kablosu var ama hem ses kalitesi hem de kablo kirliliğini göz önünde alarak BT ile bağlamak istiyorum.

Alışveriş sitesinde aşağıda şu ürüne denk geldim. Bu ürünü laptopa takarsam ve kurulum yaparsam iş çözülür mü?

Bu ürün harici bir ses kartı mı yoksa sadece bluetooth mu bilemedim.

Laptopumda bluetooth bağlantısı var ama sadece dosya alıp veriyor.

Ürün:https://www.amazon.de/gp/product/B0166QUQXC

Teşekkür ederim cevaplar için
Merhaba arkadaşlar,

Laptoptan bluetooth bir hoparlöre bağlantı yapmak istiyorum. Aslında hoparlörün aux kablosu var ama hem ses kalitesi hem de kablo kirliliğini göz önünde alarak BT ile bağlamak istiyorum.

Alışveriş sitesinde aşağıda şu ürüne denk geldim. Bu ürünü laptopa takarsam ve kurulum yaparsam iş çözülür mü?

Bu ürün harici bir ses kartı mı yoksa sadece bluetooth mu bilemedim.

Laptopumda bluetooth bağlantısı var ama sadece dosya alıp veriyor.

Ürün:https://www.amazon.de/gp/product/B0166QUQXC

Teşekkür ederim cevaplar için
Arkadaşlar artık tek çarem buraya yazmak. usta ne yaptı etti sorunu bulamadı....

Araçla giderken alt devirde aracım tekliyor.

Yani 3. viteste motor 1000 devir civarındaysa ve gaza bassam, eskiden (aldığım günden beri) hafif rolanti üstü olduğu için titreme olurdu ama kimse hissetmezdi.

Şimdi araba ileri atıyo kendini sonra duruyo sonra tekrar atıyor. tabi saniye içinde oluyo bu dediklerim. Ama zannedersiniz arkadan gelip biri çarpıyor art arda..

Bu problemin kaynağı nedir?

Ateşleme bobini mi diye düşündüm ama özel servis baktı değil dedi. siz ne dersiniz?

Araç: Ford Mondeo 2000cc 145 hp düz vites benzinli 2004 model.

Teşekkürler
Merhaba arkadaşlar

Bu konuyu modemlerin başlığında mı yoksa iphone'un başlığında mı açayım diye çok düşündüm.

Yaptığım test ve araştırmalara göre problem 5s'de modem de değil......

Evde tplink modem var. bi tane de sinyal güçlendirici.....

iphone 5s'im bi iki hafta boyunca bu ağa bağlanabildi rahat rahat takıldı ama çoğu zaman artık bağlansa da interneti çekemiyor. yani sayfalara giremiyorum, instagram, face, whatsapp çalışmıyor....

sorun ağ ayarlarında diye düşündüm ama modemin altını üstüne getirdim yine de bulamadım.

enteresan olan kısım da zaten ev harici tüm ağlarda iphone 5s canavar gibi çalışıyor.

ip çakışması mı dedim ama yok bağlantı var. sadece internete çıkış yapamıyor. wifi 3de3 çekiyor sıkıntı da yok

1- bunu yükseltici yokken de yaşıyordum
2- bunu eski modemim varken de yaşıyordum
3- bunu evde yaşayan tek benim. diğer iphone ve 2 tane androidde sıkıntı yok + 3 laptop var 3ü de nete bağlanıyor.

ben nete bağlanınca onların net kopuyor sonra ben wifi deaktif edince onlar tekrar bağlanıyor ve ben tabii ki bağlanamıyorum.....

bunun sebebi nedir?

telefonun ağ ayarlarına reset attım.
modemin firmware uptadeini YAPAMADIM çünkü error veriyor. izniniz yoktur diyor....

ama bu eve aldığım diğer modemde de bu oluyordu.....

telefonun diğer laptoplara alerjisi mi var dicem ama onlar bağlı değilken de ben sıkıntı yaşıyorum.

artık ya telefonu ya modemi kırmak üzereyim.

bağlı bulunduğum operatöre 2 kere ekstra 1 gb net paketi aldım. sebep? evimde wifi çekmiyor.

lütfen yardım edin........

çok teşekkürler
Merhaba arkadaşlar,

Bilgim zayıf. Şuan dell i3 notebook kullanıyorum. 2 monitöre bağladım bu evde kalacak...

Dışarda yanımda taşımak üzere hafif ve küçük bir laptop arayışındayım

Kullanım amacı;

-Borsa takibi (java uygulamasıyla çalışır, pek kasmaz)
-İnternette gezinme
-Excel word tutma
-Bir iki emlak programı yüklersem onları takip etme
-Outlook

Bunların dışında, oyun, photoshop, film izleme vb hiç bir şey yapmicam. (söz veriyorum)

Sizden ricam 13" civarında bir notebook önerisi yapmanız.

Samsunglara baktım ama indirimsiz çok pahalı geldi.... Asus ya da samsung olarak aklımda kaldı markalar...

Lütfen yardım edin...

Intel Celeron gördüm, hala piyasada varmı diye düşünürken varmış. İşlemci o kadar düşük olmasın tabi....

Şimdiden teşekkürler............
Merhaba arkadaşlar,

Bilgim zayıf. Şuan dell i3 notebook kullanıyorum. 2 monitöre bağladım bu evde kalacak...

Dışarda yanımda taşımak üzere hafif ve küçük bir laptop arayışındayım

Kullanım amacı;

-Borsa takibi (java uygulamasıyla çalışır, pek kasmaz)
-İnternette gezinme
-Excel word tutma
-Bir iki emlak programı yüklersem onları takip etme
-Outlook

Bunların dışında, oyun, photoshop, film izleme vb hiç bir şey yapmicam. (söz veriyorum)

Sizden ricam 13" civarında bir notebook önerisi yapmanız.

Samsunglara baktım ama indirimsiz çok pahalı geldi.... Asus ya da samsung olarak aklımda kaldı markalar...

Lütfen yardım edin...

Intel Celeron gördüm, hala piyasada varmı diye düşünürken varmış. İşlemci o kadar düşük olmasın tabi....

Şimdiden teşekkürler............
Arkadaşlar, bugüne kadar bu tarz başlıklara cevap atardım ama bir gün çaresiz kalıp küçük-büyük deneyimli-deneyimsiz arkadaşlardan cevap bekliyorum. Yaş 28 olunca biraz garip oluyor böyle başlık açmak ama her fikir bir çözüm alternatifi olabilir diye düşünüyorum.

Yazlıkta gördüğüm ve hoşlandığım bi kız var. yaklaşık 10 aydır seviyorum. Bu kızı kışın face'ten ekledim ama cevap vermedi bi süre. Sonra kabul etmemiş. Mesaj attım, cevap gelmedi... Yani 2-0 oldu maç.....

Daha sonra tekrar ekledim ve bi süre sonra tekrar reddetmiş......

Kız beni face'imdeki resimden tahmin edebiliyodur az çok. Yazlıkta da gördü...... Bunun kuzenine söyledim o da konuşmuş ama şuan kimseye ayıracak vaktim yok işe odaklandım demiş. o da 28 yaşında...

Ben karakterimle ve kişiliğimle onun kalbine dokunmak istiyorum. 3 yıllık bi ilişki bitirmiş evelki sene... Yaraları vardır muhakkak. Bunları beraber sarıp beraber ömür sürmek istiyorum.....

Fiziksel özellikleri hayallerimdeki gibi. Ancak karakter hakkında bilgim yok...

Şimdi......

İki alternatifim var.

1- Yazı bekleyip karşısına çıkmak
2- Yaklaşan doğum gününü bir fırsata çevirip işyerine çiçek yollamak. (muhtemelen zarif bir orkide)

Ben ikinci seçeneğe odaklandım.

Ama bana "çok barzo işi, bence çiçek işine girme" diyen de oldu....... Oha çok iyi fikir işyeri adresini öğrenirse çok mutlu olur ilgili olduğunu anlar diyen de oldu......

Bildiğim tek şey, eğer kız buna da cevap vermezse, ben yazın yüzüne bakamam bunun......

Lütfen bildiğiniz tüm fikirleri yazın.

Sizden tek ricam başlığı pek geyik başlığına çevirmeyin zira bu ara bu yüzden kafam karmakarışık, incitici bi söz söyleyip kalp kırmak istemem.....

Hepinize teşekkürler

Ha bu arada sevdiği biri var mı bilmiyorum ama çıktığı kimse yok. (olsa zaten çiçek vs bana yakışmaz)
Merhaba ZYXell modemim var.

Mesela ağda ben internetteyken farklı biri (babam veya kardeşim) pc açtıklarında benim internetim 3 dk duruyor.

IP'lere baktım modem içindeki ip sınırlaması çok geniş yani ip ile ilgili mi bilmiyorum. Çakışma da olmuyor ama nedir problem?

Çok teşekkürler

(internetim ttnet adsl)
Merhaba arkadaşlar Dell laptopum var şuan. Ek ekran bağlamak istiyorum. Çift monitör takılmak veya sadece harici monitörle işlem yapmak istiyorum.

Piyasadaki uygun fiyat + kaliteli hangi modeli önerirsiniz?

Bir de bunda tv izleyebilir miyim? TV kartı şart mı? Teşekkürler
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.874
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 22.128 (Bu ay: 462)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 200 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.