Şimdi Ara

iPad 2 nin şarj aletiyle iPhone 4 ü şarj edebilirmiyiz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
9.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ipad 2 nin sarj aleti ile ipod touch 4 ü sarj ediyorum hic bir sorun yok
  • Peki arkadaslar benim sorum biraz farkli, bende ipod var fakat 1adet prizden sarj aleti var. Evde ipodlarimizin sarji bitecegi zaman Hanimla goz goze gelip kim once kapacak die yaris yapiyoruz:) bende lg optimus telefon var. Onun priz kismini ipodun kablosuna takip sarj edeyim dedim sarj oluyor gorundu fakat macam yemedigi icin cikardim. Konu hakkinda malumati olan var midir acaba. Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiowas -- 4 Nisan 2012; 23:09:03 >

DONANIM
    #DirenApple
  • Cevap icin sagol saydam. Artik oyle yapariz sorunu cozeriz
  • http://store.apple.com/us/product/MC359LL/A

Uyumlu cihazlar arasında iPhone var.

Zaten burada son noktayı koymuş Apple:

http://support.apple.com/kb/HT4327

The iPad USB Power Adapter is a 10W charger. While designed for use with the iPad, you can use the iPad 10W USB Power Adapter to charge all iPhone and iPod models.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperkbb

Bu forum bazen çok eğlenceli oluyor. Malı geliştirip üreten ve testlerini yapan Apple kullanabilirsiniz derken bizim mühendisler yakarsınız diyor

mühendislik zekası türkiyede yorumlara bağlı kaldığı surece bu boyle olmaya devam edecek gibi görünüyor:)
  • Gayet de şarj olur. Ben iPad 3ümün şarj aletiyle 4S'imi şarj ediyodum,hiç bir problem,sıkıntı yaşamadım.Ama Şarjın daha hızlı dolduğunu fark etmiştimAma iPhone'un adaptörüyle iPadi şarj etmeyin.Ben yaptım bunu bir defa,aleti şarjdayken kullanıyodum bi yandan,şarjı düşüyodu voltaj yetmiyodu

Volvo For Life.
  • ben kaybettim ipad şarj cihazımı..yenisini alayım mı yoksa iphone 4 şarj aletim idare edermi beni dostlarr??

Orijinalden alıntı: Commander

Ben iphone şarjıyla ipadi şarj ediyorum. Çok geç doluyor. Verdikleri güç bakımından olduğunu tahmin ediyorum ama ipad inkini kutusundan bile çıkarmadığım için yıpratmak istemiyorum.

Bana kalirsa ac yiprat chnku onu sadece ipad da kullanirsiniz 4 te ise kendi sarjini kullanin bence madem ipad 4 u daha hizli sarj ediyor apple neden koymamis aynisjndan kullanicilarin sarj icin beklemesi hoslarinami gidiyor ayrica ipad sarjinj baska neyde kullanmayi dusunuyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: elninom1

iPad sarjinin satildigi apple'in orjinal sitesl
    http://store.apple.com/us/product/MC359LL/A
    Burada asagiya bakarsaniz uyumlu cihazlar arasinda iphone'nu da gorursunuz

Ayrica bu konuda apple'nin yaptigi aciklama da var
    http://support.apple.com/kb/HT4327
    Burada da iphone'da kullanabilecegimiz yaziyor (sadece iphone 3g'de sarj ederken sarj yuzdesi artmayabilecegi yaziyor, oda restart atinca duzeliyormus)

Sanirim konuya nokta koyabiliriz

Arkadşlar elninom1 isimli üye belirttiği gibi
    ipad şarjı ile iphone şarj edebilirsiniz
    bende yaklaşık 10 aydır ipad3 şarjı ile iphone şarj ediyorum
    2 kat daha hızlı şarj oluyor

Yalnız bu forumu okuyunca 1-2 gündür test ettim kendi şarjıyla doldurduğumda ipad şarjına göre kullanım süresi biraz daha uzuyor

2 kez test ettim 3 g kapalı her ikisi ile %100 iken wifi den program yüklerken %99 a
    iphone şarjıyla doldurduğumda 5 dakika da düştü
    ipad3 şarjıyla doldurduğumda 4 dakida düştü 2 kez aynı işlemi tekrarladım her iki test de de hiç telefon görüşmesi yapmadım.

• Tabi ki şarj edersin ama sonra benim cihazımda olduğu gibi pili öldürürsün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bende iPad 2 vardı iPhone 4 aldım ve iPhone ipadin şarjı ile şarj ettim. Sonuç iPhone bir daha şarj olmadı ve servise gitti bir haftalıkken. Yenisini gönderdiler. Kesinlikle şarj etmeyin iPhone nunuzu iPad şarjı ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Mine -- 28 Temmuz 2013; 13:40:17 >

Input: 100-240V-200mA 50-60 Hz

Output: 5v - 1A

1 defa denedim diğer çakma adaptörlere göre çok hızlı şarj ediyor, kullanırsam zararı olur mu ?
    İpad 4 retina kullanıyorum yani şarj girişi bildiğiniz üzere lighting ufak tipli ( iphone 5 ve 5s gibi ), orjinal şarj kablosuna daha önce kullandığım iphone4 Telefonuma ait evde kalan usb başlığınla ipade ait orjinal kabloyla ipad'ime bağladım şarjı çok çok uzun şarj ediyor ve % 85'e geldiğinde şarjı kesiyor daha fazlada doldurmuyor.öylece kalıyor. Sonradan araştırdımki son çıkan ipad 4 ve air serilerinin orjinal usb doldurma şarj başlığı 12 watt lık , iphone 3 iphone 4 ve iphone 5 lerdeki usb başlığı meğerse 5 watt lıkmış o yüzden çok ağır dolduruyor ve %85 den sonrasını doldurmuyor. Ve piyasadaki satılan ttech ve samsung usb başlıklarınında watt' ı tutmuyor şarj çok gec doluyor bazen dolmuyor, doldurulan şarjda bereketsiz oluyor cok cabuk bitiyor. Yanı kısaca ipad' ın kutusunda ne çıkıyorsa o başlığı kullanın, ipad 1-2-3 serisi 10 watt , ipad 4 ve son çıkan air modelleri 12 watt usb adaptörü gerekiyor... Bilgilerinize

• Az önce apple destek ile telefonda görüştüm ipad 2 şarj cihazımla iphone 5c cihazımı şarj etmemde hiçbir sorun olmayacağını söylediler. Ve ancak adaptör kesinlikle apple ın orjinal ürünü olması gerekiyor dediler.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.