Şimdi Ara

iPad 2 nin şarj aletiyle iPhone 4 ü şarj edebilirmiyiz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
9.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir soru da ben sorayım. Uzun yolculukta araç içi kullanmak istersek, iphone araç şarjı, ipad'i şarj etmeye yeter mi, kullanılabilir mi?

KAWASAKI Ninja-300
  • quote:

Ozaman iPad 2 adaptorunu takiyorum

Bu cevap bana ise, ipad2 adaptörünü nereye takıyorsunuz. Araç şarj kitinde onun takılabileceği bir yer yok. Sadece usb uç girişi var. Yani araç şarjında adaptörsüz, sadece usb uçu kullanabilirsiniz. Kit üzerinde ipod, iphone yazıyor ama ipad yok.

Gelen akım fazla olduğu için tehlikeli dedi.

The Soul Of BMW.
    Seng, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
  • Ipad'inizi Iphone'un sarjiyla sarjetmenizde bir sikinti olmaz ama iPad'inizin sarjiyla iPhone'u sarjetmeyin derim, zannedersem iPad'in amperi yuksek ve iPhone'unuza zarar verebilir..
    VW Golf 1.4 TSi 140hp ACT, DSG, 2014 U Led BiXenon Farlar, Panoramik Açılır Cam Tavan, ErgoActive Koltuklar, Keyless Entry Anahtarsız Giriş Ve Çalıştırma, Renkli Ekranlı Çok Fonksiyonlu Yol Bilgisayarı, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Park Kamerası, ACC Adaptif Hız Sabitleyici ve Front Asist, DCC Adaptif Şasi, Dinamik Light Asist, Yer Tasarruflu Stepne
  • Bu forum bazen çok eğlenceli oluyor. Malı geliştirip üreten ve testlerini yapan Apple kullanabilirsiniz derken bizim mühendisler yakarsınız diyor
  • Bilen de konuşmuş bilmeyen de. Bir kere 10w-5w olaylarından bahsediyorsunuz. w dediğiniz nedir. watt'tır. Bir daha okuyun şarj aletlerinin üzerini orada yazanlar volt'tur. Yani iphone 5volt ile şarj olur, ipad ise 10volt ile şarj olur. Burada konuşabileceğimiz yüksek amperdir. Bu ise saat başına daha fazla şarj depolanmasını sağlar. Sonuç olarak amperi yüksek olan adaptör daha hızlı şarj eder. Bir sıkıntı yaratmaz. Apple da yazmış sorun olmaz diye.

Orijinalden alıntı: alperkbb

Bu forum bazen çok eğlenceli oluyor. Malı geliştirip üreten ve testlerini yapan Apple kullanabilirsiniz derken bizim mühendisler yakarsınız diyor

+1

Orijinalden alıntı: alperkbb

Bu forum bazen çok eğlenceli oluyor. Malı geliştirip üreten ve testlerini yapan Apple kullanabilirsiniz derken bizim mühendisler yakarsınız diyor

fabrikaya güvenmeyecen

KAWASAKI Ninja-300
  • Her kafadan degisik bir ses cikmis anlamadim simdi
    Apple yazmis diyorsunuzda yine kafam karisti.

KAWASAKI Ninja-300
  • Arkadaşım senin niyetin baştan belli. Apple'nın açıklaması bile sana yetmiyor. Şarjını sakın iPad şarjı ile yapma çünkü 2 sene sonra telefonun başka nedenden bozulsa bile bunu şarj olayına bağlıcaksın.

quote:

Orijinalden alıntı: Kaan™

Her kafadan degisik bir ses cikmis anlamadim simdi
    Apple yazmis diyorsunuzda yine kafam karisti.
  • Tamam ozaman bundan sonra rafa kaldiriyorum iPhone adaptorunu eski kabloda kopacak neredeyse yeni bir apple kablosu takipnkullaniyorum. (evde apple USB kablosu stoğu var remende o nedenle biri eskimeden yeniyi takmiyorum . )

KAWASAKI Ninja-300
  • sonra anakartı falan yanmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

sonra anakartı falan yanmasın

Heaa

Ne biliyim su siralar cok duydum anakart yanmasini...

KAWASAKI Ninja-300

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkoz -- 14 Şubat 2013; 11:04:10 >
  • Ben ipadi iphone sarz aletiyle sarz ediyorum bende diyorum niye bu kadar uzun suruyor
  • Arkadaşlar kesinlikle hiçbir farkı olmayacağını düşünüyorum. Hem Apple açıklama yapmış bir sorun olmaz diye, hem de eğer uymayacak olsa Apple iPad'in girişini değişik yapardı biz birbirine takmayalım diye. Bu kadar basit.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.