Şimdi Ara

İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK ÇIKMAK ÜZERE (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
13
Favori
128.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ThuqLifé

çinden sahte çip getirip baseband dusurebilir

Bu sahte çip yüzünden de telefonun imei si değişiyomuş. Tel kapanırsa ne olacak?
  • Bilmiyorum orasini
  • quote:

Orijinalden alıntı: racaerme

Yazıklar olsun ya nerede bu millet nerede bu devlet..

parali askerlerin mi var bilader
  • döndüm 4,3,3 e kafam rahat başlarım ios 5 e çıkarsa 5 in jb si bakarım işime 4,3,3 zaten sıkıntısızdı kullanırım böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: özkan1616

döndüm 4,3,3 e kafam rahat başlarım ios 5 e çıkarsa 5 in jb si bakarım işime 4,3,3 zaten sıkıntısızdı kullanırım böyle

valla en iyisini yapmışsın.Bende ciddi ciddi 4.3.3 e dönmeyi düşünmeye başladım.10 gün daha bekliyeceğim çıkmazsa dönerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

quote:

Orijinalden alıntı: özkan1616

döndüm 4,3,3 e kafam rahat başlarım ios 5 e çıkarsa 5 in jb si bakarım işime 4,3,3 zaten sıkıntısızdı kullanırım böyle

valla en iyisini yapmışsın.Bende ciddi ciddi 4.3.3 e dönmeyi düşünmeye başladım.10 gün daha bekliyeceğim çıkmazsa dönerim

ios 5 e celeste falan cıksın 4,3,3 te parayla almıstım sıkıntı yoktu orjinal bluetooth gibi çalısıyor ios 5 in bütün eksikleri giderilsin ondan sonra
    ios 5 in daha çok yol kat etmesi lazım daha oturması birkaç sürüm dewam eder
    yani daha tam PİŞMEMİŞ:))
  • jb siz kullanmaya alıştım bayadır
  • Semitethered yapabilir dışarda sıkıntı yaşayan arkadaşlar. Cihaz gayet normal çalışıyor sadece Cydia uygulamaları çalışmıyor. (SBSettings, Activator vs.) Olmasa da olur yani birkaç saat için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağdaş84

quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Ulan dayanip bekleyemedik 5.0.1'e guncelledik. Tethered jb takilicaz mecbur.

biz tethered bile yapamıyoruz (4S)

Aynenn (ipad 2 ) :D
  • Arkadaşlar sayfalarca yazı okudum fakat bu konulardan hiçbir şey anlamadığım için yazmak zorunda kaldım, bir sorum var cevaplarsanız sevinirim.

Elimde yurt dışından getirttiğim bir iphone 4 var, jb bekleyenlerdenim bende. Normalde düne kadar ios 5 yüklüydü fakat dün akşam wi-fi üzerinden 5.0.1 e geçiş yaptım, untethered jailbreak için sorun olmayacağını düşünerek tabi :( sanırım bu 5.0.1 bayağı sıkıntılıymış jb için.

En kısa zamanda çıkacak olan untethed jb ye yetişmek için yapmam gereken neler? yani bu saatten sonra 5 e geçebilmemin bir imkanı var mı?

kayıt olaylarından falan hiç anlamıyorum, firmwarem ise 04.11.08

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barracudaaa -- 15 Kasım 2011; 14:45:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_thing

Arkadaşlar sayfalarca yazı okudum fakat bu konulardan hiçbir şey anlamadığım için yazmak zorunda kaldım, bir sorum var cevaplarsanız sevinirim.

Elimde yurt dışından getirttiğim bir iphone 4 var, jb bekleyenlerdenim bende. Normalde düne kadar ios 5 yüklüydü fakat dün akşam wi-fi üzerinden 5.0.1 e geçiş yaptım, untethered jailbreak için sorun olmayacağını düşünerek tabi :( sanırım bu 5.0.1 bayağı sıkıntılıymış jb için.

En kısa zamanda çıkacak olan untethed jb ye yetişmek için yapmam gereken neler? yani bu saatten sonra 5 e geçebilmemin bir imkanı var mı?

kayıt olaylarından falan hiç anlamıyorum, firmwarem ise 04.11.08

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, saygılar...

5.0 a da geçsen untethered yok ki.4.3.3 de var ona da geçmen mumkun degil hocam.bekle bekle nereye kadar.bence tethered yap.yoksa su an çıkacak gibi gözükmüyor.

• iTUNESTEN İPODUMU GÜNCELLİYORUM. İOS 5.0.1 BULDU BUNU YÜKLEYECEK. EĞER BU VERSİYONA JAİLBREAK ÇIKMAZSA GERİ 5.0 A DÖNEBİLİRMİYİM YADA 4.3.5 E ?
  • ACİL CEVAP LÜTFEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crytek_09

iTUNESTEN İPODUMU GÜNCELLİYORUM. İOS 5.0.1 BULDU BUNU YÜKLEYECEK. EĞER BU VERSİYONA JAİLBREAK ÇIKMAZSA GERİ 5.0 A DÖNEBİLİRMİYİM YADA 4.3.5 E ?

5.0 a dönemezsin ama 4.x.x de shsh kaydın varsa 4 .x sürümüne geri dönebilirsin.
  • Bu ay sonuna kadar cikarmi beyler acaba
  • SHSH KAYDINI NASIL YAPARIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crytek_09

SHSH KAYDINI NASIL YAPARIM

tinyumbrella yardımı ile. ancak şu an sadece 5.0.1 için shsh kaydı yapabilirsiniz, geçmiş olsun.
  • ŞUAN 4.3.5 TEYİM. 5.0.1 E JB ÇIKACAKMI PEKİ BÖYLE Bİ HABER VARMI
  • Açığı bulduk dediler resim bile paylaştılar neyi bekliyolar anlamadımki yeni sürümüde kapsasın diye beklersek bu işin sonu gelmez 5.0.2 çıkıcak sonra 5.0.3 olacak iş değil. 4.3.4 sanırım 4 ay önce çıkmıştı yani 4 aydır untethered yok, a4 çipliler tethered olarak hiç yoktan iyi ama a5lere yazık değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeebani

Açığı bulduk dediler resim bile paylaştılar neyi bekliyolar anlamadımki yeni sürümüde kapsasın diye beklersek bu işin sonu gelmez 5.0.2 çıkıcak sonra 5.0.3 olacak iş değil. 4.3.4 sanırım 4 ay önce çıkmıştı yani 4 aydır untethered yok, a4 çipliler tethered olarak hiç yoktan iyi ama a5lere yazık değil mi

bence ios 5 ten sonraki final versiyonu bekliyorlar. yeni çıkacak olan gevey de bence bu şekilde bekleniyor.
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.