Şimdi Ara

İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK ÇIKMAK ÜZERE (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
13
Favori
128.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bizhy

Benim cydia da iOS 5 den sonra isim olmaz hocam , home tuşunu artık kullanmıyorum iOS 5 sayesinde , mywiyede gerek yok, cydia programlarına zaten oldum olası güvenmiyordum :)

Neyseki jailbreaksizde aynı uygulamalar belese yükleniyor , artık jb ile isim olmaz ;) size iyi beklemeler

iOS 5 de nasıl home tuşunu kullanmıyorsun acaba ????? Cihaz nedir iPad mı ?
  • Bekle bekle agac olduk valla.

Tethered de yapmak istemiyorum,bircok hata veriyor diyorlar.bakalim sonumuz ne olacak???
  • quote:

Benim cydia da iOS 5 den sonra isim olmaz hocam , home tuşunu artık kullanmıyorum iOS 5 sayesinde , mywiyede gerek yok, cydia programlarına zaten oldum olası güvenmiyordum :)

Neyseki jailbreaksizde aynı uygulamalar belese yükleniyor , artık jb ile isim olmaz ;) size iyi beklemeler

Yok dostum ben de 4 var semi tethered yaptim bekleyemem ayrica MacBook Pro var zaten de gerek yok ugrasmaya zaten yaptim jb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

quote:

Orijinalden alıntı: twoshad

tek cümle ios 5.0.1 semi-tethered kullanıyorum çatır çatır çalışıyor, beklemeye değmez basın jailbreak'i gitsin :)

installousu siliyor dediler,appsynci kaldırıyor dediler..bir sorun yaşadınız mı semi tethered de?

Artik silmiyor. Gönül rahatlığı ile kurabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 3gs deki 4.3.3 sürüme ait ssh kaydı var bunu iphone 4 e uygulayabilirmiyiz acaba ios 5 iphone 4 e yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

quote:

tek cümle ios 5.0.1 semi-tethered kullanıyorum çatır çatır çalışıyor, beklemeye değmez basın jailbreak'i gitsin :)

installousu siliyor dediler,appsynci kaldırıyor dediler..bir sorun yaşadınız mı semi tethered de?

unteethered den ne farkı var o zaman.
  • Çok dayanamayan varsa benim gibi tetheret kursun.
  • Tethered kurdum rahatladım. Bide semi-tethered yaptım artık untether ne zaman gelirse yukleriz
  • çıksın artık şu jb yahu......
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07

quote:

artık jailbreak beklemek yok benim için :) istediğim ipa'yı iresign'le imzalayıp cihazıma kurabilirim, macbook sagolsun :D

ben de bunu anlamıyorum.jailbreak diyince neden herkesin aklına uygulama geliyor yahu.mesela benim aklıma direk cydia ve bana lazım olan tweak ler geliyor.benim için apps ler 2.sırada.zaten çok uygulama da yüklemiyorum

iOS 5 ile cogu cydia tweak zaten geldi, eger appler 2.siradaysa senin için , daha hangi tweak için jb yaptığını anlatırmisin, selamlar

• Tethered kuranlar, problem falan var mi herhangi uygulamayla ilgili falan?
  • quote:

quote:

Yok dostum ben de 4 var semi tethered yaptim bekleyemem ayrica MacBook Pro var zaten de gerek yok ugrasmaya zaten yaptim jb

:) hocam pek ümidim kalmadı untetheredden
    Ayrıca iOS 5.0 acayip şarj yiyor , bundan sonra sürekli versiyon guncelleyip uygulamalarıda yasal ama ücretsiz sekilde yükleme taraftarıyım .

Artık iOS 5 de cydia daki tüm tweakler mevcut bence :)

• Basligi cikmis diye okudum bi an heyecanlandim
  • ios5 untethered işi ile uğraşan 3 ahbap çavuştan bir haber yok mu ? şöyle oldu böyle oldu vs..vs bişiy geri donmuyormu bu adamlar
  • İletim raporu ve phonebuzzer için jb bekliyorum ama hala çıkmadı bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

quote:

unteethered den ne farkı var o zaman.

Şöyle bir farkı var.

Telefon artık untethered gibi görünsede bir takım eksiklikler oluyor.. Telefonu untethered'mişcesine açıp kapatabiliyorsun. Bilgisayara bağımlı değilsin. Ancak bu sekilde kapatıp açtıgın zaman hiçbir CYDIA uygulaması, CYDIA'nın kendisi ve INSTALLOUS'tan yukledigin uygulamalar calışmıyor. Bir de Safari ile Mail kısmı çalışmıyor. Ama diğer kalan herşey çalışıyor. Yani telefon açıp konuşabiliyorsun, mesaj, vs çalışıyor. AppStore'dan yüklediğin uygulamalar , vs çalışıyor. Hatta safari çalışmıyor olsa bile, mesela opera çalışıyor.

Çalışmayan uygulamaları, CYDIA, vb tekrar etkinleştirmek için; telefonu bilgisayara bağlayıp, DFU moda almanız ve redsn0w ile JUST TETHERED BOOT RIGHT NOW (veya snowbreeze ile jb yapmışsanız iBOOT) yapmanız gerekmekte..

İsmi bu yüzden SEMITETHERED

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 16 Kasım 2011; 14:33:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pyxis nautica

quote:

quote:

artık jailbreak beklemek yok benim için :) istediğim ipa'yı iresign'le imzalayıp cihazıma kurabilirim, macbook sagolsun :D

ben de bunu anlamıyorum.jailbreak diyince neden herkesin aklına uygulama geliyor yahu.mesela benim aklıma direk cydia ve bana lazım olan tweak ler geliyor.benim için apps ler 2.sırada.zaten çok uygulama da yüklemiyorum

iOS 5 ile cogu cydia tweak zaten geldi, eger appler 2.siradaysa senin için , daha hangi tweak için jb yaptığını anlatırmisin, selamlar

Remove bg
    Bitesms
    infinifolders
    sbsettings ya da simdi intelliscreenx
    İfile
    Lockdown
    iPhone delivery
    Multiflow
    Yourtube
    Cyntact vb...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi groyeuw -- 16 Kasım 2011; 15:20:51 >

• şu semitethered bi bende çalışmadı sanırım.. yüklüyorum kapatıp açıyorum elmada kalıyor.. cihaz ios5.0 geveyli
  • 4.3.3 ile untetheret sonlandı arkadaslar 1 aydır dıyorum ama boşuna beklıyorsunuz bitti o iş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

4.3.3 ile untetheret sonlandı arkadaslar 1 aydır dıyorum ama boşuna beklıyorsunuz bitti o iş...

o dediginiz unlock için jb yi zaten apple destekliyor, apple istemezse zaten kimse jb yapamaz.
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.