Yüzbaşı
07 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 18 (Bu ay: 0)
Gönderileri
merhaba arkadaşlar.
yamaha r 25 de km göstergesinde problem var. gösterge çok geç tepki veriyor ve bazen hızlansam da km sabit kalıyor. motor sola düşmüştü bayağı bir önce. acaba km okuyucusu falan mı zarar gördü diye düşünürken okuyucuyu göremedim ön tekerde.. şanzımandan mı okuyor km yi acaba bilen var mı ne yapmak lazım. şimdiden teşekkürler..
merhaba arkadaşlar. xperia s model telefonuma root atmak istedim. rooting tool v0.9 yazılımını kullandım işlemler başarıyla bitince telefon yeniden başlayacak diye not vardı bütün işlemler tamamlandı telefon kendini yeniden başlattı fakat sony ekranında ya donuyor yada sürekli sony ekranına gelince kendine reset atıyor. ne yapmalıyım arkadaşlar lütfen yardımcı olun.

sorunu yabancı forumlardan edindiğim bilgilerle çözdüm. konu kapatılabilir..
bilgisayarımın hardisk i 330 GB ama yerel diskte 146 GB olarak gözüküyor sorun nedir bilen varmı ?
merhaba arkadaşlar. fazla teferruata girmeden anlatayım size. cihazımı borcum ve önümüzdeki okul masraflarım için satmaya karar verdim ve bir katakulliye geldim. cihazım kutusuyla beraber uçtu gitti.. imei si: 01275xxxxx11030 budur.. çalıntı ihbarı verip kapattırdım telefonu. tesadüftür ya olur hani gören duyan bilen olursa bilgi vermesini rica ediyorum.. ve bu durumda başka neler yapabilirim? cihazı bulma gibi bir ihtimalim olur mu? bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum...
öncelikle belirteyim, cihaz türkiye çıkışlı simfreedir. anlatacağım sorun ios 5 te meydana gelmiştir. geçen haftalarda bir gece aniden servis yok uyarısını aldım. telefonu kapatıp açınca elma ekranında donuyordu. restore etmeye çalıştım ancak sürekli -1 hatası aldım. bu hatayla ilgili hiç bir kayıt da bulamadım. sonra servise verdim telefonu jb ile açtı ancak baseband çipi uçtu falan dediler. daha sonra servisten aldığımızda kapalıydı şarja taktım ve açtığımda flash sürekli kendi kendine yanıyordu.. bir buçuk milyarlık elfeneri oldu tabiri caizse. neyse o sorunu da ortaran kaldırdık ve son sürüm olan 5.1 e restore ederek akabinde tethered yaparak cihazı açtık. ancak wifi, bluetooth, ve normal şebeke hala çalışmıyor. versiyon düşürme ile çözülebilinecek birşey midir? yoksa yapabileceğimiz herhangi bir yazılımsal ve ya donanımsal müdahale var mıdır? kusura bakmayın biyografi gibi çok uzun oldu. okuyan ve çözüm sunan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım...
sorun çözüldü
ben dün sattım bi işime yaramıyor ama sizler faydalanın... at&t unlock için buyrun;http://allgsmunlock.com/unlock/imei
zannedersem yine kısa süreliğine açmışlar. elinizi çabuk tutun fırsatı kaçırmayın arkadaşlar.
arkadaşlar, önce pc özelliklerini yazıyım;

gigabyte anakart GA-8IPE775-G
P4 - 3.06 lga işlemci
1792 mb DDR ram ( 3 adet 512(2 veritech-twinmos) 1 adet 256( elixir)(bu ramlar uzun zamandır beraber kullanılıyor ve çakışma yapmamıştı)
256 ekran kartı
işletim sistemi: win 7 ultimate

benim masa üstü pc de son 2 haftadır falan sürekli sorun çıkıyor. ilk başlarda kendine reset atıyordu arada bir. sonra resetler gün geçtikçe fazlalaşmaya başladı. derken 1 haftadan fazla süredir de bir anda kendini mavi ekrana atmaya başladı. pcden kalkıp 10-15 dk boş bırakınca kendini beklemeye alıyor, mouse falan hareket ettirince ekran açılıyor ama karşıma mavi ekran çıkıyordu. ilk mavi ekranı almaya başladığımda birşeyin testini yapıyordu tam hatırlamıyorum. disk falan diyip. beşer beşer 100 e kadar gelip resetliyordu kendini. bunu sürekli yapmaya başlayınca ilkten sistem geri yükleme yaptım. bi işe yaramadı. hergün mavi ekranı görme sayısı artıyordu. ve pc yavaşlıyordu ki şuan çok yavaş.(2-3 sekme açınca sekmeler arasında dolaşmak için 5-6 saniye bekliyorum) geçen gün de yorgun argın açtım pc yi acıldı nete girdim dondu. hiç kıpırtı yok. reset attım yine dondu yine attım yine dondu... bayağı uğraştım. en son çektim fişi. kasayı açtım ramlerin birini çıkarıp diğerini taktım falan bu sefer donmadı ama yine mavi ekrana attı. ama mavi ekranda takılıp kalıyordu. her reset attığımda ya baştan post ekranına geliyodu ya mavi ekrana geliyodum en son ramleri tekrar söktüm slotları temizledim. elektrik süpürgesiyle diplerden toz falan çekip taktım geri açıldı. temayı klasiğe çevirdim şimdilik zorlamadıkça problem çıkarmıyor. ama media player da bi müzik çalacağım zaman sanatçılar kekeme gibi oluyor pc kendini çok kasmaya başladı yani arkadaşlar. bana bir çözüm önerisi sunarsanız memnun olurum.
dipnot: lütfen format demeyin

ayrıca mesajımı zahmet edipte okuyan tüm arkadaşlara da teşşekür ederim.
mustafa diye biri bana mail le telefon numarasını yolladı (05053030864) cihazı unlock yapabiliyorlarmış. geçen hafta att cihazı olan bir kişi unlock yaptırmış. 180 tl karşılığında mı ne yapıyorlarmış. yeni kurdukları siteden paypal ile çalışıyorlarmış ve dedi ki eğer olmazsa paranızı paypalden case açarak geri alabilirsiniz falan. acaba doğru mudur? çok ciddi gibiydi konuşurken. ne yapmalı sizce?

bu site üzerinden işlem yapılıyor:http://www.freewebstore.org/CEP-TELEFONU-SIM-KILIT-KALDIRMA-SERVISI/IPHONE_UNLOCK_YAPMA/cat1110165_992392.aspx

adam ümraniye deymiş, dilerseniz yüzyüze de görüşebilir dedi.
Arkadaşlar iPhone iOS 5 at&t çıkışlı cihazımın umutsuz vaka olduğunu düşünmeye başlamıştım aldığım kişiyle irtibata geçtim.. (iOS 5 e o geçirmişti) daha önce geveyle kullandığı versiyonda jb yapmış ve shsh kaydının olabileceğini söyledi ama nasıl bulacağını bilmiyormus. Bende bunun üzerine redsnow ile jb yaptım cydia yı actım ve en üstte shsh: 4.3.3,4.3.5 yazıyor yani bu shsh kaydı var mı demek? Varsa nasıl ulaşabilirim?
Hakkında
Forum İmzası:
Ride for Life..
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
iPhone
Operatör
Turkcell
Oyun Platformu
PC
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 384
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 14.505 (Bu ay: 51)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.