Şimdi Ara

iOS 10 [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.577
Cevap
90
Favori
701.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LGatakan

ARKADAŞLAR!

BU TELEFONU KALDIRINCA AÇILMASI OLAYI GÜZEL BİR ÖZELLİK Mİ?
    SIRF BU ÖZELLİK İÇİN IOS 10'A GEÇERİM..
    6S PLUS KULLANIYORUM.

Bi esprisi yok. home tuşuna basmanız şart kilidi açmak için. 2 aşamalı yapmışlar.

Multitasking çok takılıyor bende. Açık uygulamayı yukarı kaldırıyorum 2-3 sn sonra tepki veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 saattir kullanıyorum cihaz 5s multitasking pencerelerinde takılmalar oluyor ara sıra
    efektler daha güzel olmuş
    O yeni mesaj özellikleri gönderilemiyor
    Şarj gördüğüm kadarıyla hemen hemen aynı
    Klavye tıklamalarını kapatınca kilit sesi gidiyor
    Yazı fontları çok büyük
    İlk beta olmasına rağmen fena değil ilerleyen sürümlerde ios 9 dan daha iyi verim vereceği kesin.

• Teşekkür ederim hocam... Üzüldüm açıkçası. "Knock on" gibi bişi olarak düşünmüştüm.
  • Bildirimler ve saate bakmak için iyi gelişme ama şu kilidi açmak için home tuşuna basma zorunluluğunu kesinlikle kaldırmaları lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selam, ios 10 yüklü iki cihaz arasında mesaj efekleri gidiyor.

• iOS 10 developer beta 1 indirilirken bir hata oluştu

çözümü nedir?
  • Draymond Green 23 kullanıcısına yanıt
    Geçebilirsiniz hocam ben 5s e yükledim 1 2 saat takıldım tekrar 9.3.2 ye döndüm sorunsuz ama ios 10 a güncellemeden önce yedeklemenizi tavsiye ederim

• Bende kilit şekli 9.3.2 gibi. Orta tuşa basıyorum parmağı çekmiyorum direkt parmak izi okuyunca ana ekran geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 9.3.2ye geri döneceğim Final sürümünü bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: -Alper-

Hocam bende yedek almadım iCloud yedeğiniz kapalı mıydı? Belki orada vardır.

O acikti ama suan geri donmeye korkuyorum acikcasi kaldim bu sekilde. Aslinda 1 ay dayana bilsem sorunlar kalmaz ama cok takiliyor

• İphone 5s geçmeme gerek var mı

• rise to wake midir nedir benim çok hoşuma gitti,telefonu cebine geri koyarken de ekran kapanıyor.
    uygulamaların açılış -kapanış efektleri hoş olmuş,en azından eskisinden iyi.
    beta 1 olmasına rağmen tel gayet akıcı,sadece appstore'da ufak takılmalar mevcut.
    bildirimler de güzel olmuş.
    bazı uygulamaları silinmesi iyi oldu,homekit,feedback ve bir kaç tane gereksiz uygulamayı ios işletim sistemi çöplüğüne geridönüşümsüz olarak gönderdim
    eksi yönleri
    dark mode yok,neden yok anlamış değilim,anladık ikonları filan değiştirmiyorsun temalara da izin vermiyorsun adam bi dark mode koy
    telefon 6s

• ben ios 10 yüklemeden evvel itunes ile 9.3.2 yedek aldım.
    şimdi tekrar 9.3.2 dönmek istediğimde yeterli alan yok uyarısı veriyor.
    nasıl geri dönüş yapacagım bir bilgisi olan varmı?
  • @Arkadaşlar iphone 6 da deneyen var mı performansı nasıl ? günlük kullanılabilir mi ? ve su ekranı kaldırdığımızda ekranın gözükeceği o özellik iphone 6 da var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 14 Haziran 2016; 21:07:31 >
  • 1.7Gb dosyayı indiriyor, bitmeye yakın "iOS 10 developer beta 1 indirilirken bir hata oluştu" hatasını alıyorum nasıl çözerim ?
  • Safaride yeni sekme acarken ve diger sekmelere gecerken takilmalar var, gelen mesaji hizli yanitlayinca bazen klavye ekranda kaliyor, ust bardaki saat bazen kayboluyor. Bunlar beta icin normal eksiklikler yeni betalarla duzeltilir. Kilit ekranindaki degisiklik hos olmus ozellikle saga kaydirip direk kameraya gecmesi anlik bi kareyi kacirmamak icin guzel fakat kilit acmak icin home tusuna basmayi zorunlu hale getirmeleri sacma olmus eskiden sadece parmak izi ile kilit aciliyordu. Cihazi kaldirinca direk kilidin acilmamasini elestirenler olmus fakat aksi olsaydi guvenlik diye birsey kalmazdi her eline geciren cihaza erisebilirdi. Sms yenilikleri bana cok hitap etmese de guzel whatsapp ve viberden araklanmis ozellikler cogu. Sarj konusunda bi degisiklik gormedim beta olmasina ragmen asiri bi tuketim yada cihazda isinma vs olmadi. Arayanin resminin tam ekranda goruntusu cok guzel olmus ayrica alan koduna gore arandiginiz sehir ekranda gorunuyor, eskiden sadece ulke ismi yaziyordu yurtdisi aramalarda. Mesajlar menusundeki ikonlar degismis daha belirgin hale gelmis. Cihazda kurulu gelen uygulamalari silme ozelligi guzel ben borsa ve ipucunu sildim mesela direk. Lazim oldugunda appstore uzerinden indirilebilecegi soylenmis denemedim henuz. Ayarlarda sozluk diye bisey gelmis amacini anlamadim belki sms gonderirken yazilan kelimeyi algilayip emojiye cevirmesi icindir fikrim yok :) yeni bi duvar kagidi gelmis yesilli bisey hosuma gitti. Yeni zil sesi yok yada ben rastlamadim. Mail uygulamasi gelismis artik tum hesaplar alt alta gorunuyor. Saat uygulamasina uyku alarmi gibi bisey eklenmis uyuma saatinize kurabiliyosunuz. Kronometre degismis kadran seklinde goze hos geliyor. Muzik uygulamasi degismis daha basit hale gelmis ama yazi fontu cok cok fazla buyuk. Ev diye bi uygulama gelmis suan herkesi ilgilendirirmi bilmem ama akilli ev konsepti icin entegre edilmis yani evde yokken isiklar kapat klimayi ac vs pek benlik degil:) harita uygulamasi degismis daha guzel gozu yormayan bi hal almis. Aklima gelenler bunlar. Cihaz 6s+ ben begendim ilerleyen guncellemelerle beraber daha saglam bi hal alacak gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcan102

@Arkadaşlar iphone 6 da deneyen var mı performansı nasıl ? günlük kullanılabilir mi ? ve su ekranı kaldırdığımızda ekranın gözükeceği o özellik iphone 6 da var mı ?

Kestirmeden cevap vereyim,telefonu kaldırdığınızda ekranın açılma özelliği 6 da yok.6s ve 6 spluslarda varmış.
  • ipad pro 9.7 ye kuran varmı kuran varsa stabillik durumunu söyleyebilirmi acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipad 4'e sabah kurdum ve şuanda 9.3.2'ye geri döndüm kasmalar var. Adı üstünde beta. Final sürümü çıksın öyle yüklerim artık
  • Siri cevap verirken titreşim vermişler

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.