Şimdi Ara

iOS 10 [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
14.577
Cevap
90
Favori
701.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazda yaklaşık 4 gb boş yer var 1,7GB güncelleme dosyasını indirirken hata veriyor yer yok diye. Nedendir ne yapmalıyım ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kilit ekranını bu şekilde yapanın aklını seveyim. 2 aşamalı kilit açmamı olur sizi özürlü herifler. Kilit mi açıyoruz bulmaca mı çözüyoruz.

Bu tenekeyi satıp z5 premium almak farz oldu artık...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğenmedim ben.

• 9.3.2 YE nasıl geri dönüyoruz?
    iTunes'dan olmuyor zaten ipsw indirmede çok üzün sürüyor 10 saat kaldı diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://i.hizliresim.com/9LQW0O.png

iPhone 6 da 10 kez falan denedim böyle durum. Aç kapa da yaptım.

• nickjonas kullanıcısına yanıt
    ipsw indirmekten başka çareniz yok
  • Herkese selam,

Ben 6S Plus kullanıyorum ve İOS 10 u kurdum. Hiç bir sıkıntı yok, bütün programlarım app lerim çalışıyor. Mesajlar efsanevi olmuş. Arkadaşa da kurduk karşılıklı şımarıyoruz :)

Sorusu olan varsa cevaplarım. Mesajlar içinde gözüme takılan hücresel veri açıp kapama kısa yolu varmı olmuştu. Söyliyim yok :D Şu şekilde yok; alttan gelen ekrandaki uçak modu veya wifi gibi bir şey değil de, ayarlar ikonuna sert basarsanız, hücresel veri sekmesi geliyor, ona tıkladığınızda da ayarlar ekranındaki hücresel veri sayfası açılıyor oradan kapatabiliyorsunuz. (Bu söylediğim "S" modeller için)

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Tower

Herkese selam,

Ben 6S Plus kullanıyorum ve İOS 10 u kurdum. Hiç bir sıkıntı yok, bütün programlarım app lerim çalışıyor. Mesajlar efsanevi olmuş. Arkadaşa da kurduk karşılıklı şımarıyoruz :)

Sorusu olan varsa cevaplarım. Mesajlar içinde gözüme takılan hücresel veri açıp kapama kısa yolu varmı olmuştu. Söyliyim yok :D Şu şekilde yok; alttan gelen ekrandaki uçak modu veya wifi gibi bir şey değil de, ayarlar ikonuna sert basarsanız, hücresel veri sekmesi geliyor, ona tıkladığınızda da ayarlar ekranındaki hücresel veri sayfası açılıyor oradan kapatabiliyorsunuz. (Bu söylediğim "S" modeller için)

Saygılar...

İBB trafik uygulaması açılmıyor silip yükledim değişen bişey olmadı Ev diye bir uygulama gelmiş açtığımda yükleniyor diye kalıyor siz de bu sorunlar var mı

• alexdehset kullanıcısına yanıt
    güncellemeyi sildimde profili nerden sileceğim ?

• Scrite S kullanıcısına yanıt
    Ayarlar>genel>profiller e gir kardeşim ordan sil ilgili profili

• Yeni fotograflar uygulamasi calisiyor mu? Obje tespiti yuz tespiti vs?

• iphone SE'de yaklaşık 10 dakika sürdü indirme, bir o kadar sürede de kuruldu.

stabil ve en ufak sıkıntı görmedim ufak tefek lag dışında.

ev uygulaması bende çalışıyor, akıllı ampuller var açıp kapatabiliyorum.
  • iphone 6'ya kurdum az once.

zaman zaman ciddi takilmalar soz konusu.
    tespit ettigim bikac sey var.

--widget eklemek istediyip duzenle dediginizde en ustteki bitti dugmesi tam sarj barinin altinda kaliyor ve neredeyse tiklama komutunu almiyor.
    ilk bikac denemede telefon uyku moduna girdi,tekrar acmak zorunda kaldim.
    --onun disinda ana ekran arama yapmak icin ekrani asagi cektiginizde arama ekraninda satir cikmiyor dolayisiyla herhangi bisey islem soz konusu yapilmiyor,sadece o gri ekran ve klavye kaliyor ekranda.
    --yeni widget olarak gelen muzik kisminda album ya da liste kapagina bastiginizda direk muzik calmaya basliyor,gayet guzel olmus bu.
    --apple'in kendi uygulamalarinin neredeyse tamamini sildim,ohh be.
    --uygulamalari silmek icin cift tik yaptigimizda neredeyse cihaz kilitlenmisti ama suanda hic bi sikinti yok.
    --fotograf uygulamasinda esimin herhangi bir fotografini sectigimde onun oldugu diger fotograflari,nerede cekildigini vb altta hemen siraliyor.

bunlar disinda simdilik gozume carpan bisey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapBiTT -- 14 Haziran 2016; 15:45:09 >

• Raise to wake up niye 6'ya verilmez ki arkadaş. Cidden ayıp apple'ın yaptığı.

• iPhone 6 kullanıcılarından hücresel veri ile ilgili yorum bekliyoruz,kısayol geldi mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9.1 JB kullanıyorum, iPod Touch 6 ve JB sayesinde 3D touch bile var. 6S ten farkı yok.

Bu özelliklerin hepsi Tweakler ile gelir zaten 10'a geçmek saçma olur eğer JB olan varsa yapmasın bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alexdehset kullanıcısına yanıt
    Malesef profiller kısmı yok orda ne beta var nede başka biley çok ilginç ne yapacağım şimdi hayda

• O değilde şarj çok iyi beyler

• Şarj konusunda beni çok tatmin etmedi 9.3.2 daha iyidi tabi bu beta lafım yok ama hani şuanda en azından gözlemlediğim bu

Ayrıca mesela facebookdayız whatsap bildirim geldiğinde yukardan ön izleme oluyor öyle kalıyor ancak yukarı ben itince kayboluyor

• Blackrz kullanıcısına yanıt
    Hocam sizi uzun süredir forumda takip ediyorum acaba 6s plus nasıl memnun musunuz ?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.