Şimdi Ara

iOS 10 [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.577
Cevap
90
Favori
702.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ios 10 yaptım şimdi geri yükleme yapmak istiyorum iclouda önceden almıştım şimdi icloudan nasıl geri yüklecem
  • 9.3.2 ye nasil donerim bi yardim edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • microline34 kullanıcısına yanıt
    İyi güzel de kimseye zararı olmayacak bi özelliği neden koymuyorlar. Ayrıca iPhone ların da batarya süreleri pek iyi değil ki kapatılmasın mobil veri

• nemlu N kullanıcısına yanıt
    Telefonunuzu iTunes aracılığıyla geri yükleyin.Etkinleştirme ekranından sonra iCloud Yedeklemesinden Geri Yükle seçeneğini seçin.

• DonanımdanBihaber kullanıcısına yanıt
    Hırsızlığa karşı bir yöntem bu.Çoğu kullanıcı kilit ekranında control center'ın açılmasına izin verecek şekilde ayar yapıyor.Telefonumuz çalınırsa kolaylıkla hücresel veri kapatılarak;uzaktan yönetim,kilitleme,konum bulma gibi özellikler kapatılabilir.

• Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    Konuşuyor.Sadece titreşim eklemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PathWizard -- 15 Haziran 2016; 0:18:03 >
  • geçici olarak bu linki kullanabilirsiniz arkadaşlar anasayfadaki düzeltilene kadar

https://www.dropbox.com/s/iczepf0armwqxfc/iOS_10_beta_Configuration_Profile.mobileconfig?dl=0

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonanımdanBihaber

İyi güzel de kimseye zararı olmayacak bi özelliği neden koymuyorlar. Ayrıca iPhone ların da batarya süreleri pek iyi değil ki kapatılmasın mobil veri

İphone ların şarj süreleri diğer firmaların amiral gemi modellerinden daha iyi pil performansına sahiptir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmssmm

iOS 10 [ANA KONU]

iOS 10 işe alakalı bir sen düzgün bir şey paylaştın usta saol

• ErsunBG E kullanıcısına yanıt
    telefonunuza uygun ipsw dosyasini indirin. telefonu dfu moduna alip shift + guncelle diyerek ipsw dosyasini yukleyin yukleme bittikten sonra ios 10 kurmadan once yedek aldiysaniz onu yukleyin

• Ekran resmi atın beyler yorum fazla önemli değil anladık kasıyor

• Ben defalarca denedim, indirme bitiminde hata veriyordu. Salonda otururken kurulum için onay istedi, sevindim bir an.
    Ben tasarımı beğendim açıkcası, ilk başta kaldırdım uygulamaları. Herhangi bir uygulama atması veya telefonda ısınma olmadı.Cihaz iPhone 6. Pilide şuan 2 saat 45 dk bekleme ve 1 saat 43 dk kullanımda %80, wifi açık, parlaklık otomatik. Tabiki frame atlaması olacak, yazı fontları garip olacak, yavaşlık olacak. iOS 9'un ilk hallerine göre şükredersiniz. Telefonu yoğun kullanan arkadaşlar için 9.3.2 stabil sürümdür. Pil süresi olarakta 9.3.3 beta 2 yi tavsiye ediyorum. Ben memnunum kullanıcam bir süre bu sürümü. İstek ve sorular için alıntılayabilirsiniz :).

• szryldrm kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yakısıklı kardeşim

• İphone 6s sıkıntı yok şimdilik herhangi bi olumsuz performans farkı görmedim 9.3den farksız gibi geldi. Sevdiğim özellikler bildirimleri 3d touch ile cevaplama, klavye sesleri ve telefonu elime alınca hiç bi tuşa basmaya gerek kalmadan ekranın açılması telefonu masaya koyunca ekranın otomatik kapanması.

Bu arada flasha bile 3d touch desteği gelmiş kademeli flash açıyor
    Bu mesaja eklenen görseller:

iOS 10 [ANA KONU]

• Buda başlıca değişikliklerin ekran görüntüleri diyebiliriz.

http://i.hizliresim.com/X40VD5.jpg

• 5s kalmayı düşünüyorum fontlar ayarlanmalı ekrana göre çok büyük
    Bu mesaja eklenen görseller:

iOS 10 [ANA KONU]iOS 10 [ANA KONU]iOS 10 [ANA KONU]

• şu 3d touch 6+ da da olaydı :( hücresel veri yine eklenmemiş

• Public ne zaman gelir? Merak ettim
  • Linkleri yeniledim, ilk mesajı güncelledim. Eğer bir yere upload edip paylaşan olursa onları da eklerim mesaja

@Mortuuus Temmuzda gelecek public
  • Bende multitasking takılması dışında problem yok. ios 9'a göre çok daha stabil hatta. Pili de net ios 9'dan iyi. Final sürümü çok daha iyi olacaktır. Canımı sıkan tek şey 2 aşamalı kilit açma ekranı...

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.