Bildirim
iOS 10 [ANA KONU] (17. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Siri konuşmuyor mu artık?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ios 9.3.2 ye jb gelmek üzere ben beklemedeyim yukleyip belki 2 saat takilirim sonra 9.3.2
bence suan en stabil ios surumu 9.3.2 ve 8.4
9.1 jb si olan arkadaslar bence ios u denemesin bile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu sahibinin verdiği dropbox linki bozulmuş sanırım. Telefondan o linke girip yükleyin denmiş ancak olmuyor şuan.
Diğer yükleme yollarını anlatıcak bi arkadaş varsa çok sevinirim. -
Mesajlardaki görünmez mürekkep özellikle çok hoşuma gitti. Ama sadece kendime atabiliyorum şimdilik :) Klavye sesi daha güzel olmuş bence daha tok bir ses. Hafif kasmalar var ama oda normal sonuçta public beta bile değil. Mac teki gibi sözlük gelmiş mesaj yazarken üstüne çift tıklayıp ara dediğimizde anlamını gösteriyor çok dilde var ayarlardan gidip indirilebiliyor. Belki birkaç özellik daha eklenir final çıkana kadar. Dark mode bende çok istiyordum gelsin ama maalesef gelmedi. Biraz kullanayım geri dönecem bende, hatalar var çünkü şimdilik. Cihaz 6s plus. -
Çok efsane bişey geç oldu ama çoğu kullanıcının istediği şey sonunda gerçekleşti :D -
iOS 10'da herşeyi kabul edebilirim ama touch id'yi tıklama zorunlulugu kesinlikle kabul edilemez. İos9'lu 6s serisinde farkettiyseniz touch id'ye basmaya hiç gerek yoktu ios10'da illa bir şekilde bozduracaklar butonu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaB0 -- 14 Haziran 2016; 22:22:41 >
Şu 2 özellik hala eklenmemiş ios'a... Artık ekleyin be kardeşim.
1-Fotoğraflar bölümünü şifreleme.
2-Rehberde ana kısımda resim görünmesi. -
Guzel seyler var fakat bir etkinlik yapmaya gerek olacak tek bir sey yok..
apple bu sene wwdc'de tamamen fiyasko bana göre. kullanıcıların en çok istediği özellik olan global dark theme gelmedi. imessages'a çoğu kişinin kullanmayacağı veya sadece veletlerin kullanacağı 10larca özellik eklendi tamamen bir bloatware'e döndü. tasarım açısından hiç bir şey düzgün görünmüyor. yeni news uygulaması music uygulaması çok iğrenç görünüyor fontlar eşşek kadar. halen notification center özelleştirilemiyor veya 3d touch özellikleri n.c.'de bir işe yaramıyor.
kısacası göze hoş görünmüyor. bir tane bile performans, güvenlik namına özellik yok. animasyonlar halen çok yavaş telefonu kullanırken 2 saat animasyon izliyoruz, yeni tasarım leş gibi sadelikten eser yok. android ios10dan sonra inanın bana daha sade bir OS gibi gözükmeye başlayacak.
yani şu telefonun akıcılığına bakın:https://www.youtube.com/watch?v=ycIpOZY03OM
bu gidişle gerçekten ios 9.3.2 kullandığım son ios, iphone 6s'de son apple telefon olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazeran -- 14 Haziran 2016; 22:49:15 >
-
Jb konusundaki yorumun Temenni mi ?
Public ne zaman gelir bekleyelimmi yoksa direk yardiralimmi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsini geçtim de şu kısıma bi türlü mobil veri açıp kapama ekleyemediler. Ayrıca son 2 yıldır adam akıllı özellik gelmedi.
UDID kaydım olmadan OTA dan kurulum yaptım sorun yok isteyen kurabilir
Bu soru yıllardır soruluyor ama apple kesinlikle bu konuda taraftar değil olsaydı mutlaka koyardı. Demekki adamlar telefonu mobil verisiz kullanılması taraftarı değiller.
Arkadaslar ios 9.3.2 ye nasil donus yapabilirim yardim ederseniz sevinirim
Kardeş 2 gün evvel 3 ay zor dayandığım nexus 6p den kurtuldum. Neden nexus kullandın dersen bende de aynı sana olduğu gibi ios bıkkınlığı gelmişti ama inan ki geç androide fazla değil 2 günde kendinden nefret edecek hale geleceksin ve acaba kasımı mı beklesem 7 için yoksa gidip hemen bir 6s veya 6S+ mı alsam diye ikilemde kalıp benim gibi dayanamayıp koşarak ikisinden birini alacaksın 😂😂😂😂
Bence güzel olmuş herhangi bir tuşa basmanıza gerek kalmıyor direk saati ve bildirimleri görebiliyorsunuz
Bu baştaki profillerden yükleyemedim bi türlü çalışan bi link var mı acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hücresel veri olayı hayat kurtarır :D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X