Şimdi Ara

iOS 10 [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
14.577
Cevap
90
Favori
701.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Denedim ve bir çok bug var buda olağan bir durum şimdi IOS9 a geri dönuyorum
  • engnavci kullanıcısına yanıt
    Dostum İBB bende yüklü değildi senin için yükledim, haklısın İBB açılmıyor, yani açılıp kapanıyor hemen. Ev diye bir uygulama geldi bahsettiğin gibi onda bir sıkıntı yok, açılıyor bende.
  • dogussonmez kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yedek almadım iCloud yedeğiniz kapalı mıydı? Belki orada vardır.
  • İki tuşa basılı tutup reset yapın. Aynı olay bende de oldu, sonradan yükledi. Az yukarıda yazmıştım.
  • İos10 👍, imoyşınları kendi öneriyor 😁
    iOS 10 [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6 ile 8.1.2 deyim telefonumla ilgili hiç sıkıntı yaşamıyorum jb de var sizce 10'a geçmeli miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Tower

Dostum İBB bende yüklü değildi senin için yükledim, haklısın İBB açılmıyor, yani açılıp kapanıyor hemen. Ev diye bir uygulama geldi bahsettiğin gibi onda bir sıkıntı yok, açılıyor bende.

Ev uygulaması ne işe yarıyor acaba silip tekrar yüklemeyi denesem olur mu bir de apple store mağazasında da göremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zelas kullanıcısına yanıt
    Memnunum tabiki şükür şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım. Kapasitesinin de 64 olması nedeniyle çok rahat bi kullanım sunuyor 😄

• İpad air 2 de deneyimleyen var mı acaba yükleyeyim diyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizin cihaz 5s mi

• engnavci kullanıcısına yanıt
    Bizim için çok işe yarayacak bir şey değil çünkü, türkiyede yaygın değil ve fiyatları çok pahalı.

Home otomasyon ürünleri apple storelarda var, görememişsin. Aşağıda link yolluyorum.

http://store.apple.com/xc/product/HJAC2ZM/A

• biraz wp biraz android o fontlar full wpden geçirilmiş belli. kesinlikle güncellemeyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalburabastı Tatlısı -- 14 Haziran 2016; 18:10:12 >
  • gençler yedek almadım nasıl geri dönücem

• Bir çok kişi bundan memnun değil gibi, şimdilik geçmeyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

Her telefonda aynı sensör yok bu yüzden raise to wake hepsine verilmedi. Ayrıca 6s kullanıcıları bildirimleri göremiyoruz touchid çok hızlı kilit acıyor tarzında şikayette bulunmuşlar, muhtemelen o yüzden 2 aşamalı tuş kilidi getirildi

Keşke dediğiniz gibi olsa ama Apple'ın bütün bu yaptıkları yeni cihazları almaya yönlendirmekten başka birşey değil..

• Beta bu Beta bazı uygulamaların çalışmaması çökmesi normal birşey, şarj süresini beğenmemeniz normal çünlü BETA. Geliştiriciler için açıldı şu an hemen şey armayın şu yazılıma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 saat kullanmadan ios 9'a dönüş yapıyorum. Sebebi 2 aşamalı kilit açma. Hangi sivri zeka akıl ettiyse sağolsun. Power butonunu da sadece kilit ekranını açacak şekilde ayarlamışlar. O iğrenç home tuşuna basmadan cihaz açılmıyor.

Touch ID kullanmayan adam power tuşu+tekrar home tuşu+şifre girecek. Bu işlemi sadece cihazı açmak için yapacak. Lan DFU moduna mı alıyoruz kilit mi açıyoruz. İyimisiniz siz arkadaş, nasıl kafanın ürünü bu?

Bunu düzeltmedikleri sürece ios 10 falan kullanmam. Kilit açma işlemi çok basit olmuş. Önce power sonra home sonra tekrar power ses kısma ve touch id ile kilidi açmalıyız ios 11 de.

Notification barda ki tarih neden kaldırırlır?

Yapmayın arkadaş widget falan yapmayın. Beceremiyorsunuz da. Çoğu widgetlar yarım ekran kalıyor görmek istediğin şeyler görünmüyor. Widget istesem android kullanırdım ayrıca.

Şarjım daha az gidiyor diyenler, kilit ekranında bir süre bekledikten sonra kamera arka planda kendi kendine açılmış oluyor. Ara ara takip edin açıldığını görürsünüz. Ben de oldu bir kaç kere en azından. Kamerayı açmak için sağa doğru hafif kaydırıp vazgeçince de açılıyor arkada. ios 9 da olduğu gibi kamera ikonunu yukarı kaldırarak açmayı beceremiyorduk sağa kaydırmayı deneyelim bir de bakalım.

IOS tarihinin en kötü, en fiyasko major sürümü olmuş. Koskoca sürümün tek artısı stock uygulamaların silinebilir olması.

• Arkadaşlar tek hareketle arkadaki bütün uygulamaları kapatamıyoruz hala tek tek yukarı çekiyoruz
  • 5S ile kullanan var mı? Geçip beğenmezsek geri dönebiliyor muyuz?
  • ARKADAŞLAR!

BU TELEFONU KALDIRINCA AÇILMASI OLAYI GÜZEL BİR ÖZELLİK Mİ?
    SIRF BU ÖZELLİK İÇİN IOS 10'A GEÇERİM..
    6S PLUS KULLANIYORUM.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.