Şimdi Ara

internetten alışveriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben aslında internetten alışverişe güvenmezdim ama arkadaşlarımın çoğu internetten alış veriş yapıyor ve güvenli gibi gözüküyo sizce güvenli mi ve güvenli ve ucuz siteler hangisi dir

• Böle bi soru bende sormuştum ama tam olarak yanıt alamamıştım.Yalnız şöle bi durum war bazı siteler sadece kredi kartını kullanıyor ki ben böle sitelrden uzak duruyorum güvenemiyorum hala nedense bazı sitelerde ben daha rastlamadım sadece söleniyo elden para verliyormuş teslimat sırsaında bence bu olay daha güsel.Arkadşarın cevaplarını ve alışveriş yapanların deneyimlerini paylaşmlarını bekliyoruz.
  • bnde sizin gibi dusunuyordum ama gecen snewww.estore.com.tr den bir sx1 istedim sorunsuz halde elime ulastı.
    www.hepsiburada.com da guvenli bir sitedir.
    weblebi sitesi kapıda odeme ile satıs yapıyor
    (zorlandığında hile serbest)
  • Uzun süredir int.den alışveriş yapan birisi olarak şunu söyleyebilirimki alış ve veriş kısmında kesinlikle problem olmuyor.Problem ürünü aldıktan sonra bozuk çıkma, garanti süresi içinde bozulma gibi durumlarda doğuyor.Gönderiyorsun gelmiyor, bahane bulup garanti dışı diyip geri gönderiyorlar...vs.Çünkü çoğu zaman alışveriş şehirler arası olduğu için kimse çıkıp örneğin 30 ytl lik bir flash disk için satıcının adresine gitmiyor.Yani ürünün peşinden koşulmayacağını bildikleri için olabildiğince sallıyorlar.

onun için int. den alışverişte dikkat edilecek konu satış sonrası destek yetelimi değilmi?bunu iyi araştırmak gerek.
    Daha Fazla Göster
  • www.hepsiburada.com en iyisidir bence amawww.bidolu.com dan alışveriş yapmamanızı tavsiye ederim ellerinde ürün stokları çok bulunmadıgından magdur olan insan sayısı oldukca fazla.

Orjinalden alıntı: TEKNOguz

peki mavibilgisayar ve hepsiburada ürünü aldıktantan sonra yardımcı oluyorlarmı

forumu takip ederek edindiğim kanıya göre bu konuda en iyileri diyebilirim...

[MacBook Pro 17" | Intel Core i7 - 2,2GHz - 6MB Paylaşımlı L3 Ön Bellek | 4GB 1333MHz DDR3 RAM | 750GB HDD | AMD Radeon HD 6750M 1GB GDDR5 | Mac OS X v10.6.8 Snow Leopard | Window 7 Ultimate 64 bit | Q TR KLAVYE ]

SAMSUNG GALAXY NOTE

ipod touch 4G 32 GB

iphone 5 16 gb

samsung 51e551 full hd 3d plasma
  • ben goldpc,gittigidiyor,hepsiburada,estore hepsini kullandım kredi kartıyla.mükemmel.hiç bir sorun yok.Kendim gidip alsam daha çok sorun olur.Ama alacağın ürünü önceden görmen gerek.Resimle pek olmuyo.Bi eline alman lazım yani...yanlış mı??

Orjinalden alıntı: heretic1503

www.mavibilgisayar.com ,www.gigatek.com.tr bildiğim en iyi iki firmaeksen,demo,hepsiburada,vatan vb.lerinden kesinlikle uzak dur

heretic1503 güsel tavsiye +1
    Anakart: MSI Carbon X870E | İşlemci: Amd 9800x3d | Ekran Kartı: MSI RTX 4070 Ti | Ram: CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance | Hard Disk: Samsung 1TB 970 Curcial *2TB | Kasa: MSI Velox 100P PSU ThoughPower 1050w 80+GOLD | Monitör: Samsung 49"Odessey Oled | İşlemci Soğutucu: Cooler Master 240ML |Ses Sistemi: Razer Blackshark V2 Usb // Z906 Cerative SB ZX | Klavye: Asus ROG Strix Flare Aura | Mouse: HK Gaming Sirius-M

• Kardeş sorun yok merak etme ben daha çok yurt dışı sitelerinden alışveriş yapıyorum hiç problem çıkmadı... Ama şuna dikkat "Kredi kartı değil SANAL KART KULLAN" ki sakata gelme....
  • Böle bi soru bende sormuştum ama tam olarak yanıt alamamıştım.Yalnız şöle bi durum war bazı siteler sadece kredi kartını kullanıyor ki ben böle sitelrden uzak duruyorum güvenemiyorum hala nedense bazı sitelerde ben daha rastlamadım sadece söleniyo elden para verliyormuş teslimat sırsaında bence bu olay daha güsel.Arkadşarın cevaplarını ve alışveriş yapanların deneyimlerini paylaşmlarını bekliyoruz.

if you want to make it for a living, your number 1 aim should not be how to maximize your profit, but how to minimize your risk.
  • www.gigatek.com.tr (ankara)

www.markom.com.tr (istanbul)

www.veribilisim.com.tr (ankara)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warland -- 2 Şubat 2006 12:36:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TEKNOguz

arkadaşlar ben aslında internetten alışverişe güvenmezdim ama arkadaşlarımın çoğu internetten alış veriş yapıyor ve güvenli gibi gözüküyo sizce güvenli mi ve güvenli ve ucuz siteler hangisi dir

kesınlıkle guzenmedım bı yontem satıcıyla weya alıcıyla konusmak ısterım bı kere ındırım yapamıon

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.