Şimdi Ara

internetten alışveriş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: iloveanarchy

hocam kapıda nakit ödeme ya da kapıda kredi kartıyla ödeme yapabileceğinwww.weblebi.com var ancak hiç alışveriş yapmadım...Alışweriş yapan varsa lütfen yorum yapsın..

weblebi sadece İstanbul içi kapıda ödeme yapıyor. ben weblebiden ve hepsiburada dan alışveriş yaptım. bi sorun yok.
    ABİT AN8 SLI - AMD 64 x2 3800@ 2500Mhz [Günlük] - SAMSUNG 750 GB SATA 2 - SHAPPHIRE ATI X800 [x850xt BioS 610-639]GTO FB - 512*2 TwinMOS PC3200 1GB DUAL-CH KIT - TAGAN 480W EASYCON SP PSU - CREATIVE 4400 INSPIRE - CREATIVE NX ULTRA WEB CAM - ViewSonic 22" 2230wm LCD Widescreen - SAMSUNG 17"763 MB CRT - ASUS DVD RW 1608P2 - AIRTIES RT-5030 ADSL - Zalman-CNPS7000B-CU - Zalman-Fatal1ty VGA Soğutucu FS-V7 - HP 7260 PHOTO PRINTER
  • bascuda(bidolu) dan 2 sene kadar once bi dij. foto makinesi almıstım.
    makinayi bengemedim veri geri gonderip baska bir urun aldım.Satıs sonrası destekleri satıs kadar iyi bence.

bascudan 5 kere
    hepsiburada dan 2 kere
    gigatekten 1 kere alısveris yaptım.

stok sorunu dısında hic bir sorunla karsılasmadım tavsiye ederim

Orjinalden alıntı: set

Kesinlikle kredikart numaramı internet üzerinden vermem. Güvenemiyorum...

Aynı şekilde ben de kredi kartı olayına güvenemiyorum kapıdan ödeme olursa süper bi tek weblebi mi wra bu kapıdan ödeme olayında(istanbulda oturuyorum)
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.