Bildirim
İnternette girdiğiniz ilk site ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
harbi lan ciddi ciddi ben acaba hangi siteye girmiştim? _____________________________ Kendimi biraz öldürüyorum
Her ilişkide
Bu aşkla ilgili değil
Sadece başka bir cenaze töreni.. -
facebook
facebook okey
konu dışı
sahadan
dh ikinci el_____________________________ Dh Dükkanima Uğra. -
@codalp sen kac yılında baglattın interneti _____________________________ iPhone 4s-16gb-White -
google _____________________________ -
mynet sanırım _____________________________ -
netscape.net _____________________________ -
google..oraya dh yazıyom ilk sekmeye tıklıyom _____________________________ -
www.goolge.com
yanlış girmiştim_____________________________ hayvanlara iyi davranın lan
-
yazardımda banlanmayayım _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: codalp
facebook
facebook okey
konu dışı
sahadan
dh ikinci el
Bilgisayarınızı her açışınızda ilk girdiğiniz siteler sandı herhalde._____________________________ -
arkadaslar bilgisayar tarihinizin tarihcesinde ilk girdiginzi siteyi sordum ben :D _____________________________ iPhone 4s-16gb-White -
quote:
Orijinalden alıntı: teatrous
@codalp sen kac yılında baglattın interneti
çoook:D nie_____________________________ Dh Dükkanima Uğra. -
quote:
Orijinalden alıntı: teatrous
arkadaslar bilgisayar tarihinizin tarihcesinde ilk girdiginzi siteyi sordum ben :D
Google
Ama açılış sayfamwww.tvcapture.eu_____________________________ yerim seni şeriat sucuğu -
www.hotmail.com _____________________________
Getting lost within myself, nothing matters no one else...
-
Mozillada zaten nerde kapattıysam orda çıkıyor. _____________________________ -
www.ogrish.com du galiba yada ona benzer bi site cinsel içerikli değil tamamen piskopatlık üstüne kanlı canlı bi siteydi _____________________________ Barmak Bassam Olmamı ? -
arkadaşlar hayatınızda girdiğiniz ilk site ne diye sormuş arkadaş _____________________________ -
Windows 3.1, sonra 95 zamani.. Yahoo meshurdu o zaman, mail falan almistik bir kac tane, kimin coksa o hava atiyordu. Sitelere pek giren de yoktu aslinda. Millet paso MiRC´a takiliyordu... Zurna´yi bilenler bilir..
Hic degil de o kadar domain bombos duruyordu, ayakta uyumusuz. Bir daha asla ele gecmeyecek bir firsati kacirdik gitti.._____________________________
-
www.lagaluga.com ilk girdiğim site buydu daha sonra
www.kahkaha.com_____________________________ ___K x3 D___
Look into my eyes, you will find sadness and loneliness Just look inside my soul, i'm feeling so empty, empty . . .
Benzer içerikler
- parliament night blue hafif mi
- uzun parliament
- alçı çıktıktan sonra ağrı normal mi
- kulak memesinde boncuk gibi şişlik
- deniz şortunun altına boxer giyilir mi
- prompt mühendisliği
- en ilginç rekorlar
- dc açıldı mı
- çay bardağı emojisi
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X