Şimdi Ara

Deniz Şortu Altına Boxer Giymek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
10.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler çok fazla böyle takılanlar var karizma duruyor diye falanmı yapıyorlar ? amelelik valla

• genelde barzolar yapıyorlar havuza falanda onunla giriyorlar ama bencede amelelik
  • su ıle hem rahatsız hemde ağır olur, oldu olacak sıyah çorapta gıysınler
  • bundan 10 yıl kadar önce yada biraz daha eski bu boxer moda olduğu zaman en çokta liseliler yolda, sokakta, okulda kamuya açık alanlarda boxerın birazı dışarıda gözükecek şekilde dolaşırlardı.
  • valla bende içime boxer giyiyorum ama apaçilikle alakası yok küçükken havuza atladğmda mayonun ipini bağlamayı unutmuşum bi anda çıkıverdi az kalsın havuzun üstüne çıkıyordu ogünden beri giyerim içime boxer. hem yanlş anlamayında mayo billabong 150 papel para verdim içimede 25e pull and beardan boxer aldım lastiklerinde desen olan gayet güzel duruyo apaçilikle alakası yok , he öyle yapan apaçiler de yok değil mi kesinlikle var ama kendini direk belli eder , bence yinede giymekte fayda var ne olur ne olmaz ıslandıktan sonra malın gözkmesinide engelliyo her türlü yararı var yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piccadilly Circus -- 20 Temmuz 2012; 21:59:32 >
  • mayolar da bildiğin şort olduğu için dışarı onlarla çıkarım ben yıllardır
  • Amelelik değil belki adamın aleti çok belli oluyor mayodan onu önlemeye çalışıyor ya da bazı mayoların fileleri yara yapar onun içinde giyiyor olabilir. Ben sadecebaxeriyle hemde o önünde kobramı severmisin vs. yazılı boxeriyle denize giren barzolar gördüğüm için boxer üstü mayo gayet medenice geliyor..
  • Krem yoksa ben de yapıyorum. Kremlemeden, filesiz veya boxersız denize girersem nedense ağrı oluyor, fena sızlıyor. Kaşınıyor vs. Krolukla alakası yok yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla hafiften vucut olduğunda bayağı iyi duruyor nedense :D bende öyle yani.
  • bazılarından kayıp gidiyo o şort giymesin mi
  • Benim arkadaşımda giyiyor sordum geçen,denizden çıkınca ıslak ıslak ten belli oluyor diyeymiş.
  • Şortu belinden kayanlar su ile herhangi bir alakası olmayan boxer yerine slip mayo alıp giyse daha mantıklı olmaz mı?
  • Ağır apaçilik bence kim ne derse desin bir tane düzgün tiplisini görmedim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

Şortu belinden kayanlar su ile herhangi bir alakası olmayan boxer yerine slip mayo alıp giyse daha mantıklı olmaz mı?

aynen. şort altına Slip giyiyorum
     Deniz Şortu Altına Boxer Giymek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Loney -- 20 Temmuz 2012; 22:43:09 >
  • benim adidastan aldigim mayo rahatsiz ediyo bende mi giysem ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • giysemmi giymesemmi ikilemde kaldım
  • Bence giyin abi şortun fileleri beni hep yara yapar bu sene altıma boxer giyeceğim bakalım nasıl olacak

• Ben de altıma bir şey giymeyi sevmem ama şortun fileleri dalganın ucunda yara yapıyor hep. Kullandığım mayolar mı dandik diyeceğim de kullandığım bütün mayolar yaptı aynı şeyi. Sanırım tenim çok hassas.

Fileyi kestim bir keresinde onda da tüm mal meydana çıktı. Sanırım en iyisi alta bir şey giymek.
  • Apacilikle ne alakasi var la

• biraz paraya girip deniz şortu alırsanız altına bişey giymeye gerek kalmaz,diğer türlü maalesef çavo oluyosun bide gözüküyor alttan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.