Bildirim
Yabancı Arkadaşlar Edinebileceğim Bir Site ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
interpals -
quote:
Orijinalden alıntı: 48K
interpals
Sağol kardeşim. -
İşine yaradıysa ne mutlu -
face tarzı güzel bir site yabancı arkadaş edinebileceğin penpal ve language exchance sitesiwww.letspal.com
-
Hello talk iyidir hocam. Uygulama -
up -
-
Arkadaşlar ben aksine görüntülü konuşabiliceğim uygulama ve site istiyorum atvsiye ediceğiniz var mı acaba ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bildiğiniz chat sitesi var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
http://www.speaking24.com
Bu siteyi kullanıyordum eskiden genel de seviyeli insanlar mevcut ve ingilizceyi ne seviyede konuşuyorsanız o seviyedeki kişileri ekleyip skype üzerinden konuşabiliyorsunuz veya bilgilerinizi girdiğinde listede gözüküyorsunuz ve onlar sizi ekleyebiliyor tavsiye ederim. -
Öneriler çok güzel interpals ı bende uzun süre kullandım ve faydasını gördüm. Ben sesli konuşacağım bir site-uygulama arıyorum. English ninjas vardı ama çok pahalı gelmeye başladı artık. Telefon görüşmesi gibi veya ses kaydedip telsiz usulü konuşarak speaking çalışılacak bir platform bilen var mı?
Edit: AA geç gördüm, MichaelCorleone hocam inceledim, sanırım aradığım şey bu. Kullanıp bakacağım. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serginho1912 -- 24 Mart 2017; 10:21:42 > -
Speakin24 sitesini kullanip goruslerini daha sonra paylasirmisin pratik yapma acisindan faydali olursa eger boyle siteler arayan cok kisi var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabi ki hocam 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X