Şimdi Ara

internette CEVDET KIZIL efsanesini hiç duydunuz mu (MUTLAKA BAKIN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • özgeçmişiniz ne kadar sağlam kayıtlara dayanıyor hiç düşündünüz mü? yada kendinizi yeterince başarılı görüyor musunuz? eğitim hayatınızda kaç birinciliğiniz var? mesela ilkokul karneleriniz hala elinizin altında mı? yada ehliyet sınavındaki cevap anahtarınız nerede?

bu adamın bir web sitesi var ki gören hayret ediyor ama gülmeden de geçemiyor, buyrun bakın;

http://www.cevdetkizil.com/

bunlar da ekşi sözlükte bu adamla ilgili yazılanlar; EKSISOZLUK YORUMLARI

quote:

mutlaka görülmesi gereken bir web sitesi.
    siteye ilkokul karnelerinin fotolarını, mesajlaşmalarını koymasını geçtim de,diğer bölümünde ehliyet kursunda deneme sınavından 90 aldığının resmini koyması yok mu..

http://cevdetkizil.com/cevdetkizil/tr/

(bkz: jet ali)
    (mabeynihumayun, 05.11.2006 19:01 ~ 21:10)#10231510 !?

cep telefonu mesaj kayıtlarının bile arsivlendigi web site.

"arş.gör.erkan işçimen'den mesaj
    erkan işçimen'den (arş. gör.) cevdet kizil'a bir cep mesaj : "cevdet, kendine iyi bak. işletme bölümü'ne lazımsın" (cevdet, kadır has üniversitesi'nde araştırma görevlisi iken, 2005 yılı)"
    (pele, 05.11.2006 19:10 ~ 19:33)#10231531 !?

(bkz: narsiszm)
    (hotari hanzo, 05.11.2006 19:17)#10231544 !?

ziyaretci defterinden:
    şakamısın lan sen o karnelerin alayı kolpa zaten o ayrıda bu kadar kasıp bu kadsar başarılı olup bunları siteye koymak i,çin mi yaptın be kardeşiğm nası bi kompleks yapmışında böyle her şeyini saklayıp dünyaya haykırmışın ne bopk olduğunu :d :d

infazvolkan yazdı. 11/5/2006 12:31:43 pm
    (unbeknown the black, 05.11.2006 19:33)#10231597 !?

kadir has üniversitesi turizm işletmeciliği bölüm başkanı ahmet kızıl ın oğlunun web sitesi.
    (soktumbey, 05.11.2006 19:36)#10231609 !?

internet sitelerinden (brainbench.com, ecertifications.com) alinmis 50 tane elektronik sertifikayi da (bazisi screenshot) iceren site. bir hintlinin imzaladigi ingilizce heceleme sertifikasi bile var. lisede gidilen dershane test sinavlarinin sonuclarinin resimleri de unutulmamis... butun ilkokul karnelerini inceledim, dorduncu sinif matematiginden "iyi" almis olmasi gozumde buyuk puan dususune sebep olmustur... sürkur isimli sürücü kursunun cevap kagitlari bile puana gore siralanmis, boyle de bir intizam var yani.
    (vinyl, 05.11.2006 20:05)#10231730 !?

başarılar kısmında şöyle bir şey de yazan site :

"zor_cevdet, pogo'da "usta" ünvanını kazandı, şimdi 2000+ reytinge sahip ve kırmızı işaretli"

şaka gibi.
    (brkylmz, 05.11.2006 20:06 ~ 20:07)#10231734 !?

tahminimce ekşisözlük'te kendi adına yazılanları da en kısa zamanda ekleyecek şahısın sitesi.
    eğer bir de yorum yazarsa sonunu şöyle bağlayacaktır:

"...yalnız taşşak mı geçiyolar ciddiler mi hala anlamış değilim."
    (kendi kalesine gol atan kaleci, 05.11.2006 20:12 ~ 20:14)#10231763 !?

satranc basarilari altindaki analizlerinin hastasi oldugumuz üstüninsan
    "cevdet kizil (siyah) 11.hamlede atini c2 karesine hareket ettirir. m. turker firik'in (beyaz) a1'deki kalesinin kacacak hicbir yeri yoktur ve dolayisiyla 12. hamlede tahtadan silinir. cevdet kizil her zaman oldugu gibi oyuna agresif stiliyle baslar."
    veya
    "cevdet kizil (siyah) kalesini e6 karesine oynar ve m. turker firik'in (beyaz) filini alir. cevdet kizil'in kalesi bir sonraki hamlede m. turker firik'in d5'deki piyonu tarafindan alinacagindan bu bir fedadir. boylece cevdet kizil file karsi kalesini degiserek materyal anlamda zarara ugramistir. ancak aslinda bu, ileride cok asiri derecede tehlikeli olacak bircok hamleyi hesaplayabildiginizde yapilacak en iyi seydir. cevdet kizil'in burdaki amaci m. turker firik'in pozisyonel avantajini azaltmaktir."
    (joepiscopo, 05.11.2006 20:16)#10231777 !?

siteye kök adresinden girilerek,girişteki resmin de görülmesi gereken süper ötesi olay.

http://www.cevdetkizil.com/

extra bonus olarak :

siteye eklediği mesajlaşmalardan bazıları çok ilginç. neyle ilgili olduklarını anlayamadım tam.

c1215tofer'den zor_cevdet'e : "ovvvvv, çok iyi"
    bullet_to_brain'den zor_cevdet'e : "güçlü olduğunu duydum"
    wegladstone'dan cevdet'e: "cok hizlisin!"
    netpaper'dan zor_cevdet'e : "etkileyici mouse becerilerin var"
    mr syndrome'dan zor_cevdet'e : "sen şu efsanevi cevdet kızıl mısın?"
    (brkylmz, 05.11.2006 20:20)#10231789 !?

yanınıza yaklaşıp bir anda pardösüsünü açan deli adamları andıran site. neyi var neyi yok görüyorsunuz. bir insan bu kadar mı rezil eder kendisini.
    (bkz: yazık sana)
    (xeroquark, 05.11.2006 20:28 ~ 20:31)#10231818 !?

benim için ajdar'dan farkı turp gibi olmaması olan kişinin sitesi...
    (cnbce, 05.11.2006 20:30)#10231830 !?

ziyaretçi defteri sözlükçü akınına uğrayan site. doğduğundan bu yana yaşadığı tüm dandik şeyleri özgeçmişine ekleyebilen kapasitede bir adamın, bir anda zibilyon tane kişinin taşşak geçmesine maruz kalması, çok boktan bir psikoloji olsa gerek.
    (darkpower, 05.11.2006 20:37)#10231854 !?

(bkz: here comes a new challenger)
    (mabeynihumayun, 05.11.2006 20:41)#10231863 !?

başarısının sırrını şu satırlarla açıklamış kişinin websitesi..

"medeni durum : bekar"
    (fata morgana, 05.11.2006 20:46)#10231891 !?

aaa bildiğim cevdet abi bu ya. ben ortaokula giderken o lisedeydi bi de ali kızıl vardır kardeşi. sessiz sakin bi adamdı. yüzünde sivilceler vardı. salacak'a inmeden hemen orda köşede ikisi bir beklerlerdi kardeşiyle. vay babam vay...
    "bir gün herkes ünlü olacak"
    (she s a maniac, 05.11.2006 20:46)#10231895 !?

satranc ba$arilariyla kirip gecirmis asimetreik suratli zat, zira $u quote eksik kalmami$ ba$arilarinda.
    - enlightenment'tan cevdet'e "hi god" cevdet der ki "ben allah degilim"
    (lostdwarf, 05.11.2006 20:51)#10231912 !?

burhan altıntop'un evinin web sitesi haline getirilmiş versiyonudur.
    (multiple, 05.11.2006 20:53)#10231919 !?

le thi my hanh'dan mektup (vietnam)
    le thi my hanh'dan (kitty) cevdet kizil'a : "seninle çok gurur duyuyorum cevdet. baya zekı birisin...."
    http://cevdetkizil.com/cevdetkizil/tr/diger.htm
    (kadirsavun, 05.11.2006 20:59)#10231944 !?

bu sitede cevdet beyimizin çavu$ diploması bile var.
    ehliyet sınavındaki notu için 90 yazan kağıdı bile anladım da, çavu$ diplomasını nasıl ve hangi ara scanledi de koydu merak ettim walla..

not: benim egom bile kendisinin yanında solda sıfır kaldı. yok böyle bir ego!
    (sleepy99, 05.11.2006 21:00)#10231947 !?

eksik kalmış site. cevdet kızıl bey ilkokulda aldığı yıldızlı pekiyileri cv'sinde belirtmemiş ve yerli malı haftasında sınıfa en büyük cevizi kendisinin getirdiğine dair belgeyi sitesine eklemeyi unutmuş.
    (kim bo kastekniv, 05.11.2006 21:00)#10231948 !?

fantastik web sitelar kategorisi juri ozel odulune sahip site.
    (mission complete, 05.11.2006 21:06)#10231970 !?

sözlükçülerin yoğun ilgisinden hemen sonra ziyaretçi defteri kapanan site, fekat sitenin ingilizce bölümünden ziyaretçi defterine hala ulaşılabiliyor.
    edit:
    uyandı.
    (luzumsuzadam, 05.11.2006 21:11 ~ 21:22)#10231983 !?

sertifikalar bölümünde "kazanalın sertifikalar (33 !!!)" yazan site.

(bkz: !!!)
    (bkz: ne sandın yarraam)
    (kendi kalesine gol atan kaleci, 05.11.2006 21:12)#10231988 !?

ziyaretçi defterinden:

"bunu da sil de görelim.

mahmut wrote. 11/5/2006 2:13:24 pm "

yav mahmut, sen de büyüksün..

• oha yaw adam ne var ne yoksa koymuş ilkokul diploması bile war

asıl ilginç olan ise adamın lise diploma notu 3.5 falanmış eee bu adam bu kadar işi nasıl yaptı
    quote:

bir ziyaretci tarafindan cene kemiginin rontgen resminin de siteye konmasi istenince, sitenin ingilizce bolumundeki ziyaretci defterini de kapadi
    (daraki, 05.11.2006 21:21)

• quote:

Orjinalden alıntı: dincerZ

ziyaretçi defterinin ingilizce kısmı açık yaw.. bir de adam son cevabını 20 kasım da yazmış..

5kasım'da kapatmış demek ki.. ekşi'deki o yorum 5kasım'da yapılmış
  • Arkadaşımın üniversitesinde asistan hoca olan kişi. Arkadaşımın söylediğine göre okulda baya popüler bir kişiymiş. Herkes çok seviyormuş, tezahurat yapıyorlarmış, ne zaman Yrd.Doç. olacaksınız da sizi hep hocamız olarak göreceğiz diyorlarmış. Anlatılanların yalancısıyım, ancak epey zeki, yardımsever, dürüst, çalışkan ve iyi niyetli bir adammış. Öğrencilerle herşeyi paylaşıyormuş, birlikte eğlenmeye bile gidiyorlarmış. Anketlere göre öğrencilerin en çok sevdiği hocalardan biriymiş. Aynı zamanda arkadaşım her zaman herkese selam verdiğini, gülümsediğini ve hal hatır sorduğu söyledi. Yalnız birkaç iş yaptığı ve iyi para kazandığı halde neden araba almadığı, asistan hocalık yaptığı ve hala bekar olduğu merak konusu...
    Daha Fazla Göster
  • Kesin çocuklugunda Ailesi ona "Ahmet teşekkür almış,zeynep takdir almış, Sen ne aldın oglum?" demesi üzerine psikolojisi bozulmuş HIRS + EGO + BASKI + GURUR + Pohpohlanma durumları üzerine Kendini unutup Başkalarının Gözünde Büyük olma yanlışına düşmüş kişi. "diye düşüne durdum"

Ruhumun Anısına ; Çünkü Biz Aslında Kaybettiklerimiziz...
  • sitesinde birinci sınıf karnesini yayınlayan
    çılgın çocuk cevo

internette CEVDET KIZIL efsanesini hiç duydunuz mu (MUTLAKA BAKIN)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalli Head -- 21 Aralık 2006; 22:34:51 >

allahım bende bitirebilsemde buyuk adam olsam
    dumur oldum

ama adam tam bir ideal adamı
    başta bu ne be dedim egosunu mu tatmin ediyor ama sonradan çok takdir ettim adamı.
  • yaaaa adam dersane sonuçlarını bile koymuşş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalli Head -- 21 Aralık 2006; 22:36:18 >

neyseki ilk okul karnelerimiz aynı yazılara sahip gurur duydum bi an
    2003:AMD athlon 2500+ harikası ile NVİDİA fx5200 rezaleti Aopen 300w
  • Abi yememiş içmemiş abi okumuş helal olsun
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S &amp; Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite &amp; Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 &amp; 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i
  • herkes adamla alay etmiş ama takdir eden yok.
    ben takdir ediyorum.
    keşke herkes işini onun kadar titiz ve eksiksiz yapabilse.
    büyüksün CEVDET KIZIL!!!
    senin gibi 10 adam olsa bu memleket dünyada çok daha üstün bir konumda olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliok -- 22 Aralık 2006; 9:17:41 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.