|
Bildirim

1 Mobil
|
Deprem zamanı da iş görür gibi.
|
|
Bence de, bu kadar kısa menzilde anlık mesajlaşma çok istisnai durumlarda başvurulacak bir hizmet olur.
|
|
Doğru düzgün kullanıcı dostu bir arayüz tasarlasa bayağı yaygınlaşabilirdi. Bu hali sadece nerdlere hitap ediyor gibi duruyor, holywood hacker efekti gibi uygulama. Kullanıcı sayısı yaygınlaşmazsa doğru düzgün de çalışmaz
|
|
Sırf bu uygulama için telefonlara yeni bir iletişim protokolü ekleseler yeridir. Düşük frekanslı, düşük hızlı, uzun menzilli. Sadece mesajlaşma olacak. 1 kbps rahatlıkla yeter.
|
|
Bu hükümetin ne yapacağı belli olmaz. İndirdim, şöyle bir baktım ama etrafta tabi kimseyi bulamadı, olsun, dursun kenarda. 10-50m arası mesafede sanırım verimli çalışır.
|
|
Fikir müthiş ama işe yarar hale gelmesi için yaygınlaşması, herkesin telefonunda kurulu olması lazım. Kendi menzilindeki insanlara ulaşmak güzel ama daha uzun menzil için ara istasyon görevi görecek cihazlara ihtiyaç var.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Bizdeki Z kuşağı ***ine takmaz böyle siyasi ekonomik şeyler Bizdeki muhabbet genelde hep budur -Naber kanka - normal kanka -Bugün çok mük sün - aynen kanka aynen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|