|
Bildirim
bu ülkede yaşamaktan saçlarım beyazladı yeterrrrrrrrrrrrrrrrr
|
Padişah emirlerine direnen halka internetinizi kesiyorum dedi daha fazla direnirseniz elektirik doğalgaz su vs diye devam edecek. UYANIN UYANIN
|
kısıtlama getirdiler bant daraltma |
En kötüsü ne biliyor musunuz??? Artık normal olarak görüyoruz. Kabul ediyoruz….
|
Birisinin kafasina göre interneti kapatmasi normal mi ya şu çagda nasil bir ulkede yasiyoruz anlamiyorum off yeter yaa ülkeyi terketmek istiyorum
|
G*t korkusu böyle bir şey işte keser dönecek sap dönecek relax
|
Y. Nuri ÖZTÜRK: " Bu ülkenin başına çok büyük felaketler geleceğini düşünüyorum. Bu millet son yıllarda çok büyük günahlar işlemiştir." demişti. Bu daha 2012 yılında falandı galiba. İşte onu yaşıyoruz.
|
Protesto yasağı getirdiler ya ondan dolayı bant kısıtlaması vardır.Demokrasi ölmüş diktatörlük var ülkede sen hangi hak ile protesto imkanını elinden alabiliyorsun?Siz kimsiniz sizi biz o koltuklara oturttuk akıllı olun |
DARBECİ VESAYETÇİLERİN aparatları interneti yavaşlatma butonuna basmışlar tırstıkları için. RTÜK’ün başındaki kişi de medyayı tehdit etti az önce. Kısacası, evet bir SANSÜRLEME var. Çok mu şaşırdınız? |
kısıtlama getirdiler bant daraltma |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
bakım vardır arkadaşlar ülkemiz yarın güzel bir güne uyansın diye yetkililer gece demeden onarım için çalışıyor |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |