Şimdi Ara

İnternetim Gidip Geliyor :(( (Lütfen Yardım!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarım kapalıyken herşey gayet normal fakat bilgisayarı açıp sayfa yada online oyuna girdiğimde ADSL ve İnternetim sürekli gidip geliyor lütfen yardımcı olunuz arkadaşlar.Son 4 gündür böle TTNETİ 2 günde 5-6 kez aradım 2 kez arıza kaydı aldılar fakat hala çözülmüş değil.Modemin markası HUAWEİ_HG521...Lütfen yardımcı olun ..

• yaw yardım lütfen acil !!
  • bina içi telefon hattında sıkıntı olabilir.
  •  İnternetim Gidip Geliyor :(( (Lütfen Yardım!)
  • Hat değerlerini atar mısınız ? Üst konuda hat değerleri ile ilgili detaylı bilgi bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih3550

Bilgisayarım kapalıyken herşey gayet normal fakat bilgisayarı açıp sayfa yada online oyuna girdiğimde ADSL ve İnternetim sürekli gidip geliyor lütfen yardımcı olunuz arkadaşlar.Son 4 gündür böle TTNETİ 2 günde 5-6 kez aradım 2 kez arıza kaydı aldılar fakat hala çözülmüş değil.Modemin markası HUAWEİ_HG521...Lütfen yardımcı olun ..

modemi resetleyip yeniden kurman lazım yada pc nin formatlanıp yeniden kurulması gerekiyor ...tamamen pc ve modem kaynaklı
  • 3-4 gundur bendede aynı sorun var
    açıkcası kendi kendine düzelir diye bekliyrum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendini boşa yorma, sorun ttnet te. 1 haftadır kopma sorunu bende de var hemde çıldırtacak derecede. 1 saat içinde 6-7 defa kopuyo. İlk başta modemde zannettim, modemi parçaladım (asus dsl-n10). Arkadaşta airties vardı denemek için onu aldım aynı sorun devam etti. En sonunda yakınlardaki bir bilgisayarcıdan 2 nci el picatel airmax 101 aldım, elinde o varmış :) Devamında aynı akşam 3 defa müşteri hizmetlerini aradım, her seferinde moeminizin yazılımını güncelledik deyip sallıyolar. onların ben taaa...... anlayan anlamıştır :)
    Sonuç olarak ya internet sağlayıcını değiştir yada benimgibi kaderine boyun eğmekten başka çaren yok :(

• @melih3550 arkadaşım kesin suç ya senin kablonda ya modeminde ya pcinde çünkü senin servis sağlayıcın kusursuz TTNET bütün suç senindir itibar onun :)

kendinde suçu arayıp dur kablo al ,modemi yenile az biraz anlıyorsan Realtek PCIe GBE Family Controller versiyonu eskiyse güncelle ama inan düzelmeyecek sen masraf zaman kaybetmeye devam ediceksin sinirlerin allak bullak olacak ancak bu TTnet hiçç bir zaman suçlu olmayacak

ha bu arada yukarıda ki arkadaşların söylediklerinin tamamına katılıyorum

• aynı sorun 2 haftadır bende de var günde en az 10 kere bağlantı kopuyor..:)
  • Belki virus falan vardır..
  • cat 6 iyidir :D
  • aynı sorun bende 2 aydır var.. burada bir çalışma yaptılar ve çalışma sonrası 4 yıldır kopmayan internetim kopar oldu. sıklığı da değişiyor. bazen günde 2-3 kere kopuyor. bazen 10 - 15 kere. son bir kaç gündür ise azıttı. müşteri olarak yapabileceğim herşeyi yaptım. modem, splitter vs her türlü şey denendi. bugün son bir kez daha arıza kaydı bıraktım. eğer düzelmez ise hattımı iptal edeceğim. o yüzden sen de boşuna yeni modem, kablo falan alıp masrafa sokma kendini. sorun %99.9 ttnet kaynaklı. böyle saçmalık, iş bilmezlik görmedim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodobir

aynı sorun bende 2 aydır var.. burada bir çalışma yaptılar ve çalışma sonrası 4 yıldır kopmayan internetim kopar oldu. sıklığı da değişiyor. bazen günde 2-3 kere kopuyor. bazen 10 - 15 kere. son bir kaç gündür ise azıttı. müşteri olarak yapabileceğim herşeyi yaptım. modem, splitter vs her türlü şey denendi. bugün son bir kez daha arıza kaydı bıraktım. eğer düzelmez ise hattımı iptal edeceğim. o yüzden sen de boşuna yeni modem, kablo falan alıp masrafa sokma kendini. sorun %99.9 ttnet kaynaklı. böyle saçmalık, iş bilmezlik görmedim ben.

Sonuna kadar katılıyorum. Cahil ve yalancı TTNET elemanlarından bende bıktım. Ulu Allah'ım birşeyler planlamıştır bunlar hakkında diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

aynı sorun bende 2 aydır var.. burada bir çalışma yaptılar ve çalışma sonrası 4 yıldır kopmayan internetim kopar oldu. sıklığı da değişiyor. bazen günde 2-3 kere kopuyor. bazen 10 - 15 kere. son bir kaç gündür ise azıttı. müşteri olarak yapabileceğim herşeyi yaptım. modem, splitter vs her türlü şey denendi. bugün son bir kez daha arıza kaydı bıraktım. eğer düzelmez ise hattımı iptal edeceğim. o yüzden sen de boşuna yeni modem, kablo falan alıp masrafa sokma kendini. sorun %99.9 ttnet kaynaklı. böyle saçmalık, iş bilmezlik görmedim ben.

aynı sıkıntı bendede var sorun sizin ki gibi birebir aynısı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Sonuna kadar katılıyorum. Cahil ve yalancı TTNET elemanlarından bende bıktım. Ulu Allah'ım birşeyler planlamıştır bunlar hakkında diye düşünüyorum.

santrali aradım hızı 8 yapalım.. netlimitsiz 8 tarifesi.. diyorki siz net 7 tarifesindesiniz max hızınız 7 megabit alabilir.. alla alla net gitmeden önce 8mbit geliyordu..hangi ara max hız 7 oldu dedim baglayın beni abonelik iptal hattına iptal ettirdik.. pazar günü işlem yapılmıyordu aradık geri böle böle.. hat geldi değerler tavan yapmış gelen hız 8mbit ulaşılabilir hız 12 13megabit.. e hani 7 megabitti.. 2gün 8 geldi şimdi gene 7 megabitlerde dolanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ateşşiz Adam

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

santrali aradım hızı 8 yapalım.. netlimitsiz 8 tarifesi.. diyorki siz net 7 tarifesindesiniz max hızınız 7 megabit alabilir.. alla alla net gitmeden önce 8mbit geliyordu..hangi ara max hız 7 oldu dedim baglayın beni abonelik iptal hattına iptal ettirdik.. pazar günü işlem yapılmıyordu aradık geri böle böle.. hat geldi değerler tavan yapmış gelen hız 8mbit ulaşılabilir hız 12 13megabit.. e hani 7 megabitti.. 2gün 8 geldi şimdi gene 7 megabitlerde dolanıyor

İptal ettir kurtul, ben Allah'ın izniyle öyle yaptırıcam.

• Benimde aynı cumartesi öğlen 9 mbit hız alırken akşamleyin 1 mbit'e düştü binadaki telefon kutusundan sıkıntı aradım kayıt aldılar kimse gelmemiş tekrar aradım probleminiz giderilmiştir ama yine aynı hızdayım kopmalar devam ediyor tekrar aradım kayıt aldılar inşallah yarın gelirler gelmezlerse artık elektrikçi çağırıp komple söktüreceğim port'u kabloyu falan tekrar yaptıracağım
  • dotum siz de haklısınız durumunuza üzülüyorum ttnet daha geniş açıdan düşünüp müşteri memnuniyeti sağlamak için edaireye ekip göndermesi gerekir ama özelleşti bi kere ...ancak şöle düşünün bi de bi markete gidiyosunuz kontü alacaksınız kontürü aldınız adam yükledi kontürü ancak şarzınız bitiyor geri götürüp adama sen ne biçim kontür sattı ...bak hemen kapandı telim " dersen marketçi ne der sana .... bu yaşadığınız durumda böle santral dior ki ben dairene kadar gelene sinyale bakarım o sinyal dairene giriyo mu ?? giriyosa ne yaparsan yap senin sistemlerin arızalı ....ha gelmiyor mu ?? o zaman da diyo ki hafta içi yerel arıza ekiplerini gönderiyorum bakar arızanı giderir diyor ....mantık şu arkadaşlar telekom arıza ekipleri ttnetin kazançlarından pay elde etme istiyor telekom çünkü ttnete şunu diyor " ben fiber kablo döşicem falan bölgeye sen beni müşterinin evine gönderiyon ben fiber çalışmadan şu kadar para alıcam elin müşterisinin evine gitsem benzin parası ekipman techizat parası ben iflas ederim diyor söle ona elektrikçi çağırsın dışardan gelen kablo sorunluysa o zman icabına bakarız " yani çok mantık ve akıl dolu hareket bunlar ..kısacası arıza ekiplerinin tek anladığı nokta sinyal.... zaten herşey onda bitiyor ...makinalar benden uzak diyor benim işim kablo çekmek kabloya bakmak gerisi beni ilgilendirmez diyor.... zaman kaybı diyorsunuz ancak kim istemez dairesine ekip gelsin herşeyi kontrol etsin .... zaten bir müdürlükte 20 30 ekip var taş çatlasa .... kaçının arızasını giderir ki ...

• arkadaşım ben sorunum çözülmüş mü çözülmemiş mi ona bakarım. ayda belli bir miktar para ödüyorsam ben ttnet'e, o zaman bu şirket bana sorunsuz hizmet sunmak zorundadır. yok 'telekom şöyle taktik yapıyor, ttnet şöyle' beni ilgilendirmez. soruna çözüm getirmekle mükellef taraf ttnet. komediye bak, millet elektrikçi peşinde koşuyor! böyle saçma şey ancak bizimki gibi geri ülkelerde olur işte.

adamlar iyileştirme çalışması adı altında(ironiye gel) bir çalışma yaptırlar bizim bölgede ve o çalışma bittiğinden beri 4 yıldır kopmayan internetim kopar oldu. arıza kaydı bırakmaktan yorulduğum için artık günde 4-5 kere kopmaları sineye çekiyordum ama son 3 gündür 10 dakikada bir kopuyor! böyle hizmet mi olur! interneti araştırdım, bir dolu insan aynı sorunu yaşıyor. ne bir çözüm ne de bir çözüm önerisi. 'hat değerleriniz normal, arızanız giderildi, hadi yallah' diyorlar sonra hop gene arıza kaydı bırakmak için arıyorsun. milleti aptal yerine koymak bu olsa gerek. her türlü mecraya taşıyacağım bu durumu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.