Şimdi Ara

sürekli gazım var lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben 17 yaşında lise'ye giden bir kardeşinizim son 2 aydır bir hastalık yakalandım ben bile anlamadım son 2 aydır durmadan gazım geliyor artık çok utanıyorum sosyal hayatım sıfır oldu 1 ay içerisinde stres çok yapıyorum dışarı çıkmak istemiyorum doktora gittim kan alma şu bu derken temiz gözükuyor midende herhangi bir rahatsızlık yok dediler valla bu hastalık biraz daha sürerse ben kafayı yicem nasıl bir yol almam gerek lütfen allah rızası için yardımcı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terribleangel -- 4 Aralık 2017; 19:8:46 >

• Gercekten cok uzucu bir durum ve hic dalga gecilebilecek bir sey degil. Belki yediklerinden kaynaklaniyor olabilir. Geceleri uyumadan once melisa, papatya gibi bitki caylarini tuketebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laktoz alerjin olabilir süt içerken dikkat et buna veya gaz çıkartan başka bir alerji var mı bilmiyorum yediğin şeylerden olabilir endoskobi yaptırdın mı da midende bir şey yok dediler gazın sebebi gastrit olabilir diyecem mide de bir şey yok demişler.Bolbol sal evdeyken içindekileri at :D gaz yapabilecek yiyecekleri daha az tüket hatta bir süre uzak dur ne bileyim çok şey var sonuçta sebepsiz yere olmaz bir şey birazda kendi doktorun olmayı dene miden filan yanmıyorsa sıkıntı yok Allaha şükret her insan gaz atar yav :D gaz sıkışması filan olmadığına dua et birde çeken bilir o sancıyı
  • Belinin soğuk almamasına dikkat et. İçlik giy mutlaka. Soğukta yapar.

• Belli zamanlarda oluyorsa ve derste oluyorsa, öğretmenin kızmıyorsa çöp kutusunun oraya git veya öğretmenine bir şey sormaya git öyle osur gel. Mümkünse insanların yakınında bir yere osur, fazla dikkat çekme ama eğer birbirlerinin osurmayacağından emin iki kişiyle karşı karşıya gelirsen ayvayı yersin.

Böylece kişiliklerinin gerçek halini görürsün. O türbanlı kızın şişman kızdan bu kadar nefret ettiğini sadece böyle öğrenebildim. Umarım işine yarar.
  • Stresten de olabilir. Ygs zamanı bende de vardı

• aktardan açlık otu almıştım, bir su bardağına 10adet koyup, kaynar suyu ekleyip 10dk demlenmesini beklyosun. sonra içiyorsun ve bağırsaklarını ishal olma suretiyle temizliyor. 3aydir kullaniyorum tavsiye ederim kardeşim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • düzenli sıçan osurmaz, osursa da sessiz ossurur. benim tecrübem böyle.
  • Safra keseni kontrol ettir. Kotu bir beslenme duzenin var ise sikinti onda olabilir gaz ile birlikte gecirme varsa bu oran bana gore 70%.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.