Şimdi Ara

İnternet Sizdede Gittimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 saat önce başladı forumdaşlar once site açılışları uzadi sonra internet girmedi dns ler pert olmuştu. Bende o sure icinde vpn kullandim. Vpn i kapattigimda erisim yokken. Vpni actigimda yardiriyordu.

Sizdede boyle bir problem oldumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 5 gündür 5/10 dakka bazen 1/2 saatte bir net kopup geri geliyor bende. Her gün aynı durumdayım yani.
  • Hocam şu anda bende de 10-15 dakikada bir internet kesintisi oluyor. İşin ilginç yanı o sırada skype açık ise eğer onda hiçbir sıkıntı olmuyor. Modemi resetlediğimde ise tekrar başa sarıyor bir 10-15 dakika daha götürüyor. Ben modemden kaynaklı olarak düşünmüştüm. Durum sizde de aynı ise eğer TTnet i aramaktan başka çare kalmadı sanırım.
  • İnşallah tamamen çökerde kurtuluruz ttnetten
  • Oldu hocam

• adil kullanımı geçtiğimde 300 kb lere iniyordu indirme hızı ama bişeyler oldu 80-90 lara indi,modemi parçalamak uzereyim
  • Dün dh ttnet destek bölümüne kayıt açtım kopma nedenleriyle ilgili. 16 mbit kullanıyorum. Sokakta hipernet mevcut.Bugün aradılar kesintileri gördü. Modem açıkken güncelleme yapıyorum, şu an hat değerleriniz iyi tekrar devam ederse bize ulaşın dendi. Personel ilgiliydi ve dün kayıt girmeme rağmen kısa sürede döndüler.teşekkür ettim. İnşallah tekrar yaşamam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.