Şimdi Ara

Internet Explorer 9 çıktı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
1
Favori
18.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Çökmesini istiyorsanız youtube'a girin, bir videoya tıklayın ve video oynarken geri tuşuna basın

Çökmedi.

O zaman birden fazla video açın tab olarak, sonra kapatın hemen kapattıktan sonra bir daha açın sonra kapatın bir daha bir daha Çöker

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Çökmesini istiyorsanız youtube'a girin, bir videoya tıklayın ve video oynarken geri tuşuna basın

Çökmedi.

O zaman birden fazla video açın tab olarak, sonra kapatın hemen kapattıktan sonra bir daha açın sonra kapatın bir daha bir daha Çöker

Onu yapınca çöksün bir zahmet.

• Yine olmadı IE.
  • Deneyip görmek lazım Bakalım çökecek mi..
  • Otomatik güncelleme ile kurdum.Arayüzü biraz değiştirmişler.Ama çok fazla çöküyor.sitelerde gezrken program yanıt vermiyor deyip kapanıyor.Belki eklentilerden kaynaklanan bir durumdur.Bilemiyorum ama bu şekilde kullanmak mümkün değil.Bir saat dayanabildim kaldırdım tekrar IE8 e döndüm.Biraz daha olgunlaşsın bakalım.
  • tekrar bende denedim gene olmamış
  • Banada güncellemeyle geldi fkat öyle duruyor hiç kullanmadım chrome akar
  • herhangi bir tarayıcı takıntısı olmayan standart bir kullanıcıyım. ie8 yüklü iken ie9 yükledim ama bir sorun var, nerede olduğunu bulamadım. sayfa açılıyor ama ben göremiyorum, hatta tıklayabileceğim yerlerde el ikonu çıkıyor ama sayfa bembeyaz. sadece bi gif reklamın ilk iki karesi gelip donuyor. gerekli olan eklentilerin hepsi kuruluydu ie8 kullanırken,. ne derdi var bu ie9'un? sorunu çözmemde yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • hiç ugraşma çözsen bile bu olayı seni deli edecek ve 8 e geri dönecen. henüz 9 oturmamış. o yüzden hemen 8 e geri dön.

quote:

Orijinalden alıntı: met2505

herhangi bir tarayıcı takıntısı olmayan standart bir kullanıcıyım. ie8 yüklü iken ie9 yükledim ama bir sorun var, nerede olduğunu bulamadım. sayfa açılıyor ama ben göremiyorum, hatta tıklayabileceğim yerlerde el ikonu çıkıyor ama sayfa bembeyaz. sadece bi gif reklamın ilk iki karesi gelip donuyor. gerekli olan eklentilerin hepsi kuruluydu ie8 kullanırken,. ne derdi var bu ie9'un? sorunu çözmemde yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • ie9 fırtınası çabuk dinmişe benziyor.

firefox ve chrome tarayıcı işinde şu an rakipsiz durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

hiç ugraşma çözsen bile bu olayı seni deli edecek ve 8 e geri dönecen. henüz 9 oturmamış. o yüzden hemen 8 e geri dön.

quote:

herhangi bir tarayıcı takıntısı olmayan standart bir kullanıcıyım. ie8 yüklü iken ie9 yükledim ama bir sorun var, nerede olduğunu bulamadım. sayfa açılıyor ama ben göremiyorum, hatta tıklayabileceğim yerlerde el ikonu çıkıyor ama sayfa bembeyaz. sadece bi gif reklamın ilk iki karesi gelip donuyor. gerekli olan eklentilerin hepsi kuruluydu ie8 kullanırken,. ne derdi var bu ie9'un? sorunu çözmemde yardımcı olabilirseniz sevinirim.

nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? 8 e dönmek zor değil ama ben 9u tecrübe etmek istiyorum.

• En son yaşadığım çökmelere rastlamadım.

Şu an iyi giyor ama tam ekran da alt kaydırma çubuğu gözükmüyor.
  • bende kullanmak istedim çok sabrettim ama olmadı o yüzden diyorum. tabiki sen bilirsin genede dene emin olmak istiyorsan.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

hiç ugraşma çözsen bile bu olayı seni deli edecek ve 8 e geri dönecen. henüz 9 oturmamış. o yüzden hemen 8 e geri dön.

quote:

nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? 8 e dönmek zor değil ama ben 9u tecrübe etmek istiyorum.

• Bu seferde olmamış malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İE9 kullanıyorum hiç bir sorun yok hepsindende hızlı rakipsiz olmuş.
  • ,beyler ben dün yükledim ie9 u ama sayfaları kaydırırken takılmalar oluyor. Flash ve java güncelledim. Ama sorun devam ediyor. Sebep nedir sizce?
  • Gecen hafta update ile guncelledim WiN 7 TR
    Pişmanım
    5 - 6 sekmeden sonra kasmaya başlıyor
    Virüs ve anti koruma veya spyware falan yok

forumda en üstte sekmenin konsu ve adresi yazıyordu bunda yazmıyor
    sekmeler menunun üstüne cıkmış nahoş olmuş beğenmedim
    kısyol simgelerim kaydı hızlı hareketlerimde hedefi tutturamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 21 Nisan 2011; 23:31:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Gecen hafta update ile guncelledim WiN 7 TR
    Pişmanım
    5 - 6 sekmeden sonra kasmaya başlıyor
    Virüs ve anti koruma veya spyware falan yok

forumda en üstte sekmenin konsu ve adresi yazıyordu bunda yazmıyor
    sekmeler menunun üstüne cıkmış nahoş olmuş beğenmedim
    kısyol simgelerim kaydı hızlı hareketlerimde hedefi tutturamıyorum

evet 5-6 skme acınca bi kasma var mause imleci donuyor arada ama yamayla duzeltilecektır ben memnunum.
  • apple nin safari+ yi dahil çoğu tarayıcıyı denemiş biri olarak bunları yazıyorum. gerçekten ms bu sefer yapmış ve de çok güzel güzel olmuş. önyargıları bir kenara atıp bir dneyin derim.
  • evet yamalarla duzelmiş hiç sorun yok çok pencere acınca falanda kasmıyor artık
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.