Şimdi Ara

Internet Explorer 9 çıktı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
1
Favori
18.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Internet Explorer 9 sahibi olmak için 9 neden!

Her açıdan hızlı — donanım ivmeli metin, görüntü ve grafik performansı hızlandırır ve web sitelerini bilgisayarınızda yüklü programlara benzer kılar.
    Düzenli ve basitleştirilmiş tasarım — size gereken temel denetimleri sağlar ve odak noktasına web sitelerinizi koyar.
    Sık kullandığınız sitelere tek tıklatmayla erişim — Sabitlenmiş Siteler özelliğiyle, sık kullandığınız sitelere önce tarayıcınızı açmak zorunda kalmadan doğrudan Windows görev çubuğundan ulaşabilirsiniz.
    Birleşik arama ve adres çubuğu — aynı konumdan ister bir web adresine gidin isterseniz arama başlatın.
    Yeniden tasarlanan Yeni Sekme sayfası — artık en sık ziyaret ettiğiniz sitelere hızlı erişim sağlayabilir, kapalı sekmelerinizi veya son gözatma oturumunuzu yeniden açabilir ya da InPrivate Gözatma oturumunu başlatabilirsiniz.
    Windows 7 ile tümleştirme — Yaslama, Sabitlenmiş Siteler, Hızlı Listeler ve küçük resim önizlemesi denetimleri ile, Internet Explorer 9 ve Windows 7, Windows'daki en iyi web deneyimini size sunar.
    İyileştirilmiş eklenti yönetimi — Eklenti Performansı Danışmanı bir eklentinin tarayıcıyı yavaşlatıp yavaşlatmadığını belirtir ve eklentiyi devre dışı bırakmanıza veya kaldırmanıza olanak tanır, böylece tarayıcınızın hep hızlı olmasını sağlamanıza yardımcı olur.
    Gizliliğinizi denetlemenize yardımcı olur — İzlenme Koruması, bilgilerinizi gizli tutmak amacıyla, tarayıcının bazı web siteleriyle iletişimini sınırlandırmayı sağlar.
    Yüklemelerinizi düzenli tutar — Yükleme Yöneticisi, Internet'ten yüklediğiniz dosyaların güncel bir listesini tutar, kötü amaçlı olabilecek bir dosyayla karşılaşıldığında bunu size bildirir ve yüklemeyi durdurup yeniden başlatmanıza olanak sağlar.

http://www.facebook.com/notes/internet-explorer-t%C3%BCrkiye/internet-explorer-9-sahibi-olmak-i%C3%A7in-9-neden/215879518429339

• quote:

Orijinalden alıntı: Trojen77

güzel olmuş İE9 kullanıyorum Sorun yok .

Sorun yok mu..

bir ntvmsnbc sitesine, hürriyete girebilirmisiniz..

ikisinde de çöküyor.. eğer düzeltilmedi ise.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Sorun yok mu..

Güncelleme ile geldi bugün kurdum bende,ntvmsnbc sitesinde hiç bir sorun yok,youtube sorunsuz çalışıyor,bence yeniden İE9 kurun,eksik yada hatalı kurulmuş olabilir

http://windows.microsoft.com/en-US/internet-explorer/downloads/ie-9/worldwide-languages Burdan Türkçeyi seçip yeniden kurulum yapın

• Ön yargılarınızdan kurtulup ie9'u kurmanızı öneririm. Gerçekten hızlı bir tarayıcı olmuş. En azından denemekten bir zarar gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trapper59 -- 8 Nisan 2011; 18:59:00 >
  • Arada bende kullanıyorum gayet güzel bence.
  • Sık Kullanılanlar"ı sola alabiliyormuyuz, baktımda ayarlarına bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

Sık Kullanılanlar"ı sola alabiliyormuyuz, baktımda ayarlarına bulamadım

Aynen alınmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soygar
    Güncelleme ile geldi bugün kurdum bende,ntvmsnbc sitesinde hiç bir sorun yok,youtube sorunsuz çalışıyor,bence yeniden İE9 kurun,eksik yada hatalı kurulmuş olabilir

http://windows.microsoft.com/en-US/internet-explorer/downloads/ie-9/worldwide-languages Burdan Türkçeyi seçip yeniden kurulum yapın

Otomatik güncelleme ile geldi mi?
    Ayın 2.Salı günü 12'si, erken verdiler demek ki..

• "Microsoft, IE 9’un Haziran ayı sonuna kadar Windows Update kapsamına alınmayacağını açıkladı."
    Ajanslardaki haberler de böyle diyor!!
    i: Update yapıp bakabilirim ama, bilgisayar bende değil, o yüzden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhantorhan

Otomatik güncelleme ile geldi mi?
    Ayın 2.Salı günü 12'si, erken verdiler demek ki..

Dün sabahtan geldi,windows update güncelleştirmeleri denetleye bastım,çıktı,kontrol et sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: soygar
    Dün sabahtan geldi,windows update güncelleştirmeleri denetleye bastım,çıktı,kontrol et sende

Bilgisayar bende değil.
    7 mi, Vista mı senin?
    Belki şu an sadece 7 için verilmiştir, Vista ise telefon edip güncelleştirme yaptırcam, kullananın bilgisi yok o yüzden otomatik güncelleştirme bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhantorhan

Bilgisayar bende değil.
    7 mi, Vista mı senin?
    Belki şu an sadece 7 için verilmiştir, Vista ise telefon edip güncelleştirme yaptırcam, kullananın bilgisi yok o yüzden otomatik güncelleştirme bekliyorum.

Windows 7 kullanıyorum
  • slm arkadaşlar.benim pc de vista yüklü. güncellemeyle geldi internet explorer9 bende yükledim ama adres çubuğunda girilen 5 adres görünüyo.ben daha fazla olmasını istiyorum da ne yapabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahcoo

Arkadaşlar 9 u indirdim iyi güzelde en son girdiğim sitelerin sadece 5 tanesini gösteriyor.Adres çubunun yanındaki ok a bastığım zaman aşağı doğru hepsini görüp ordan girmek istiyorum.Hep adres ismimi yazıcaz.Bu konuda bilgisi olan var mı?

aynı sorunu bende yaşıyorum..çözümü bilen bulan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Sorun yok mu..

Herhangi bir sorun yok 2 sitede de.
    Firefox birsürü siteye girmiyor bende ya boş sayfada kalıyor ya da hata veriyor.
    IE9 hoşuma gitti ama sık kullanılanlar çubuğu hiç hoşuma gitmedi o yüzden kullanamıyorum. Değiştirecek bir eklenti gelirse kullanabilirim.
  • ntvmsnbc'de yazılar birbirine giriyo. Firefox 4 kusursuz olmuş, onu kullanıyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudeb

ntvmsnbc'de yazılar birbirine giriyo. Firefox 4 kusursuz olmuş, onu kullanıyorum ben.

Yapmayın hocam ne kusursuzu ya. Yazsam sıkıntılarını üşenir bırakıırm. Ama alışkanlıktan kullanıyorum halen.
  • Valla hiç hata vermedi bende şimdiye kadar
  • Çökmesini istiyorsanız youtube'a girin, bir videoya tıklayın ve video oynarken geri tuşuna basın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Çökmesini istiyorsanız youtube'a girin, bir videoya tıklayın ve video oynarken geri tuşuna basın

Çökmedi.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.