Bildirim
Internet Explorer 9 çıktı (10. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
64 bit versiyonunu kurdum ama iyileştirmelere ihtiyacı var gibi. -
youtube ve bazı sitelerde tarayıcı hata verip kapanıyor
64 bit -
Mudeb : aynı hata bendede var.Özellikle facebookta yapıyo.Betada da vardı ) sürümündede devam ediyo.Kurdum 2 dk sonra hata veirp kapandı filan:) Firefoxa devam edicez sanırım işlemci yiyo ama. -
quote:
Orijinalden alıntı: ramroat
Mudeb : aynı hata bendede var.Özellikle facebookta yapıyo.Betada da vardı ) sürümündede devam ediyo.Kurdum 2 dk sonra hata veirp kapandı filan:) Firefoxa devam edicez sanırım işlemci yiyo ama.
Explorer yine olmamış anlaşılan. Firefox 4rc çok başarılı olmuş, şu ana kadar tek hata dahi görmedim. Bir tek idm'yi kullanamıyorum onun dışında mükemmel. -
Windows Update ne zaman düşer internet explorer 9 ya da düştü de benim pc mi görmüyor -
Mesajim bulunsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sertacarslan
İE'ye hayatta bulaşmam. Microsoft'a selam, Chrome'a devam...
Çökmeyen tek tarayıcı. -
yaw gençler bu ie9 deli edecek beni.
ara sıra açtığım yeni sekmelerde iğrenç sesli bir adam konuşmaya başlıyor. yok toolsa girin ordan internet seçeneklerini seçin cookies seçin silin fana diyor.ne yaptıysam bu olaydan kurtulamadım.
bilen var mı?? -
Valla NTV'nin ana sayfasına girince bile çöküyor, hızı falan iyi de , olmamış -
quote:
Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri
Bayağı bir hızlanmış yalnız.
hızlanmıs ama ff kadar olamamıs daha -
niye çıkarttılar ki bunu 2 dk gezemiyoruz nette -
Sanırım XP desteği yok. -
ie9 64 biti pcyi formattan sonra güncel tutmak adına kuracağım.firefoxda çıkmış zaten ff ile devam..flash 64 bit bir tam sürüm olsa millet özen gösterecek 64 bit tarayıcılara. -
Arkadaşlar 9 u indirdim iyi güzelde en son girdiğim sitelerin sadece 5 tanesini gösteriyor.Adres çubunun yanındaki ok a bastığım zaman aşağı doğru hepsini görüp ordan girmek istiyorum.Hep adres ismimi yazıcaz.Bu konuda bilgisi olan var mı? -
hurriyet'in internet sitesine girince hata verip duruyor. kapatmiyim diyorum hata kalsin baska bir habera bakinca yine cikiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 48393022 -- 22 Mart 2011; 22:31:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: doktor x
hurriyet'in internet sitesine girince hata verip duruyor. kapatmiyim diyorum hata kalsin baska bir habera bakinca yine cikiyor.
Araçlar,eklentileri yönelt, araç çubukları ve uzantıları devre dışı bırak listeyi.. -
hızlı ama çok çabuk çöküyor maalesef. -
çok kötü .eskisinden farkı yok.yeni sekme açmaya çalışırken çökçek nerdeyse.
firefoxta arada donuyor.
şuan en iyisi chrome -
güzel olmuş İE9 kullanıyorum Sorun yok .
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X