Şimdi Ara

Internet Explorer 9 çıktı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
1
Favori
18.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de az önce kurdum gerçekten beğendim, ama arama çubuğuyla sekme çubuğunun aynı olması bence de saçma olmuş illa görünümde bişeyler değiştirecekler ya... Bir de sık kullanılanlar çubuğu yok mu bunda hani adres çubuğunun hemen altında yer alır direk site linklerine tıklar da açarız kolay yoldan :(
  • arkadaşlar googleda bişi yazınca hemen öneriler çıkarya onların üstüne gelince tıklanmıyor. sorun ne olabilir.
  • arkadaşlar googleda bişi yazınca hemen öneriler çıkarya onların üstüne gelince tıklanmıyor. sorun ne olabilir.
  • ben bı yukledım hata verıp durdu cozum bulamadım kaldıramadım format attım herkes gecmeden gecmem 9'a chromeye devam
  • ben bı yukledım hata verıp durdu cozum bulamadım kaldıramadım format attım herkes gecmeden gecmem 9'a chromeye devam
  • Fena değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

http://blogs.nvidia.com/2011/03/gpus-fire-up-internet-explorer-9/

nvidia and IE 9

çoğu arkadaş kafasına göre akvaryum testi yapıp tarayıcıya puan veriyor. akvaryum testinin amacı html5 ile gelen donanımsal hızlandırmanın tarayıcıya kattıkları. akvaryum testi yapıp işlemleri merkezi işlemciye yaptırdıktan sonra aldığı fpsnin hiç anlamı yok. testin amacı ekran kartı işlemcisinin potansiyel gücünü kullanarak neler yaptığını göstermek. asla bir benchmark programı deği.

• Bende niye böyle olyor anlamış değilim ff3.6 var youtube da 1080p videoları çok rahat izliyorum fakat İE 9 da takılmalar oluyor bu arada test yapıyorsunuz bari doğru düzgün bir siteden yapın herhalde MS testlerinde İE önde çıkacak
  • Arkadaşlar bende aşağıdaki resimde gördüğünüz hata meydana geliyor. Yazıların üzeri işaretli oluyor hiçbir yazı okunmuyor. Çözümü hakkında bilgisi olan var mı acaba.
    http://tinypic.com/r/23vjqdy/7
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhantorhan

http://ie.microsoft.com/testdrive/Performance/Preschool/Default.html

firefox 4 rc 11.3 saniyede tamamladı explorer 9 13.8
  • Kaçıncı Service Pack'ten sonra Internet Explorer 9'u kullanabilirim?
  • Arkadaşlar bende aşağıdaki resimde gördüğünüz hata meydana geliyor. Yazıların üzeri işaretli oluyor hiçbir yazı okunmuyor. Çözümü hakkında bilgisi olan var mı acaba.
    http://tinypic.com/r/23vjqdy/7
  • İE9 UN 64BİT VERSİYONU DA VAR MI ARKADAŞLAR ???
  • internet exploler kadar kötü bi tarayıcı yok. 4 yıldır falan firefox kullanıyordum. oda sistemi cok mesgul ediyordu.

operaya geçtim ve rahatladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

İE9 UN 64BİT VERSİYONU DA VAR MI ARKADAŞLAR ???

evet ben kullanıyorum.

32 bit kullananlarda daha çok hata gördüm ayrıca. arada bir çökme hatası verse de firefoxtan çok daha hızlı sayfa geçişleri var ve sayfa açılma hızı da nerdeyse firefox ile aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

quote:

evet ben kullanıyorum.

32 bit kullananlarda daha çok hata gördüm ayrıca. arada bir çökme hatası verse de firefoxtan çok daha hızlı sayfa geçişleri var ve sayfa açılma hızı da nerdeyse firefox ile aynı.

peki 64bit sürümde flash desteği var mı şuan ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

quote:

evet ben kullanıyorum.

peki 64bit sürümde flash desteği var mı şuan ?

eklentilerde görünüyor. video da izleyebiliyorum. swf dosyaları açbiliyorum.

Internet Explorer 9 çıktı

• bugüne kadar windows update kendi bulup indirsin o kursun diyordum ama ne merettir bu win update bulamadı hala ie9'u. sistemim win 7 64bit. manuel olarak indirip kurarsam ie8'in üzerine mi kuracak yani ie8 iptal olacak mı yoksa ie8 - ie9 2 tane tarayıcım mı olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 19 Mart 2011; 14:16:40 >
  • quote:

bugüne kadar windows update kendi bulup indirsin o kursun diyordum ama ne merettir bu win update bulamadı hala ie9'u. sistemim win 7 64bit. manuel olarak indirip kurarsam ie8'in üzerine mi kuracak yani ie8 iptal olacak mı yoksa ie8 - ie9 2 tane tarayıcım mı olacak ?

IE8 silinip IE9 yüklenecek. Bir nevi güncellenmiş olacak.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.