Şimdi Ara

internet explorer 7 yi yükleyemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yüklü olan dil güncelleştirme dilinden farklı hatası geliyor yüklemeye çalışınca.
    xp sp2 Türkçe kullanıyorum
    Türkçe olan dosyayı indirdim ama çalışmadı
    ne yapabilirim?

Amd Turion64 X2 1.6 Ghz, TL 52, 1GB DDR2 667 Mhz Ram, 256 nVidia GeForce Go 7200, Fujitsu 80 GB 5400 rpm HDD, LG-Philips 15,4" HD BrightView Widescreen (1280x800), DVD+RW DL - LightScribe, Wireless, Bluetooth, 1.3Mp Webcam, 5in1 CardReader, Remote Control
  • BIR KAC NEDEN SAYAYIM BILDIKLERIM..
    1.XP ORJINAL OLMAYABILIR..
    2.XPIN TURKCE OLMAYABILIR.
    3.IE7 YUKLEDIGIN DIL PAKETI ISTER EGER TR DEGILSE YUKLENMEZ...
  • Eğer microsofttan indirdiyseniz xp niz orijinal demektir o halde indirdiğiniz sürüm size uygun değildir..İşletim sisteminize uygun olanı indirmeniz gerekiyor..Dili aynı olsa da hepsi uyum sağlamaz..
    HP Pavilion 6148ea
    Amd Turion64 X2 1.6 Ghz, TL 52, 1GB DDR2 667 Mhz Ram, 256 nVidia GeForce Go 7200, Fujitsu 80 GB 5400 rpm HDD, LG-Philips 15,4" HD BrightView Widescreen (1280x800), DVD+RW DL - LightScribe, Wireless, Bluetooth, 1.3Mp Webcam, 5in1 CardReader, Remote Control
  • hmm elındekı media center ise sayet XP(media center gibi geldi bana)....oncelıkle media center ıngılızce kod kullanılıp turkcelestırılmıs bı sıstem oncelıkle emule dosyasını ındırıceksın microsofttan sonra turkce 7 kurabılırsın
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet xp media center edition.
    kurmak için microsofttan bi dosya indirdim ama o dosyayıda kuramadı malesef
    (güncelleştirmeler açık ve yapılı)

quote:

Orjinalden alıntı: Evren

hmm elındekı media center ise sayet XP(media center gibi geldi bana)....oncelıkle media center ıngılızce kod kullanılıp turkcelestırılmıs bı sıstem oncelıkle emule dosyasını ındırıceksın microsofttan sonra turkce 7 kurabılırsın
  • media center'da bendede kurmadi rollback diye bir yamayi kurun dedi su an hatirlamiyorum kurdum mu kurmadim mi diye fakat olmamisdi onu biliyorum..
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.