arkadaşlar kotalıyım internetten bişey indiremiyorum taşınabilir harddisk'im var.İnternet cafeye gidip harddisk i takarak oyun film falan ne varsa [Ç]alıcam ama bi sorunum var.Bu akınsoft vb.. int. cafe programlarından veya herhangi bir şekilde cafeci benim usb ye bişey takdığımı anlar mı??
Çalma. İzin verirlerse parayla harddiskine yükle.
Bende kotalıyım.8 GB usb bellek var gidiyorum cafeye takıyorum.Adamlar sürekli güncel film,muzik indiriyorlar.
Cafede şöyle bi uygulama var saat 8'den sonra istediğin kadar otur 2.5 lira.Oturuom 8'de yaz olduğundan 2 civarı anca kapatıyorlar.6 saat boyunca ordayım.Kendi istediğim filmleride indiriyorum arada.
quote:
Orijinalden alıntı: schumacher01
böyle çok pahalıya geliyor oyun 5 lira müzik almak 5 lira sordum öyle dedi.
+ 1 Haricimi başka bir pc ye takmadım takmam. Bir de onla uğraşılmaz.
Ben torrent açmıştım cafede yazık kızanlar google zor açıyolardı
quote:
Orijinalden alıntı: AmmuT
Ben torrent açmıştım cafede yazık kızanlar google zor açıyolardı
Bende zamanında torrenti açıyordum.Cafede elemanlar neten cs oynuyorlarmış.Nası kasıyor ama.Tum makınaları dolaşıyorlar download yapan var mı diye.Ben açtım bi tane oyun.Geldi çocuklar abi sen bişey mi indiriyorsun dediler.Hiç bişey demedim dik dik baktım yazık çocuk gitti.Landan oynuyorlardı galiba sonra
Internet Cafe'ye gittiğinizde flash belleğinize ödev atmaya çalıştığınızda:
"Disk yazmaya karşı korumalı. Korumayı kaldırın yada başka bi disk kullanın."
hatası çıkıyor olabilir.
İnsanların flash bellek kullanımını engellemek benim mantık çerçevemde herhangi bir yer bulamadı.
Fakat flash bellekleri cafede kullanamaz hale gelmemiz canıma tak etti.Kendilerine rahatsızlığımı söylememe rağmen herhangi bir işlem yapmadılar.
Arkadaşlar en sonunda bir programcı arkadaşım benim bulduğum çözümü klavyeye döktü ve bir program yazdı. Trakya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğinde okuyan -artık mezun olmuştur herhalde :)- Serdar'a buradan teşekkür ediyorum.
Bu program kafedeki flash bellek korumasını kaldırıyor üstelik:
2-"Korumayı Kaldır" deyin ve belleğinizi çıkartıp takın.Yaşasın özgürlük.
işinize yarar belki
quote:
Orijinalden alıntı: onz
quote:
Orijinalden alıntı: schumacher01
böyle çok pahalıya geliyor oyun 5 lira müzik almak 5 lira sordum öyle dedi.
Mekanını biliyorum dvd film, oyun müzik 1 ytl
Ben 500gb taşınabilir hard disk aldım(küçük görünümlü olanlar 2,5inclik)
Gittim kafeye sömürdüm
Ne çalması ya çalmak değil ki belli ücret ödüyorsun ve orada o filmi izleyeceğine evde izliyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: baltacı_mehmed
Internet Cafe'ye gittiğinizde flash belleğinize ödev atmaya çalıştığınızda:
"Disk yazmaya karşı korumalı. Korumayı kaldırın yada başka bi disk kullanın."
hatası çıkıyor olabilir.
İnsanların flash bellek kullanımını engellemek benim mantık çerçevemde herhangi bir yer bulamadı.
Fakat flash bellekleri cafede kullanamaz hale gelmemiz canıma tak etti.Kendilerine rahatsızlığımı söylememe rağmen herhangi bir işlem yapmadılar.
Arkadaşlar en sonunda bir programcı arkadaşım benim bulduğum çözümü klavyeye döktü ve bir program yazdı. Trakya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğinde okuyan -artık mezun olmuştur herhalde :)- Serdar'a buradan teşekkür ediyorum.
Bu program kafedeki flash bellek korumasını kaldırıyor üstelik:
2-"Korumayı Kaldır" deyin ve belleğinizi çıkartıp takın.Yaşasın özgürlük.
işinize yarar belki
Süpersin deniyecem
Çalma yok doğru
dosya silinmiş birisi upload edebilirmi çok ihtiyacım var böle bi proya:S
quote:
Orijinalden alıntı: onz
arkadaşlar kotalıyım internetten bişey indiremiyorum taşınabilir harddisk'im var.İnternet cafeye gidip harddisk i takarak oyun film falan ne varsa [Ç]alıcam ama bi sorunum var.Bu akınsoft vb.. int. cafe programlarından veya herhangi bir şekilde cafeci benim usb ye bişey takdığımı anlar mı??
anlar ve seni dışarı atar adama diceksin ki internettten bişiler indirip atcam öyle yap ama anlarsa züçar ağzına
Benimde aklım bi internet kafenin arşivine takılmıştı. Şarkıcıları alfabetik şekilde klasörlemişler.Her bi klasörde 400-500 tane şarkıcı var.Adını bile hiç duymadığım yüzlerce şarkıcı gördüm. Yerli yabancı binlerce film vs.. Dedim 320gb lık harddisk buna çerez olmaz ama arşivi hergün yavaş yavaş çekerim dedim. Kafenin korumasınıda bi prgramla devre dışı bıraktım.Öndeki usb ye takmıştım sanırım öndeki usb 1.1 idi. baktım çok yavaş. Dedim kasanın arkasındaki usb ye takayım 350 tane pc var kim görecek beni..Tam eğildiğim sırada elemanın biri gelmez mi yardımcı olabilir miyim diye Dedim bşi düşürdümde onu arıyorum Neyse öndeki usb den yavaş yavaş hergün bşiler alıyodum. Bunlar bana kıllanmaya başladılar.Ben gelince etrafımda dönmeye başladılar En sonunda bi film çekerken basıldık Eleman ağ kablonuz çıkmış bahanesiyle geldi.Halbuki kablo felan çıkmamıştı.Eğildi kabloyu çıkardı taktı. Bu arada hardisk yasak çıkartır mısınız dedi.Tabi kızardım utandım o utançla bi dosya lazımdıda dosya indiriyorum dedim.Bidahada gitmedim kafeye...
İşin ilginci elamanın birisi kurtları flashdiske almak istiyorum korumayı kaldırır mısınız dedi. eleman tamam deyip kaldırmıştı
Kurtlar bu boru değil.Adam senin gibi Lost izlemiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: E®TAŞ
Kurtlar bu boru değil.Adam senin gibi Lost izlemiyor.