Şimdi Ara

Ev interneti ile LoL açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,


    İnternetimde genel olarak bakıldığında bir hız veya yükleme sorunu yok, fakat League of Legends'te oyuna girerken kabul et ekranına bastığımda oyun öyle kalıyor. Ne lobiye ne de oyuna giriyor. Bazı oyunlarda böyle anlamsız bir sorun yaşıyorum. Turkcell Superonline kullanıyorum, arayıp sorunu çözmeye çalıştığımda herhangi bir sorun olmadığını her şeyin sorunsuz olduğunu söylüyorlar. Bu problem sadece kendi evimde oluyor, başka bir yerde böyle bir sorun yaşamıyorum. Nedenini ve çözümünü bilen var mı acaba ?




  • Modemi camdan aşağı atarak sorunu çözebilirsiniz hocam, ardından turknete ya da turktelekoma isteğinize göre başka bir firmaya başvurun, sonrası ekipler internet kurulumuna gelecektir, kurup gidecekler, interneti kurarken ekiplere çay kahve ikram edebilirsiniz ben kahve ikram ettim afiyetle içtiler, sonrası modeme bağlanıp sorunsuzca lol oynayabilirsiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aynı sorun bende de var, vpn açarak çözüm buldum. beceriksiz network ekibi yine bir şey yapmaya çalışırken bir çuval inciri berbat etti.

  • LGR9 kullanıcısına yanıt

    katılıyorum beceriksizler stabil internet bile veremiyor güya gerçek fiber

  • LGR9 kullanıcısına yanıt

    macbook için bildiğiniz güvenilir bir vpn var mıdır?

  • acaba İP adresi mi banlandı CGN yüzünden sende sorun yaşıyor olabilirsin.

  • Yaşadığınız problemin nedenini bilmiyorum, ancak bahsettiğiniz oyun, bazı portların router'da forward edilmesini gerektiriyor olabilir (aşağıdaki link'te açıklanmış). Gelgelelim Superonline'da eğer CGN'deyseniz router'da bahsi geçen port'ları gerektiği şekilde yönlendirmiş olsanız bile (forward etseniz dahi) bir işe yaramaz çünkü sizin dışarıdan görünen WAN IP'niz ile router'ınızın aldığı NAT IP birbirinden farklı olacaktır. CGN'de olmasanız bile, hatta statik IP kullanıyor bile olsanız, Superonline'ın portlara müdahalesi sözkonusu olabilir ki başka bir başlıkta bir arkadaş router'da port-forwarding'in statik IP'li olduğu halde çalışmadığından bahsetmiş. Güvenli internet profili aktif olabilir (sizin bilginiz dışında gerçekleşmiş de olabilir), muhtemelen port'lar kapatılmıştır o profilde.


    https://support-leagueoflegends.riotgames.com/hc/en-us/articles/4407290569747-Advanced-Connections-Troubleshooting-Guide




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psxdq123 -- 16 Şubat 2022; 17:31:36 >




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Psxdq123 P kullanıcısına yanıt

    Başka bir İSS'de CGN'de olup Riot oyunlarını oynayabiliyorum. Port yönlendirmesi gerekli değil diye biliyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.