Herkese merhaba, İnternetimde genel olarak bakıldığında bir hız veya yükleme sorunu yok, fakat League of Legends'te oyuna girerken kabul et ekranına bastığımda oyun öyle kalıyor. Ne lobiye ne de oyuna giriyor. Bazı oyunlarda böyle anlamsız bir sorun yaşıyorum. Turkcell Superonline kullanıyorum, arayıp sorunu çözmeye çalıştığımda herhangi bir sorun olmadığını her şeyin sorunsuz olduğunu söylüyorlar. Bu problem sadece kendi evimde oluyor, başka bir yerde böyle bir sorun yaşamıyorum. Nedenini ve çözümünü bilen var mı acaba ? |
Ev interneti ile LoL açılmıyor

-
-
Modemi camdan aşağı atarak sorunu çözebilirsiniz hocam, ardından turknete ya da turktelekoma isteğinize göre başka bir firmaya başvurun, sonrası ekipler internet kurulumuna gelecektir, kurup gidecekler, interneti kurarken ekiplere çay kahve ikram edebilirsiniz ben kahve ikram ettim afiyetle içtiler, sonrası modeme bağlanıp sorunsuzca lol oynayabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynı sorun bende de var, vpn açarak çözüm buldum. beceriksiz network ekibi yine bir şey yapmaya çalışırken bir çuval inciri berbat etti.
-
katılıyorum beceriksizler stabil internet bile veremiyor güya gerçek fiber
-
macbook için bildiğiniz güvenilir bir vpn var mıdır?
-
acaba İP adresi mi banlandı CGN yüzünden sende sorun yaşıyor olabilirsin.
-
Yaşadığınız problemin nedenini bilmiyorum, ancak bahsettiğiniz oyun, bazı portların router'da forward edilmesini gerektiriyor olabilir (aşağıdaki link'te açıklanmış). Gelgelelim Superonline'da eğer CGN'deyseniz router'da bahsi geçen port'ları gerektiği şekilde yönlendirmiş olsanız bile (forward etseniz dahi) bir işe yaramaz çünkü sizin dışarıdan görünen WAN IP'niz ile router'ınızın aldığı NAT IP birbirinden farklı olacaktır. CGN'de olmasanız bile, hatta statik IP kullanıyor bile olsanız, Superonline'ın portlara müdahalesi sözkonusu olabilir ki başka bir başlıkta bir arkadaş router'da port-forwarding'in statik IP'li olduğu halde çalışmadığından bahsetmiş. Güvenli internet profili aktif olabilir (sizin bilginiz dışında gerçekleşmiş de olabilir), muhtemelen port'lar kapatılmıştır o profilde.
https://support-leagueoflegends.riotgames.com/hc/en-us/articles/4407290569747-Advanced-Connections-Troubleshooting-Guide
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psxdq123 -- 16 Şubat 2022; 17:31:36 >
-
Başka bir İSS'de CGN'de olup Riot oyunlarını oynayabiliyorum. Port yönlendirmesi gerekli değil diye biliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X