Şimdi Ara

İNTERNET CAFE AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler internet cafe açmayı planlıyorum 40-50 pc arası sistem ve dekarasyon mükemmel olcak.sıradan cafeler gibi olmuyacak ; yani açıkcası cafeme giren bir kişi adam yapmış diyecek..
    ama korktugum şu ki çoğu evde pc ve net var zaten bıldıgınz gıbı kampanyalarla 9 lıraya kadar geriledi
    BANA NE ÖNERİRSİNİZ
    50 bın sermayem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanfaruk34 -- 31 Mart 2010; 12:39:33 >

• kararsız kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanfaruk34 -- 1 Nisan 2010; 16:29:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanfaruk34

beyler internet cafe açmayı planlıyorum 40-50 pc arası sistem ve dekarasyon mükemmel olcak.sıradan cafeler gibi olmuyacak ; yani açıkcası cafeme giren bir kişi adam yapmış diyecek..
    ama korktugum şu ki çoğu evde pc ve net var zaten bıldıgınz gıbı kampanyalarla 9 lıraya kadar geriledi
    BANA NE ÖNERİRSİNİZ
    50 bın sermayem var.

50 bine 40 - 50 pc,mükemmel dekorasyon falan zor gibi.
  • Hiç bulaşmamanı öneririm sinek avlarsın

internet cafe öldü boşuna bütün paranı bağlama bu işe
  • 50 Bin sermayen var internet cafe mi açacan?
  • İntihar et daha iyi...
  • kredi fln çekcem şu an elimdeki para 50 bin bana malıyeti toplam 70 bini bulur kompile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanfaruk34 -- 1 Nisan 2010; 16:32:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • açma
  • PlayStation 3 Salonu Aç 10 Tane Ps3 Koy birde Plazma Tamamdır
  • 50 bin yetmez kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

PlayStation 3 Salonu Aç 10 Tane Ps3 Koy birde Plazma Tamamdır

Bencede artık internet cafeler öldü.PlayStation salonları daha çok ilgi görüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArjesT

quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

PlayStation 3 Salonu Aç 10 Tane Ps3 Koy birde Plazma Tamamdır

Bencede artık internet cafeler öldü.PlayStation salonları daha çok ilgi görüyor.

+1 ama bu işinde 3-4 senesi var.Her iş başında risk almak gerekir.İyi kazanırsanız ileriye dönük birikiminiz olsun iş değişimine gidebilirsiniz.
  • PlayStation 3 salonu iyi gider

Bide bizim buradakiler gibi bir tane nescafeden 4 bardak nescafe çıkarır dağıtırsın ohh full her yer işin doğrusu eğer paran varsa bence Ps3 cafe aç güzel bir dükkan başta 10 Tane Ps3 , 10 Tane oyun desek yaklaşık bi 10 Küsür milyar yapar Plazma felan filan güzel bi yerdeysen katta katını çıkartırsın
  • Ps3 işi de,net cafe işi de sıradan ve banal işler oldu artık,apachi style takılan çoğu kişinin gözde mesleği bunlar
    Onun için farklı ve marjinal bir iş bulun,50 lira az para değil,yeterk i doğru kişinin eline geçsin.
  • plsytın haknda fazal bilgim yok ömrümde hiç oynamışlığımda yok şu anda net cafe işletiyorum

bildiğim iş oldundnan öle düşündüm
  • bak kardeş SAKIN AÇMA SAKINNN herkeste pc int var artık sakınn bulaşma
  • Aslında Karışık Cafede Olabilir 10 pc 10 ps3 vs yada playstation cafe açıcaksan ps2de koy çok oyun var ama genellikle ps3 tercih ederler
  • İnternet kafe devri ne yazıkki artık bitti. 5 yaşındaki ufaklığın evinde bile var 8mb internet.

Şu an ps3 kafeler daha revaçta ve uzun süre öylede kalacağa benzer.
  • Ps3 cafe açıp işini büyüt ama sadece pes değil ilgi görebilecek oyunlarda al misal Guitar Hero, Modern Warfare 2 gibi. Özellikle Guitar Hero çok tutuyor ya.
  • kafam karıştı ya . ama şöle biişeyde var adamlar 5-10 kişi gelıyolar kit fln yapıyolar berbaer oynuyolar benım işlettim cafeye glenlerin çoğunun evınde net ve pc var ama gelıyolar ortam olsun diye. bende eskiden öleydım evımde pc ve net vardı ama caflerde 20- 30 lira hesap ödediğimi biliyorum açık büfe kit yaprdık öleydi yani..
    ama bbilmiyorum ben işin en iyi tarafını düşünüyorum galiba siizin dediğiniz gibi net cafe işleri bitti. bu işin içinde olduğumdan dolayı bende farkındayım bunun ama ne biliyım başkalrının emrinde çalışmak istemiyorum kendim yapabileceğim bi iş kurmak istiyorum.
    eğer önerebilceğinz bir meslek varsa söyleyin.artık itin köpen emrinde çalışmaktan bıktım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanfaruk34 -- 1 Nisan 2010; 17:40:26 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.