Şimdi Ara

İNTERNET CAFE AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LordCambaz

quote:

Orijinalden alıntı: cilekes_memin

yardımcı olalım bende kafe işletiyıom
    sana tavsiyem açma her kezde net ve pc var
    bu işler öldü
    ...
    yerinde olsam sermyenı başka yerlerde değerlendirdim
    genelev pawyon kârhane bu tarz yerler her zman rabet görür

Yemek boğazımda kalıyordu

eyv
  • 50bin kazanmak için insan ömrünün %70ni harcıyor çevrendeki her cafeye gir bak hatta 1 2 saat otur hizmet nasıl pcler nasıl kaç masa boşta bunları takip et haa bide suna dikkat etmen lazım cocuklar oyun mu oynuyor yoksa yaşı büyük olan insanlar nete mi giriyor

Asus TUF Gaming A620M-PLUS Wi-Fi AMD Ryzen 5 7600 ASUS Dual RTX™ 4060 OC Edition 8GB
    Msi Mag M100R Case Kingston Fury Beast RGB EXPO 32GB 5600MT/s CL36 DDR5 Dell 23.8" G2422HS IPS 165Hz
    MSI MAG A550BN 550W 80+ Bronze Logitech G733 Wireless Headset
    Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 Asus Rog Strix RX Optic Red Switch Logitech Mouse G305+G300S+G102

• internet kafemi eyvah eyvah arkana bakmadan kaç bence
    olmaz o iş
    bakkal olur manav olur çicekçi olur yemekçi olur
    üniversite lise yakınında cafe olsun büfe olsun bar olusun çayhane olsun kahvehane olsun

veya hastane olsun okul olsun bunlar olur

illa pc ile ilgilencem diyosan ufak bi dükkan aç 50 tanede laptop al sonra onları da insanların evlerine falan filan kiralamalarını sağla işte bu iş yapar
    Dershaneler çok işlek. Yaz kış 1 sene boyunca durmadan insan akışının olduğu bir yer.

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

İnternet kafelerden nefret ediyorum. Bi baltaya sap olamamış, kro kro gezinen çapulcular birleşip iş yaptıklarını sanıyorlar. İşim düşmese bırak girmeyi önünden bile geçmem ineternet kafelerin. Açmayın kardeşim internet kafe, adım başı internet kafe var cıldırmamak elde değil. İnternet hızından faydalanıp 2 saatde dünyaları indirirken bizim netimizin hızını düşüren tipler mi dersin, "Sis at sis, Bak ... ya avp almış avp yok lan ... , pusu yok beyler" diye birbirine bağıran veletleri mi dersin hiç hoş bir ortam değil. Taramalıyı çıkarıp hepsini kurşun manyağı yapmak istiyorum.

PS3 cafe olabilir ama yaş sınırı şart. En ufak bi küfürleşmede tepkinizi koymanız lazım. Lafta kalmayacaksınız icraat yapacaksınız. "Beyler ayıp oluyor" falan yok. Direk ver odunu ver odunu... Ne kadar seviyeli bi ortam olursa sizin için o kadar iyi olur bunu sizde biliyorsunuzdur zaten.

Kafecilere bu şekilde hakaret edemezsiniz Sonuçta bu işide birileri yapacak.Bende kafeciyim ama sizin tariflerinize uymuyorum hiç

• Hayvancılık yap (Dalga geçmiyorum)

Trance
  • Nargile cafe aç çok rağbet görür.
    Saat Babadan Alınır saatbaba.com
  • ps3 kafe ortam olarak net kafelerinden 1000 kat iyidir ama sadece ps3 kafe yapma tabi

bi bölüm sırf lig tv bölümü olsun projeksyonla beyaz perdeden izlet millete, hatta nargile falan verirsen daha hoş olur ortam, onun dışında cafe gibide düşünülebilir... 10 tane ps 3 10 tanede plazma alırsın, 8 tane pes 6 tane guitar hero oyunu onun dışında gta 4 , gof 3 , nfs , oyunlarını alabilirsin extradan. 3 tanede bilardo tablası alırsın nostaji olaraktan süper kafe olur söyleyeyim, tabi ayarlıcağın mekanda önemli, ortamdaki sesi engelliyecek izbandutların olsun ona göre, bide kafede güzel ucuz bi sandwich yaparsan, işte ozaman mekanın tutar

total maliyet şöyle olur

projeksiyon 2300 tl (1500 den 5000 tlye kadar var)
    nargileler toptan alsan 50 liraya gelir tanesi, 15 tane alırsın 750 lira en fazla
    10 ps 3 7000 tl
    10 plazma 15000 tl
    oyunlar 2000-3000 lira
    bilardo masaları 9000 lira
    bütün aletlerin yedekleri ıvırları zıvırları 3000 lira

totalde
    40000 lira ediyor 10000 lira bakiyeylede istediğin gibi döşersin yerini

• Masaj salonu,Tekel büfe,Otopark ama bu işler siz gençlere ağır gelir.
    Msı B250 Gamınq m3//i5 7600//C.m 212x Evo//8x 2400 Corsair ddr4//Asus qtx 970x2 Strıx//Corsair 240 gb ssd 550/530//1 Trb Western B. 64 mb//Thermaltake 875 w//C.m 942 HafX//Logitech g502 mouse//Logitech g633 7.1 kulaklık//Logitech g103 klavye//Asus pb287q
  • İşin içindeysen bizden niye yardım istiyosun.. Yerin iyi oldukdan sonra her türlü iş yaparsın..
    dekorasyonda önemli tabi. müşterinin rahatını düşün..
    2tblık video müzik arşivi yapmanı öneririm

Orijinalden alıntı: Vadocz

Yeni fikrim geldi , çiğ köfteci açabilirsin komik geliyor ama , izmirde battalbey ve ahmet aybak var , her girdiğimde dolu oluyor , çift dürüm 2.5 tl zaten , daha geçen gün dersanede sınıfça sipariş verdik 13-14 kişi 30 lirayı götürdü adam yani ve her girdiğimdede dolu oluyor , ufak bi yer zaten 1-2 ufak masa var sadece.Çalışanda olmuyor fazladan , bence ideal

bence bunu degerlendir.. tezgahta görüdügümüz çigköfte dagının masrafı 30 milyon.. 10 dürümde çıkarırsın masrafı.. gerisi cebinde..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.