Şimdi Ara

★ Intel Core i7 4790K Kullanıcılar Klübü ★ İncelemeler ve Dahası.. (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.301
Cevap
23
Favori
87.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 ghz butun islerimi görüyor hizli bir sekilde yani oyunlarda video muzik tvsvsvsvsvvs oc yapip hem sistemi zorlamak hem fazla elektrik parasi ödemek stres e girmek bana göre degil
  • 3570k dan bu işlemciye geçmeye değermi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun içinse buna değil de, Broadwell ya da Skylake'a geçmek daha mantıklı olur.

Bu arada, Vietnam üretimi 4790K alan/kullanan var mı ? Güzel Overclock oluyor diyorlar. Değil mi F@ruk :)
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Hakikaten öyle, alırken batch kodu X ile başlayanları tercih ederseniz overclock açısından yararınıza olur. En kötüsü 5.0GHz görüyor :)
  • F@ruk F kullanıcısına yanıt
    bendeki Vietnam ama bakmadım hiç koduna kaçla başladığına zaten şu anlık yetiyor yapmaya niyetim yok o.c belkide o.c yapmadan satarım zamanı geldimi neden o.c yapmıycaksan K aldın dersiniz şimdi 4 ghz 4790 düz de yeter yeter evet ama ben uzun süre kulanıcam için K olanını aldım o.c den pek anlamam zaten
  • yardımcı olursanız çok sevinirm
    gtx 780 ti x2 ile sli a geçmiş bulunmaktayım.fakat bazı oyunlarda i7 3770 ile(k sız) darboğaz yapıyor.o.c imkanıda kısıtlı bu kartta biliyorsunuz.i7 4790 k ya geçmeyi düşünüyorum.fark edecek kadar performans alırmıyım değermi geçmeme?sonuçta anakartta alacağım.
    eğer geçersem sli içinde uygun hangi anakartı önerirsiniz
  • Selam.

OC işiyle uğraşmayacağım için düz 4790 modelini gtx970 ile almayı düşünüyorum, sony vegas ile 1080p 30 fps video renderlıyorum haftada 2-3 kere ve oyun oynuyorum karışık. Bu işlemci eksik - fazla diyen var mı yoksa uygun diyormusunuz arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 23 Şubat 2015; 11:07:20 >
  • satmak isteyen varsa alabilirim.nakit.
  • sonunda aldım 4790 k yi.şuanlık oc siz kullanıyorum.oc için yardım eden olursa sevinirim
     ★ Intel Core i7 4790K Kullanıcılar Klübü ★ İncelemeler ve Dahası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

sonunda aldım 4790 k yi.şuanlık oc siz kullanıyorum.oc için yardım eden olursa sevinirim

soğutucu yönünü yanlış ayarlamışşınız

Doğrusu budur:

1.25 voltajdan öte bu soğutucusu zorlanır biraz cpu core voltage 1.25 ayarlayıp 45 46 gibi çarpanda bırakın stabil kalacaktır.

4.6 da stabil olur gibi bana kalırsa. Eğer takoz cpu değilse.

Bclk 100 mhz de kalsın ellemeyin onu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nysarac -- 23 Şubat 2015; 21:17:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Merhabalar,

Intel'in yenilenmiş Haswell işlemci serisi Devil's Canyon altındaki 4790K Kullanıcıları olarak bu topicde toplanıyoruz.Burada sohbet,yardımlaşma,OC testlerimiz ve dahasını bulabilceksiniz.Kullanıcı listesine girebilmek için konuya geleneksel olarak Cpu-z görüntüsüyle m

1- Xmxksk

Hocam beni hala eklememişsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: nysarac

quote:

sonunda aldım 4790 k yi.şuanlık oc siz kullanıyorum.oc için yardım eden olursa sevinirim

Doğrusu budur:

1.25 voltajdan öte bu soğutucusu zorlanır biraz cpu core voltage 1.25 ayarlayıp 45 46 gibi çarpanda bırakın stabil kalacaktır.

teşekkürler..illa soğutucunun yönünü değiştirmeme gerekiyormu :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nysarac

quote:

Doğrusu budur:

teşekkürler..illa soğutucunun yönünü değiştirmeme gerekiyormu :)

ısı sorunu yok ise değiştirmeyin ama hava akımı yanlış yönde olur onu bilin yeter.

• şu an yok gibi yükteyken daha 70 dereceyi görmedi.boştayken masaüstündeyken 31-32 derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regujohn -- 23 Şubat 2015; 22:16:27 >
  •  ★ Intel Core i7 4790K Kullanıcılar Klübü ★ İncelemeler ve Dahası..

Ben de aranıza katıldım arkadaşlar, Vietnam üretimi X serisi, sanırım iyi overclock oluyormuş ama hava soğutmayla fazla zorlamak da istemiyorum.

Zalman CNPS10X Optima ile kullanıyorum şu an gayet memnunum. 10 yıllık AMD'ci olarak Intel'e geçtik bakalım.
  • Ekledim sizleride,hoşgeldiniz aramıza arkadaşlar

@DHGamer@Diablo
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Hoşbulduk hocam. Aslında eylülde mesaj atmıştım ama şimdi gördünüz sanırım
  • 4.4ghz 4.6ghz ve 4.8ghz 1saatlik xtu test 5ghz+ test almadim çünkü çok voltaj istiyor.Fanlar hepsi quite modda 700rpm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 3 Mayıs 2015; 10:20:24 >

• Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    all controls yazan yeride veya bölümüde resim olarak paylaşmış olsaydın süper olurdu
    bende ona göre ayar yapardım
  • Hocam resim eklerken biraz şu resimleri küçültüp eklesen yada simage kullansan. Valla hem paylaştıklarına bakamıyoruz hemde sayfa dağılıyor resmen...
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.