Şimdi Ara

İntahar edecem artık yeter ya.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan evde şamar oğlanına döndümya dayım bi bağırır dedem bi kızar diğer dayım bi bağırır annanem zaten allahlık evde para kaybolsun üstüme kalır babam ve annemle pek konuşmuyorum.
    Yeter ya ulan 4 tl için tam 30 dk azar işittim yok adam olmaz yok bu okumaz yok bu yalancı yok bu düzelmiyo hiç anasını satıyım sanki kensileri anasının karnından kusursuz doğdu hergün bağırıyolar çağırıyolar yeter ya bizde insanız.
    Sofrada dayıma öneri yapıyorum laptop alacak dedem sen ne bilirsinki cart curt bu sadece küçük bi örnek bunalıma girdim şerefsizim ya yeter.

"SAO"
  • sakin ol basşka eve taşın
  • quote:

Orijinalden alıntı: HurtLocker

sakin ol basşka eve taşın

Üniversiteyi bi kazanamadıkki kazansam hemen uçacam valla bıktım ya.Hala aşağıda tartışıyolar şimdi gidip ağzının payını vericemde büyüğüm işte.

"SAO"
  • Olur öyle arada
    50,60
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sakin ol ya ailen yinede onlar üniversiteyi kazanamadın diye diyolardır.kızgınlar sana şimdi biraz kafanı dinle dışarı falan çık

Orijinalden alıntı: Mr.Özarslan

quote:

Orijinalden alıntı: HurtLocker

sakin ol basşka eve taşın

Üniversiteyi bi kazanamadıkki kazansam hemen uçacam valla bıktım ya.Hala aşağıda tartışıyolar şimdi gidip ağzının payını vericemde büyüğüm işte.

4 TL evin neresinde ne şekilde kaybolmuş olabilir ki ?

Orijinalden alıntı: ch4ylak

sakin ol şampiyon
    bazen banada yapıyorlar ama 4 tl için değil
    50,60

Hocam o 4 tl'yide habersiz almadım yani dün bi işim vardı dayımdan para istedim istemez olaydım 20 tl verdi sonra otobüse binmedik bende dedim bari şurdan kahve fln alıyımda eve gidince yapar içerim dedim sonra bu köpürdü yok ben sana o parayı dolmuş için verdim sen adam olmazsın okumazsın.

"SAO"
  • İntahar değil intihar

Zor durumdasın anladıgım kadarıyle ders çalış ve kendi ayaklarının üzerinde durana kadar bunlara katlan

Geleceği yaşatmak için bugüne sahip çık!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Özarslan

quote:

Orijinalden alıntı: ch4ylak

sakin ol şampiyon
    bazen banada yapıyorlar ama 4 tl için değil
    50,60

Hocam o 4 tl'yide habersiz almadım yani dün bi işim vardı dayımdan para istedim istemez olaydım 20 tl verdi sonra otobüse binmedik bende dedim bari şurdan kahve fln alıyımda eve gidince yapar içerim dedim sonra bu köpürdü yok ben sana o parayı dolmuş için verdim sen adam olmazsın okumazsın.

Oha

• sabır ve zaman herşeyin ilacıdır.katlanıcaksın . Ayrı eve cıkmaya kalksan arkandakilere resti cekmiş havası verirsin ister istemez. Öldürmeyen darbe güçlendirirmiş. Sabır
  • Sen ne bilirsinki ??

Güzel Edwird'lık seziyorum hocam

DH Adminlerini Sevmeyenler Kulübü
  • ev sizinse kov

Orijinalden alıntı: lucadris24

ev sizinse kov

Apartman dedemin durumumuzda fena değil dedem profesör dayımın biri yrd.doc biri mühendis ama anlamıyorum sanki ben stres topuyu sinirlenen geliyo stresini atıyo gidiyo.

"SAO"
  • Ne yap ne et derslerini sıkı çalış. Kazandıktan sonra bayramlarda bile gitme yanlarına.

[FRIO VENTUS]
    PSN | Steam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.