Şimdi Ara

YETER ARTIK!!! ALLAH BUNLARIN ********.........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
1.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ABICIM BU INTERNET SIRKETLERI UYUYO MU YA TURKIYEDE??????
    GETIRIN SOYLE T2 YI , 768k ADSL TURKIYEYE TUM TURKIYE ALIR.
    NEDEN KIMSE BISEY YAPMIYO ANLAMIYORUM KARDESIM YA......
    TELEFON ACIYOSUN NE ZAMAN GELIR DIYE "BILMIYORUZ" DIYO LAR. DEGISEN BISEY VAR MI ? YOK , ENAYI GIBI DIAL UP LA BASBASASIN YINE....
    TURKIYEDEDE MILLETI "HIZLI INTERNET" DIYE KANDIRYOLAR. FORUMDA BICOK KISI KABLONET KULLANIYOR. AMA YUZDE DOKSANIDA 128K.... ABICIM 128 K ILE IS MI OLUR YA HIZLI BAGLANTI DEDIGIN EN AZ 30-40 KB INDIRCEK. BIZDE SN DE 14-15 KB ILE KENDIMIZI KANDIRIYORUZ. TOVBE TOVBE!

OHHHHHHHH. KUZENIM GELMIS ALMANYADAN DALGA GECIO. ADAMLAR AYDA 30 EURO ( 50 MILYON TL) VERİP SN DE 70-80 KB INDIRIYO. BIDE ISE AYDA 57 MILYON VERIP 128K ILE KENDIMIZI KANDIRIYORUZ.
    ALLAH BU INTERNET SIRKETLERININ ******* ******.ALLAH TELEKOMUN ******* ******.

EZILMEYE O KADAR ALISMIS BIR MILLETIZKI ADAMLAR DIAL UP UN SAATINI 2 MILYON YAPSA , KABLO NETI AYDA 100 MILYON YAPSALAR SESIMIZ CIKMAZ. NEDEN? CUNKU ALISMISIZZ. O KADAR BATMIS KI BIZE ARTIK ACITMIYO CANIMIZI.ARTIK YETER!!!
    .
    ARKADASLAR ARTIK BISEYLER YAPALIM YA BU NEREYE KADAR BOLE GITCEK. BISEYLER YAPALIM KARDESIM YA. BI SEKILDE BUNLARI PROTESTO EDERIM. KIMSE BANA "BURASI TURKIYE BURDA BISEY OLMAZ" DEMESIN. OLUR EGER ISTERSEK OLUR.YETERKI BISEYLER YAPALIM

ARTIK YETER ARKADASLAR. BU BOLE GITMEZ. BISEYLERI DEGISTIRMEYE CALISMALIYIZ. YOKSA ADAMLAR YAVASSS YAVASS BUGUN 57 MILYON YARIN 80 MILYON OBURSU GUN 100 MILYON SOKACAKLAR BIZE BOYLE. ARTIK YETER!!!!

TURKIYEDE INTERNET = ISKENCE..........

Gerisi size kalmis arkadaslar.....

saygilar........

Nirvana

• kardeşim şikayetinin haklılığını üslubun gölgeliyor Türklüğe laf etmekle ona buna sövmekle hiçbirşey değiştiremezsin bu tavır ancak seni batırır

seni tavrından dolayı kınıyor fakat şikayetini sonuna kadar destekliyorum
  • archuman
    +1
    yanlız şikayette çok haklısın
  • Neden bu kadar kızgınsın yaa... Yoksa 1 milyar telefon faturasımı geldi. Bak arkadaşım: Bu ülkede bir ekmek asgari ücretle çalışana da 300 bin lira. Aylık 3 milyar maaş alana da 300 bin lira. Ülke ekonomi olarak dışa bağımlı olduğu sürece bu işin çaresi yok. Çünkü insanlar iktidarda olmadığı zaman işte böyle senin gibi tepki gösteriyorlar ama, iktidara gelince kendilerini kurtarmaya çalışıyorlar. Kalan ömrümüzde rahat yaşayalım diye. Gerçekten cesur biri gelemiyor hiç. Geleni de susturuyorlar. Ya bir suikast, ya da bir darbe.

Bak. Ben bile daha fazla konuşmaktan korkuyorum. Anlıyana sivrisinek saz. Analamıyana.............
  • Iste topaz42

sende Ezilmeyi Kazıklanmayı kablullenmissin ve bunu normal goruosun artik. o yuzden bolyle diyosun........
  • Ya hayır. Bak yanlış anlıyorsun. Hani ne derler. Bir konuşursam hükümet yıkılır derler ya. Onun gibi bişey. Bende burda bir konuşsam MİT tepemize biner. Ha bu arada:::: Türklüğe laf etmen hiç hoş değildi. Biz buraya 29 ekim 1923 te gökten zenbille inmedik ki. Osmanlı devletide türk tü. Şimdiki yöneticiler osmanlı devletinden öcü gibi çekiniyorlar. Açsınlar arşivleri. Okusunlar. Osmanlı devletinin gerileme döneminde bile ekonomi olarak nasıl oluyorda dünyanın en güçlü devleti olarak kalabildiğini incelesinler. Osmanlı devleti zamanında, zamanın zenginleri zekat verecek fakir bulamıyorlardı. Daha ne söyleyebilirim ki şimdikilere.
    Atatürk mezarından kalkıp gelse varya, buna sebep olanları heralde sürgüne gönderirdi.
  • Hocam iyi güzel demişsinde senin askerinin belkide ölecek olan askerinin kuzey ırağa gönderilme sebebi ne biliyormusun...eski devlet başkanlarının amerikadan aldığı krediyi akrabalarının bankalarında sağda solda cebe indirmeleri....ve anneler bu borç sebebiyle askere veya ölüme gönderiyor diyeyim çocuklarını ırağa yollayacaklar....ve sözde yakalandı sayılan bu kredi yiyiciler şu an ne yapıyorlar biliyormusun amerikada yatıyorlar.....hangi türklükten bahsediyoruz biz amerikanın bilmem kaçıncı eyaleti olmuşuzda haberiniz yok...Bak kullanıyorum sana cevap yazıyorum içine ettiğimin aletide yahudi ürünü amerikan malı....değiştirde göreyim hiçbirşey yapamazsın...ancak gidip kuleye çarparsın sonrada tepene binerler hemde müslüman yardımıyla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeter artık!
    12 yıl önce açıldı
    şu işkence bitsin artık yeter
    10 yıl önce açıldı
    ARTIK YETER...!!!!!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bak topaz,
    bu benim sahsi gorusum.
    Seni eziyolar eziyolar sonra neymis Turk bayragimis. Baslarim be bayragina. İste boyle milli duygularimiz yuzunden bu haldeyiz.Ben turk olmaktan memnun degilim.bu benim gorusum . ama seninkini bilmem
  • Nirvana arkadaşım şikayetinde haklısın ama topaz42 arkadaşında söyledikleri birer gerçek ve bir diğer gerçek de şu altyapı yetersizliği.. bir kızgınlık halinde söylediklerine sen inanıyormusun?.. herkezin fikirlerinede saygı göstermeliyiz ama çizgiyi aşmadan..
  • "böyle milli duygularımız yüzünden bu haldeyiz" haaa. bak bak bak.
    asıl senin gibi türklüğünün şerefini unutan onurunu halsiyetini başka ülkelere satanlar yüzünden bu haldeyiz milli duygularımızı korusaydık bugün ne ıraka giriyor olurduk nede amerikanın kölesi olurduk. bu ülke eninde sonunda kurtulacak hemde senin gibilere rağmen...
  • bu arada geri kalan herkesten özür diliyorum budenli seviyesiz bir muhabbete girdiğim için ama asla Türklüğe laf söyletmem bu da biline...
  • Biz yinede Türklüğümüze sahip çıkalım. Bizim bu hallere düşmemizin sebebi Türk oluşumuz değil. Hataları birazda kendimizde arayalım. Ya da sana şöyle sorayım Nirvana. Sen başta olsaydın ne yapardın. Ha küçük bir örnek daha. Hükümet asgari ücreti düşük tutar. Medyacı ****ler asgari ücretli eziliyor diye yaygara yaparlar. Doğrudur. Eziliyordur. Ama aynı hükümet memura biraz fazla zam yaptığı zaman bu seferde kaynağı nerden buldun diye hesap sorarlar. Yani anlıyacağın bu ülkede bişeyler yapmak isteyene de fırsat yok. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık.
    Nirvana:Sen yada senin gibi düşünenler aday olsun oy verecem. Amaaaaa. Eğer türklüğe ve bayrağa halel getirirsen düşüşün çok kötü olur. Haberin ola.
  • şu savaş falan bitsinde kapsamlı bir eylem yapalım hızlı internet için...
  • BAK NİRVANAMISIN HER NE İSEN
    BU MEMLEKET İYİSİ İLE DE KÖTÜSÜ İLEDE BİZİM VE BİZ TÜRK OĞLU TÜRK'ÜZ
    EĞER SENİN DAMARLARINDA TÜRK KANI YOKSA VE SEN TÜRK BAYRAĞINA SAYGI DUYMUYORSAN HANGİ ÜLKENİN BAYRAĞINA SAYGI DUYUYORSAN VEYA BABANIN MİLLİYETİNİN NERESİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSAN HEMEN GİT ORADA YAŞA VE BENİM BAYRAĞIMA BİR DAHA SAKIN DİL UZATMA VE DE KÜSTAHLIK ETME
  • Iste Bunlari derken benim asil demek istedigim seyde buydu.
    biz bu ****** amerikalilarin kolesi olmusuz be kardesim .

Baktigim ekran yahudi mali
    bastigim klavye yahudi mali tutugum mouse yahudi mali. ne bu kardesim ya

Turk olmaktan nefret ediyorum derken , kardesim tarihime bakiyorum bize gicigi olmayan tek bi ülke ile yok ya.bi yabancinin yaninda turkum demekten utanirim valla.
    adamlar bizi ugandalilar gibi goruyo bizde enayi gibi gidip onlarin mallarini aliyoruz. iste ben buna sinir oluyorum kardesim. adamlar hem bizle dalga gecio afedersiniz ama domuz gibi goruyolar diger taraftan biz bu adamlarin mallarini aliyoruz. ustelik binlerce dolar vererek.
    yok "ekran kartımı degistiricem 500 dolarlik kart alcam". ohhh sen millete havani atarken adamlar 500 dolari kapti bile ulkenin dovizi gitti. yok "cpu mu yenilicem". yenile babam yenile . 3D MARK denilen sacma sapan bi programda 2 puan daha fazla almak icin yenile. nasilsa adamlar kazanio senden.

adamlar ole iyi bir tezgah kumus ki bize , biz amerika bizi batiriyo diyoruz ama kendi kendimizi batiriyoruz. sirf bizim bu aptal gibi bilgisayar merakimiz batiriyo bizi. iki gun sonra 3d mark 2003 cikar ohhhhhhh yeniden upgradeler yeni topicler "ayyy hangi anakart ı alsam zar zor biriktirdigim 100 dolarimi nasil akitsam yurtdisina ecnebilerin cebine" yok "ayyy parami nasil harcasam yedek ekran kartimi aliyim yoksa yedek monitormu" yok bilmemne bilmemne.

goruyosunuz bole dusundukten sonra bu ulkeden adam olmaz. neden soluyorum ki bunlari. nasil ols bisey deismicek. yeni upgradeler , yeni parcalar ve yine para kaybi.......

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by areels</i>
    <br />şu savaş falan bitsinde kapsamlı bir eylem yapalım hızlı internet için...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

iste benim istedigim seyde bu... ama savas bitene kadar bekleyemeyiz.
  • merhaba arkadaslar

burada bircok arkadasin yazdiklari mesajlarin bir kismina hak veriyorum.

Ben ilk olarak savas konusuna deginmek istiyorum. Ben yapilan eylemleri karsit gosterileri anlamis degilim. ben savasimi istiyormuyum hayir. Savasi ben degil tum dunya istemiyor. Biri disinda Amerika dunyanin gucu biz istesetde istemesekte adamlar bu savasi yapacaklar elimizde olan hicbirsey yok. Biz Amerikaya istedigini yap biz karismayinda diyemeyiz. Savas sonrasini dusunmeniz gerekiyor. Savastan sonra olusacak hicbirseye karisamayiz. istediklerini dilediklerini yapacaklardir. simdide yapiyorlar yapmiyor degiller. Turkiye korfez savasindada milyarlarca $ zarara girdi. Savasa girdi mi ? "hayir. Biz savasa girmiyecegiz fakat savasa girsekte girmesekte Turkiye'nin bundan zarari olacaktir. Biz zararimizi en aza indirgemek icin cabaliyoruz. Yalniz burada tek yanlis olan tezkere onaylanmasini halka millete bunlari $ karsiliginda yapiliyormus gibi gosterilmesi. Yani kamuoyu halk bu konuda bilinclendirilmeli. Biz istesekdek bagirsakta .icimizi yirtsakta adam bu savasi yapacak. Denizlerimizde sayisini adetini bilmedigmiz kadar ucak gemileri helikopterler nukleer silahlar onay icin bekliyor sadece Turkiye'de mi hayir.. biz istesekte istemesekte oradaki milyonlarca halk olecek. Bunun sorumlusu Turkiye'imis hukumetmis gibi gorunuyor. inanin arkadaslar hangi hukumet kim basa gelirse gelsin bundan farkli olmayacagina emin olun. eger tezkere onaylanmazsa savas uzayabilir Turkiye'nin bundan zarari daha da cok olacak ve hicbir maddi yardim alamayacak. is icinden cikmaz hale gelecek. ve kurt devleti kurulursa ileride dogu bolgesini kaybetme riski bile dogabilir. su kisa yaziyi bi okuyun arkadaslar..

Basra Körfezi’nde ise Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Fransa, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda ve Polonya’ya ait toplam 87 savaş gemisi bulunuyor.
    Bu gemilerin arasında Amerikan uçak gemileri Abraham Lincoln ile Constellation ve İngiltere’ye ait bir uçak gemisi ile bir nükleer denizaltı bulunuyor. Arap denizinde ise toplam 22 Amerikan savaş gemisi hazır tutuluyor. Bu gemilerinden biri de Kitty Hawk uçak gemisi.
    Kızıldeniz’de 13, Somali ve Yemen açıklarında da Amerika’ya ait toplam 34 savaş gemisi bulunuyor.
    bu sadece deniz müttefikleri'nin gucu gerisini diz dusunun. yani soylenecek birsey varmi bilemiyorum. ABD'nin gelecegi icin bu savas hayati onem tasiyor. Gunluk masrafi 1-2 milyar $ hicbir insan aylardir olanlardan sona BM kararindan yada dunyanin prostestolarin karsin ABD'nin ben geri cekiliyorum diyecegini dusunen insan varsa onada soyleyecek lafim yok. ABD mali acigi buyuyor ve ekonomik SIKINTI icinde.

Turkiye'nin ekonomi alaninda ki iyilestirmeleri ic ve dis borcunu silip real sektoru faizleri asagi cektiginde ekonomik sikintimiz minumuna indiginde yeni is sahalari alanlari acilacak. uretim olmayan yerde gelisme beklemeyin. Teknolojiyi surekli dis ulkerlerden almaya devam ettikce uretim yapmadikca kendimiz birseyleri gelistirmedikce dis ulkere bagimli kalmaya devam edicez. Turkiye'de iyi seyler olmuyor hep boyle gidecek degil.

ADSL Hizmeti şu anda Ankara, İstanbul, İzmir ve Çanakkale illerinde veriliyor. ADSL ihalesi bilindigi uzere iptal edildi. Telekom ozellestirilmedikce ihalenin yeniden gundeme gelmesini beklemek zor olur. iste apacik tekelcilik. tekelcilik oldugu surece biz telekoma mahkum kalicaz.
    artik umuyoruz ki en kisa zamanda ihale gerceklesir ve tum illerimizde bu uygulama hayata gecer alt yapisi yapilir ve son kullanicinin hizmetine sunulur. dial up ile internete baglanmak dosya cekmek iskenceden baska birsey degil.

Bence tum Turkiye'de 1 hafta yada 5 gun sureligine eylem yapilsa yani hicbir kimse interneti kullanmayacak. İnternet cafelerde tabiki. Belki bir ise yarayabilir. denemeye deger diye dusunuyorum. Yalniz sanmiyorum Turkiye capinda boyle bir eyleme gidilsin.

gorusmek uzere..

• nirvana kardeşim imzan söylediklerinle çelişiyor 1
    1950li yıllardan beri başlayan amerikan mandası milliyetçiliği öyle bir çarpıttı ki insanlar ya senin gibi milletinden utanır oldu ya da boş laflarla osmanlıyla yaşayarak turan kızıl elma gibi boş hayallerle avunarak çarpıtılmış düşünceleriyle kendi insanlarına milliyetçilik kisvesiyle saldırarak yaşıyorlar
    bir kısım daha var ki bunlarda 1968lerdeki (sözde) özgürlükçü haraketleri hala bugünün gerçeklerini görmeden dünyanın değişimini kavrayamadan boş boş tartışıyolar partiler kuruyorlar sonra kendi kurdukları partileri bölüyorlar tartışıyorlar tartışıyorlar kendileriyle bile barışık yaşamıyorlar 2
    bunlar benim düşüncelerim tabii bence bugün insanlar milliyetçilik solculuk sağcılık dincilik böyle boş işleri bir kenara bırakıp şunu düşünmeli ben amerikanın yanında mıyım değil miyim bu sadece ırakla ilgili değil bu çok daha geniş bişey dünyaya bakış açısı ben amerikaya karşıyım demek kolay ama bunu hayata da geçirebilmek önemli kullandığınız eşyalarda giyimimizde yediklerimizde herşeyimizde amerikan parmağı var(paranoyaklık gibi ama doğru) dolaylı veya direk olarak var kebapçılara bakın tam bir amerikan zihniyeti eskiden lokantalar vardı insan karnını doyurmak için değil özel günlerde gecelerde giderlerdi lokantalara eskiden annemizin ördüğü kazakları terzide diktirilmiş elbiseleri daha bir özenle giyerdik artık kebapçıda lahmacun mc de bigmac yiyip tommyden armaniden giyiniyoruz ve çok ilginç ama bununla övünüyoruz üzerinde türkçe yazılar bulunan türk bayrağı bulunan bir tişörtü giyen insana kro diyoruz ama eminem metallica tişörtleri "cool" sayılıyor
    türkü dinleyenler kro rockçular farklı
    ben kimsenin ne yaptığına karışamam bu dediklerimin hepsi bende de var çoğunu kendimden örnek verdim ama bu çok da fazla bizim suçumuz değil bu bizim kanımıza işlemiş işletilmiş burda bize düşen durup düşünmek herşeyi bir kenara bırakıp düşünmek değerleri doğru yere koymak ne kendimize küfrederek biryerlere varabiliriz ne de kendimizi boş yere yüceltmekle sadece çevrenize bakıp düşünmek ve karar vermek tavrını koymak
    bir de lisede ortaokulda okuyan arkadaşlar sınıfınıza girin ve gençliğe hitabeyi bir okuyun ve düşünün ama yorum yapın ne demek istediğini düşünün ben atatürkü tanrılaştıranlardan değilim ama sadece o hitabeyi okuyup düşündüğümde hayret ediyorum hayran kalıyorum lütfen siz de bir deneyin dostunuzu düşmanınızı iyi belirleyin unutmayın kimsenin dediği doğru değildir doğru olan sizin getirdiğiniz yorumdur...

valla okuyana teşekkürler
    bu arada telekomu bende kınıyorum şu yazıyı yazarken gitti 200 bin lira :))
    sağlıcakla kalın

• savaş bitmeden de yapsak olur daaa, savaştan sonra yapsak hani daha iyi olur bizim için, şimdi eylem yapsakta havada kalır gündeme giremeyiz

not: arkadaşlar bu yazdıklarınız çok uzun, ben okumadım açıkçası, özet çıkarıp bir daha yazarsanız iyi olur sanki, hani çıkarmasanız da olur daaa çıkarsanız daha iyi olur sizin için , yani fikriniz ulaşsın insanlara, bana..

not2: kimse okumaz yani bunları onu demek istiyorum, hani okuyanda olur daaa okumayan daha çok olur sanki

not3: internet istiyoz eylemi yapalım bi site lazım php bilmek lazım siteyi bitirene kadar savaşda biter zaten
  • Arkadaşlar savaşın asıl sebebi şu gibin geliyor bana tevratın şifresi adlı kitapda da belirtildiği gibi bu şifrelere inanmayan israil başbakanı suikaste kurban gitti...bu tür olaylardan sonra bu işe kafa yormaya başlayan yahudiler...en geç 2006 yılında kimyasal bir savaş olacağını öğrendiler bu şifrelerden gerçektende öyle idi yakın zamana kadar...suriye sınırına yığılan mekanize birliklerin sıklığı ve ırakdan suriyeye taşınan kimyasal başlık taşıyan füzelerle korkan israil amerikaya durumu bildirdi...zaten uzaydan bu hareketlenme görülüyorduki...amerika afganistandan yakalanan suşluların kübada işkenceyle konuşturulup binaya uçak çarpma olaylarının saddamın başının altından çıktığını öğrenince en kuvvetli gücünü bu bölgeye sürdü...bu savaş olacak ve sonuçta benim korkum dinin çıkış merkezi olan kudüs ve çevresi israil topraklarına katılacak...ayrıca dibimizde kürt devletide kurulacak...o kadar amerikan askeri dibimizde korkmamak eldemi...kore halen çıkaramadı amerikan askerlerini topraklarından....bir yandanda seviniyorum ingilizlere osmanlının son döneminde kıyak yapıp topraklarını türkiyenin karşısında batı devletlerine açan ***** arkadan vurucu arapların düştüğü duruma...bir yandanda 6.kanaldaki o kürt devleti fotoğrafınada kafam takılmamış değil...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.