Şimdi Ara

İntahar edecem artık yeter ya. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Özarslan

quote:

Orijinalden alıntı: lucadris24

ev sizinse kov

Apartman dedemin durumumuzda fena değil dedem profesör dayımın biri yrd.doc biri mühendis ama anlamıyorum sanki ben stres topuyu sinirlenen geliyo stresini atıyo gidiyo.

quote:

ev sizinse kov

Apartman dedemin durumumuzda fena değil dedem profesör dayımın biri yrd.doc biri mühendis ama anlamıyorum sanki ben stres topuyu sinirlenen geliyo stresini atıyo gidiyo.

Oha ! bende fakirsiniz falan sandım

EDIT: Fakir kelimesine karşıyım yanlıslıkla kullandım. Ekonomik durumunuz düşün sandım diyelim !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskici34 -- 12 Aralık 2010; 13:07:09 >

Geleceği yaşatmak için bugüne sahip çık!

• Ya ipleme yada tepkini göster. Onlara katlanmak zorunda değilsin. Tepkini göstermedikçe tepene çıkmışlar. Dayın, deden bunlar kim ki sana bağırıp çağırıyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TyleR DuRDeNx -- 12 Aralık 2010; 13:34:59 >

Ulan evde şamar oğlanına döndümya dayım bi bağırır dedem bi kızar diğer dayım bi bağırır annanem zaten allahlık evde para kaybolsun üstüme kalır babam ve annemle pek konuşmuyorum.
    Yeter ya ulan 4 tl için tam 30 dk azar işittim yok adam olmaz yok bu okumaz yok bu yalancı yok bu düzelmiyo hiç anasını satıyım sanki kensileri anasının karnından kusursuz doğdu hergün bağırıyolar çağırıyolar yeter ya bizde insanız.
    Sofrada dayıma öneri yapıyorum laptop alacak dedem sen ne bilirsinki cart curt bu sadece küçük bi örnek bunalıma girdim şerefsizim ya yeter.

oğlum cevap versene lan dayın, deden filan bağırıyo sana sen kafanı eğip dinliyo musun ? Anam değil babam değil doğduna pişman ederim onları Bağır çığır sustur onları ciddiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: iskici34

quote:

quote:

ev sizinse kov

Oha ! bende fakirsiniz falan sandım

EDIT: Fakir kelimesine karşıyım yanlıslıkla kullandım. Ekonomik durumunuz düşün sandım diyelim !

fakir olsa imzasındakileri nasıl alsın

• ne biçim deden annanen varmış! o yaşa gelmişler daha olgunlaşamamışlar! yazık çok yazık
  • Dostum Allah sabır versin. Bu tür durumlar pek başıma gelmedi. Gelenlerde de sükuneti bozmadım. Gerçekten haklı olduğumu düşündüğüm her yerde doğruları konuştum. Onlar bağırınca susmadım. Onların açıklarını yüzlerine vurdum.

Sana tavsiyem de onların açıklarını biliyorsan, tartışma ortamında bu açıkları onlara karşı tehditvari kullan

JDM Spirit Turkey

• bu durum farklı biraz. hani kaşındakinin açığını ara falan da yani insan kendi öz ailesine karşı açık aramak zorunda kalmak istemezki. kendi evine geldiğinde huzurlu bi ortam da bulamayacaksan kötü yani. sana tek tavsiyem (çok klasik olacak ama) üniversiteye kaç ve kurtul

bi arkadaşım vardı, üniv. kazanamıyo diye babası akşama kadar kafasının başında dırdır yapıyodu. o dereceye geldiki artık babasından nefret etti. sırf evden kaçabilmek için azarbaycan da bi üniviversite yazıp kaçtı yani
  • Öyle ama arkadaşın durumu zor. Kendisini çok ezik hissetmiş evde. Onu ancak bu durumdan böyle birşey kurtarabilir diye düşündüm.

JDM Spirit Turkey
  • Banada bu yaza kadar böyle yapıyolardı yaş 17 yazın çalışıyodum eve gelir gelmez bi şey bulup bagırıyolar o kadar büyütülcek bişeyde digil ortada hiç bişey yok hatta 13-14 yaşında işledigim suçlara kızıyolar öyle bi sinirlendimki vurdum kapıyı çıktım gece sahilde yatıyodum babam arkadaşa telefon açmış onlar zar zor ikna ettiler annem felan telefon açtı.Sonra gittim eve yattım.Yarın hiç bişey yokmuş gibi kahvaltı ettik.O gün bu gündür iyiyim

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

Banada bu yaza kadar böyle yapıyolardı yaş 17 yazın çalışıyodum eve gelir gelmez bi şey bulup bagırıyolar o kadar büyütülcek bişeyde digil ortada hiç bişey yok hatta 13-14 yaşında işledigim suçlara kızıyolar öyle bi sinirlendimki vurdum kapıyı çıktım gece sahilde yatıyodum babam arkadaşa telefon açmış onlar zar zor ikna ettiler annem felan telefon açtı.Sonra gittim eve yattım.Yarın hiç bişey yokmuş gibi kahvaltı ettik.O gün bu gündür iyiyim

Hatırlıyorum senin hikayeni

JDM Spirit Turkey

• Dedeler biraz (kesinlikle yanliş anlama) eski kafalidir. öyle tepkiler olur. ama Bir dede 'de torununa güvenmesi lazım. yani sen ne bilirsin gibi şeyler elbette onur kırıcı (bunu dalga geçme amaçlı söylemiyorum)
    Yaşın kaç bilmiyorum ya da söylemişsindir belki konuda ama üniversiteyi kazanıp gidersin bunlar sana ders olsun ki derslerine gereken önemi ver onlara muhtaç olma ilerde.
    birde sana bagirdiklari söylendikleri şeyleri tekrarlama

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.