Şimdi Ara

##K.O ÖLDÜ BİRİ BUNA DUR DESİN. ARTIK YETER##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun resmen katledildi. insanların zevkine bile tecavüz edilir oldu. Şu hale bakın maradonda öldüm ex gitmişti şimdi de emc inn de öldüm hemde mechul biri tarafından öldürüldüm. np gitti ve paramın yarısı. şansıma üzerimde fazla para yoktu pot alıyordum. şimdi soruyorum üzerimde yüklü bi para olsa ne olur. sizin başınıza gelse ne hissedersiniz. insanların 3 - 5 kurus parasına göz diken Şerefsizler var (afedersiniz ama hakediolar) koxp moxp bug mug hikaye. Nerde sahtekarlık orda türkler var. Bu adamlar yüzünden ecnebilerden işitmediğimiz lanet kalmadı. Oyunu bırakıyorum bu son olmuştu. Nedense bunları yapan türkler yüzünden türklüğümden soğudum. Artık emc bile güvenli değil emeğimiz 3 kağıtcılar yüzünden heba oluyor. Buna ne kadar katlanacağız ?

http://www.resimekle.com/yukle/view/81399
    Bu ss te ise orc olan karaktersiz towda ölü oldugu halde herkesi öldürüyor...
    http://www.resimekle.com/yukle/view/81400

• Oyunun .. Çıktı artık İyiki Bırakmışım..
    theSeriousPPL [Warrior, Orc - Human]
    kimyasal [Mage,Human]
    theChemical[Mage, Orc]

• adam np kasmak için exp düşüyor he vay anasının gözü
    Resimleri ksc ve jpg olarakhttp://forum.knightonlineworld.com/ da yayınlamanı öneririm

koxperlara :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 15 Kasım 2006; 23:24:16 >
  • Sana katılıorum bende bıraktım ko yu ama Bu nedenle TÜRKLÜĞÜNDEN sogumanın anlamı ne anlamış deılım asla bu olayı oyuna yansıtmaa ve bu koxp asla bitmedi bitmicekte günler geçtikçe daha sağlam koxplar cıkacak merak etmeyin...Ve ayrıca sen gm olsan sana para veren bir şahısı banlarmısın ?Şirkette o mantıkla dusunuor arkadas..
  • K.o. ya bakıyorumda, ilk zamanlar gerçekden güzel bir oyundu. Belki koxper vardı bug vardı ama bu kadar fazla deildi. Şimdi karşılaştırıyorumda acımamak elde değil. Neyseki arasıra giriyorum dersler sağolsun bu oyundan uzaklaştırdı beni fazlasıyla...
    Neyseki burda bir kaç oyun sever arkadaşla birlikte temizlemek için uğraşıyoruz
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten cıvıtmışlar acaba o czdeki ölü warior bu oyundan zevk alıyormu sormak lazım... Çok saçma yaptıkları şey insanların emeklerini harcıyorlar ben bu tarz şeylerin kötü olduğunu koxp nin forumuna da yazıyorum ama orada argo kelimeler serbest olduğu için bana argo şekilde cevap veriyorlar siz düşünün ne kadar seviyesiz insanlar koxp kullanıyorlar bu yüzden şuna inanıyorum ki ileride koxp sevmeyen herkes oyunu bırakacak k2 de ... olup kalacak ozaman çok sevineceğim... Şu oyuna para verenleri hala anlamıyorum para verenlerin sadece hileci olduğunu düşünmeye başladım...

Oyun düzelene kadar ko oynamam mu online a devam ederim

Neyimiz Kurallara Uygun ki?
  • zaten bu oyunda en cok stressi wariorlarin cektigine adım gibi eminim
  • Yeni bir patch gelip cz de koxp bitirilene kadar oyuna devam etmemek galiba en mantıklısı. Elmorad,Luferson veya Moradon da da bu cz de ki atack özelliğini kullanıyor olmalılar (adını bilmiyorum koxp kullanmadım anlayan anlamıştır zaten).

• 1)Konu Yanlış Yerde
    2)Küfürleri Editle

konunun yanlış yerde oldugunu da sanmıyorum. burası k.o genel ise bu da k.o ile alakalı bi durum. orda editlenecek bi küfür de yok.

her ne şikilde olursa olsun hile 3 kağıt haklı gösterilemez. dikkat ediyorumda konuya muhalefet olanlar da koxper veya adı herneyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immeLmann -- 16 Kasım 2006; 9:58:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ioriyagamib

sslerdeki Küfürleri DiyorumAdama Ana Avrat Düz Gitmişsin Haklısın Ama Küfür Yasak ßanlanan Sen Olacaksın ßen DEğil.ARtık İyilikte Yaramıyor
    İkincisi Konu Resimler Ve Videolar ßölümünde Olması Gerekiyor

ne alaka herkes koxp la ilgili ss lerini bu forum a koyuyor o koyunca mı battı sana saçmalama plz...bide banlanana sen olucaksın diyosun ne bunda da bi alaka göremedim gm ler türkçe bilmiyo istediği gibi küfür eder oyunda herkes küfür ediyo ayrıca birçok kişi ss lerini çekip bu forum a koyduğunda çoğu küfürlü çıkıyo...

• quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

adam np kasmak için exp düşüyor he vay anasının gözü
    Resimleri ksc ve jpg olarakhttp://forum.knightonlineworld.com/ da yayınlamanı öneririm

koxperlara :
    />

bencede siteye ver bi baksınlar olaya

• quote:

Orjinalden alıntı: ohanisburger

Oyun resmen katledildi. insanların zevkine bile tecavüz edilir oldu. Şu hale bakın maradonda öldüm ex gitmişti şimdi de emc inn de öldüm hemde mechul biri tarafından öldürüldüm. np gitti ve paramın yarısı. şansıma üzerimde fazla para yoktu pot alıyordum. şimdi soruyorum üzerimde yüklü bi para olsa ne olur. sizin başınıza gelse ne hissedersiniz. insanların 3 - 5 kurus parasına göz diken Şerefsizler var (afedersiniz ama hakediolar) koxp moxp bug mug hikaye. Nerde sahtekarlık orda türkler var. Bu adamlar yüzünden ecnebilerden işitmediğimiz lanet kalmadı. Oyunu bırakıyorum bu son olmuştu. Nedense bunları yapan türkler yüzünden türklüğümden soğudum. Artık emc bile güvenli değil emeğimiz 3 kağıtcılar yüzünden heba oluyor. Buna ne kadar katlanacağız ?

arkdasımız yeni üye olmus.kızmayn yaw zamanala sıteyı daha iyi ınceleyıp ögrenır.

• quote:

Orjinalden alıntı: peka

quote:

Orjinalden alıntı: ohanisburger

Oyun resmen katledildi. insanların zevkine bile tecavüz edilir oldu. Şu hale bakın maradonda öldüm ex gitmişti şimdi de emc inn de öldüm hemde mechul biri tarafından öldürüldüm. np gitti ve paramın yarısı. şansıma üzerimde fazla para yoktu pot alıyordum. şimdi soruyorum üzerimde yüklü bi para olsa ne olur. sizin başınıza gelse ne hissedersiniz. insanların 3 - 5 kurus parasına göz diken Şerefsizler var (afedersiniz ama hakediolar) koxp moxp bug mug hikaye. Nerde sahtekarlık orda türkler var. Bu adamlar yüzünden ecnebilerden işitmediğimiz lanet kalmadı. Oyunu bırakıyorum bu son olmuştu. Nedense bunları yapan türkler yüzünden türklüğümden soğudum. Artık emc bile güvenli değil emeğimiz 3 kağıtcılar yüzünden heba oluyor. Buna ne kadar katlanacağız ?

arkdasımız yeni üye olmus.kızmayn yaw zamanala sıteyı daha iyi ınceleyıp ögrenır.

sen binbaşı olmaya giderken o dier acc si ile dönüyordu...

• 57 levellik iyi itemleri olan magemle günde 1k np kasıyordum edenada bilen bilir. Nicki HackerCesur idi. 1461. patchten sonra ardreama gittim gitmez olaydım. aynı gün tam 3k np kaybettim. Yani normal şartlarda olmayacak şeyler oluyo koxpta 1 kere attıktan sonra ne kadar uzakta olursan ol 5 5 yiyorsun 720lik can potuna 2. kere basamadan yerdeyim. Bir de her öldükten sonra sinirlenip tekrar tekrar çıkıyorum bu sefer öldürcem diye ama koxp 5000 buf da olsa seri seri 5li oka dayanmıyoo.
    ANLAYACAĞINIZ Oyunu bırakmak istiyorsanız. Mage açarak ardreama gidiniz. Sadece bunu söylüyorum. isterseniz 59 level olun +10 mage chitinlerini giyin. Elinize +10 elixir alin. en iyi bufcuyu da alin. Ezik 40 level itemi olmayan bir koxpere ölmek alnınızın yazısı. eline horn crosbowu alan Ardreamda koxpta. Ama son günlerde bufferimle giriyorum ardreama. Ardreamdaki herkes koxper ortalıkta ne warrior ne de mage var. YAZIK hem de çok YAZIK Oyunun tadını koxpla nasıl aliyorlar ki ?

*** Cesur Yürek ***

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.