|
gercekten sonunda su insta olayından kurtuldum. klişe şeylere falan girmicem. hatta şöyle demek daha güzel -> övünülecek, gurur duyulacak, ilgi kasılacak bir şeyi yok.benim açımdan sahte gülüşlere, samimiyetsiz samimiyetlere bir vedaydı aslında. olaya gelecek olursak direkt anlatayım: ![]() -instagram artık inanılmaz çöp bir alana dönüştü. fazla takipçisi olmayan ve fazla kişileri takip etmeyen biriyim. belli başlı sayfaları, arkadaşlarımı ve 2-3 tane düzgün sayfaların takipçisiyim -takipçisiyDİM.- -artık şu instaya ne zaman girsem saçma sapan şeyler görüyorum. örneğin bugünün menüsünü size söyleyeyim. tüm sayfalar survior denen programın yarısmacılarından 1 kız ile erkegın öpüşmesini (daha dogrusu vakumlamasının) videosunu paylasmıs. sayelerinde 5 saniyede bi gördük. tum sayfalar sanki ülkeye yüksek düzeyde fayda sağlayacak bişeymiş gibi hunharca paylasıyor. haberler sayfalar postlar bunlarla dolu. -arkadaslara gelelim her gün ya birinin direksiyon simidini, yada 10 liralık moktan bi biranın 200 liraya satıldığı barda masaya koyup fotosunu cekip paylastıgını görüyorum. yemekten 200 kilo olmuş, oyun diliyle (lolcü selen) denilen kızın attığı fotonun yorum kısmında "güzellik -adam gibi belgesel ve haber sayfaları var takip ettiğim. o da 2-3 tane bişi. onlarda da her allahın günü ayakkabı reklamı paylasıyor. görmekten sıkıldım ve takipten çıktım. daha anlatılacak çok şey var. kendi bireysel hesabıma ek bi tane diecast model sayfam vardı. diecast sayfalarını takip ettim sadece. model paylaşımı ve alım satımı yapıyoruz arada. en azından uygulamaya girince sadece ilgi alanımı görüyorum başka hiçbişey yok. bu sayfamında takıpcısı cok oldugu ıcın sılmedim çünkü para kazanma olayım var. ama bireysel olarak instagram başkalarının yaptığı saçma şeyleri normalleştirerek görmekten öte bişey değil. 1 saat boyunca elin sadece aşağı kaydırma eyleminde. hatta bazen instadan cıkınca kendımı sorguluyorum "lan 1 saat gectı pekı ne gectı elıme ne kazandım? onun bunun ettıklerı biçtiklerinden banane" bu sorgulamayı artık sonunda resmen somut hale getirebildim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-57554940B -- 29 Kasım 2020; 2:58:48 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı