|
|
|
|
instagramın bir işe yaradığını görmedim.en kapalısı bile mal mal resim atıyor.aşkım sevdiğim diye millet orayı ego tatmin etme yeri olarak kullanıyor |
sadece instagram değil telefondan komple uzaklaş içindeki huzur oranı yüzde 200 artacak. ben arada müsait olunca telefon orucu yapıyorum harika bir şey. Telefonu evin diğer odasına sesi acık sekilde koy acil aramalar falan olursa diye oda onun dışında bakmıyorum hiç gerçekten uykuma bile etki ediyor bebek gibi uyuyorum. |
Ticari amaçla kullanımıyorsa... İnsanın ezik duygularını tatmin ettiği bir alandır instagram. Bir insan bir yere gidip arkadaşlarıyla eğlenirken niye sürekli fotoğraf çekip paylaşır? Ya bende bir sorun var bana mantıksız geliyor yada diğerleri garip. Ama çoğunluk yaptığına göre sorun bende. Modern röntgenciliktir. Abi bir insan 400 küsür kişiyi nasıl takip eder ve niye eder? |
Yaklaşık son 2 senedir 10 tane falan takipçim var onlar da ailem ve ailem kadar yakın birkaç arkadaşım. Takip ettiğim 20 tane sayfa var onlar da köpek, araba, reklamsız yabancı mizah sayfaları. Canım sıkılınca açarım, komik şeyler gördükçe arkadaşlarla birbirimize atarız o kadar. İşyerimden, mahalleden, çocukluk arkadaşı, uzaktan akraba vs. hiçbiri ile takipleşmiyorum, 10 gönderide 15 farklı reklam yapan iğrenç Türk sayfalarını hiç takip etmiyorum. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben zaten pek kullanmıyorum ama Ağustos'tan itibaren hesabımı kapatıp sildim. Hayatımdan birşey eksilmedi. |
2015'ten beri kullanmıyorum. Bir şey kaybetmedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Her zaman derim ve demeye devam edeceğim. NE ŞEKİLDE KULLANDIĞINA BAĞLI... |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
bence düzgün içerikli sayfaları takip etseydiniz keyifle kullanmaya devam ederdiniz. Mimari ile ilgili , dünyayı gezen kişilerle ilgili veya bilimsel içeriklerle ilgili sayfaları takip ederek baya bilgileniyor, yeni şeylerden haberdar oluyorum. |
İnstagram da yapılacak en iyi şey kız düşürmek :) |
|
Bu triplere de hastayım sanki çok büyük iş başarılmış gibi. Benim de var ama ayda toplasan iki saat anca harcıyorumdur, illa kapatmaya gerek yok yani, sallamayan insan zaten kapatsa da kapatmasa da değişen birşey olmaz onun için. |