Bildirim
İnsignia'nın sorunsuz modeli var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende almayı düşünüyordum, ne gibi sorunları var
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Opel’in sorunsuz modeli var mı diye düzeltin
Psa sonrası ciddi iyileşme bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Makyajlı kasa yani 2014 sonrasında herhangi bir kronik sorun duymadım bilmiyorum. Yaklaşık 4 senedir de herhangi bir sorunum olmadı.
en çok duyduğum lpg için motor kapağı ve çelik sübap değişimi diyorlar.
ben de 1.6 T Edition Elegance Yıl 2013 modellere bakıyorum da yukarda bir arkadaşın da dediği gibi opel nedense çok sorunlu diye yer etmiş aklımda, ama sadece duyum bunlar hiç opel kullanmadım. -
Bu bir kronik sorun değil ama sonuçta lpg sonradan eklenen bir şey. Kaldıkı euro 5 ve üstü motor olup lpg de sorun yaratmayan araç yok (honda lpg modelleri hariö onlar özel üretiliyor). Kısaca uzun dönemde lpg illaki her araçta sorun çıkarabiliyor. Ama opeli sevmiyorum sensörleri çok narin zırt pırt bozuluyor. -
Çok yakıyor diye biliyorum ve kağıttaki gibi gitmiyor diye duymuştum sadece duyum benimki
Sorunsuz otomobil diye bir şey var mı?
Sakın sakın bulasma kardesım hem yakıt canavarı hemde sorunları bıtmıyor hıç Opel ın kemıklı arabalar ama sorunlar ıle ugrasırım dıyorsan o ayrı bır mesele tabıı -
grandland x im var. memnunum şimdilik.quote:
Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker
Psa sonrası ciddi iyileşme bekliyorum -
55.000 kmde sattık opelden bağımsız bir araba olmuş, motor şanzıman vs ama yol tutuş ve direksiyon hissinde çok iyi gerçekten opelin hissiyatları var bu noktalarda.
2016 sport stil insignia sahibiyim
51.000 de araç
sorun sıkıntı hiçbir şey yok
önceki aracım astra k 1,5 sene kullandım trim sesi vardı onun dışında hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım.
ondan önceki aracım astra H idi, 2010-2018 arası 8 sene 120.000 km kullandım. araç periyodik bakım dışında bir kere servise, sanayiye gitmedi. tek bir arıza yapmadı ampul bile kesmedi.
şöyle hayatında opele binmeyip boş boş sallayanlara ayar oluyorum.
lpg ye uygun olmayan motorlara lpg takıp subap falan eritip sonra firmaya sorunlu diye sallayan tipler işte, ne bekliyosun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falterubbix -- 5 Şubat 2020; 16:21:2 > -
1.6 cdti da kayda değer bir sorun duymadım.
Genel olarak Opeller elinizin sürekli üzerinde olması gereken otomobillerdir.
Makyajsız 1.6 T kullandım gerçekten çok kaliteli araba.
O paralara alabileceğiniz açık ara en kaliteli model İnsignia. En sorunsuzu da olsa o paralara alamayacaktınız. Sorunsuzluk isteyen C sınıfından hallice Avensis alabilir. İnsignia iç hacim hariç gerçek bir D sınıfı. -
Aynı şekilde bende bayağı araştırdım insignia ları ve 1.6 cdti ların herhangi kronik bir arızası olmadığını öğrendim ve satın aldım. Kasım ayında almıştım araç 110 bin km de şuan ufak tefek trim sesleri haricinde bi sıkıntısı yok. İstanbul şehiriçi dur kalk trafikte fazla yakıyor tek eksisi bu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
cevaplardan sonra favoriye aldıklarımı da sildim ama üstteki arkadaşlar da sorun yaşamadıklarını söylüyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: lag3
Sakın sakın bulasma kardesım hem yakıt canavarı hemde sorunları bıtmıyor hıç Opel ın kemıklı arabalar ama sorunlar ıle ugrasırım dıyorsan o ayrı bır mesele tabıı
yine de çok fazla yakıyor denmesi düşündürücü.
Tiguan için de aynı şekilde söyleniyor.
şu aşikar ki her aracın hayranı ve nefret edeni var,10 kişiden 8i sorunlu demediği sürece alınacak arabaya kısmet gözüyle bakmak lazım demek ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewkdark -- 5 Şubat 2020; 21:16:23 > -
26 senedir kesintisiz opel araç kullanıyoruz, mevcutta olan 17 yaşındaki vectra c harici birçok farklı opel de geldi gitti, herhangi bir büyük soruna rastlamadıkquote:
Psa sonrası ciddi iyileşme bekliyorum
Opel'in komple sorunlu olduğunu iddia etmek biraz ezbere konuşmak oluyor -
Ben 30 senelik opel kullanıcısıyım
Psa için dua ediyorum
O zaman ya sende ya da tercih ettiğin araçlarda problem var, hangi opelleri kullandın bilmem ama frontera ve b kasa vectra harici opel in belirgin problemli bir aracı yok, hatta şu an yollarda olan yaşlı araçları rakiplerinden çok daha iyi durumdaquote:
Ben 30 senelik opel kullanıcısıyım
Psa için dua ediyorum
Psa konusunda da motor harici altyapı da ortak olacak olursa çok da dua etme, ben çok hasarlı araç alıp topladım, her araçta en dibine kadar söktüm, peugeot araçları kadar keleğine de daha rastlamadım,araçların parçalarını topladığım parçacıların da tek dediği şey biz bu aracı alıp kullanmıyoruz sen hangi akla hizmet bir de hasarlısını toplamaya kalkıyorsun oldu -
Hangi vilayette ustasın
Yolum düşerse uğrarım
çocukluk arkadaşıma 72bin km'de 2005 astra h elegance aldık. Aldığımız yıl 2014 veya 2015ti sanırım lpg bile yoktu.
1. Sol sürücü ayna motoru bozuktu. (ankaraya gezmeye gittiğimizde ostim'e uğrayıp çıkma aldık)
2. Bütün kapı döşemelerinde atma vardı elim kapı ile döşeme arasına giriyordu.
3. 1-2 hoparlör patlak idi.
4. teyp kendi kendine açılıyordu akü bitiriyordu. Bir şeyler yaptırdı bilmiyorum ne oldu.
5. boğaz kelebeği beyni arızalandı, zar zor sanayiye götürdü.
6. 2 kere rulmanı değişti, öyle hoyrat kullanan biri de değildi.
7. klima kompresörü 2kere bozuldu.
8. sıcak soguk ayar motoru arızalanmış. 2016 yılı için 2000tl gibi astronomik bir rakam istediler ve kimse yanaşmak istemiyordu komple göğüslük sökülecekmiş. en son usta oraya akıllı vida atmış eliyle değiştiriyordu.
9. yol bilgisayarında ölü pixeller vardı.
10. arka kapılardan birinin camı açılmıyormuş, olduğu yerde parça bulamamışlar ve beklemişti.
11. Oksijen sensörü bozuldu.
12. tavan kaput bagaj gibi çok kritik noktalarda güneş yanığı var. Boyattırmadım çünkü satarken zorlanacak böyle bin dedim.
Bunların bir çoğu araba daha 100bin'e geldiğinde olmuştu. Bu arabayla 5000km'den fazla beraber kere uzun yola da çıktık. Ben de kullandım aracı Çevremde kimseye bu aracı tavsiye etmem. Sizin araç okunmuş olabilir ama çoğu astra H'de benzer milyon tane sorun var. Çünkü o bir alman tofaşı
Baktı köpek gibi yakıyor BRC lpg taktırdık. 4-5senedir tüplü, Geçende subap yaptırdı, bunu sorun olarak belirtmiyorum sonuçta orijinali dışında bir şey. Zaten lpg kiti ve subap tamirini yakıtla bol bol amorti etti...
Psa sonrası ciddi iyileşme bekliyorum |
2016 sport stil insignia sahibiyim
51.000 de araç sorun sıkıntı hiçbir şey yok önceki aracım astra k 1,5 sene kullandım trim sesi vardı onun dışında hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım. ondan önceki aracım astra H idi, 2010-2018 arası 8 sene 120.000 km kullandım. araç periyodik bakım dışında bir kere servise, sanayiye gitmedi. tek bir arıza yapmadı ampul bile kesmedi. şöyle hayatında opele binmeyip boş boş sallayanlara ayar oluyorum. lpg ye uygun olmayan motorlara lpg takıp subap falan eritip sonra firmaya sorunlu diye sallayan tipler işte, ne bekliyosun. |
Makyajlı kasa yani 2014 sonrasında herhangi bir kronik sorun duymadım bilmiyorum. Yaklaşık 4 senedir de herhangi bir sorunum olmadı.
|
en çok duyduğum lpg için motor kapağı ve çelik sübap değişimi diyorlar.
ben de 1.6 T Edition Elegance Yıl 2013 modellere bakıyorum da yukarda bir arkadaşın da dediği gibi opel nedense çok sorunlu diye yer etmiş aklımda, ama sadece duyum bunlar hiç opel kullanmadım. |
Benzer içerikler
- durduk yere airbag lambası yandı
- trafik cezası ödediğim halde ödenmemiş görünüyor ne yapmalıyım
- fiorino teyp kodu nerede yazar
- araca çeki demiri taktırmak
- egea gsr nedir
- opel grandland 2025 fiyat
- 508 peugeot 2024
- ıoniq 6 menzil
- forthing türkiye
- renault austral bagaj hacmi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X