Şimdi Ara

İnsanların Üreme Sevdası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
4
Favori
6.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ciddiye alıp cevap mı veriyorsun gerçekten? salavat zinciri ile ekonomiyi kurtarmaya çalışan adamlar bunlar

• Yanlış anlama ama ilk defa doğru bir şey demişsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Long Nightt kullanıcısına yanıt

Kürtaj cinayettir.

• Birilerine iş gücü lazım tüketici lazım bir fikir inanç arkasında kör sağır yürüyen milyonlar lazım dünyanın çarkları insanla döner . Ne zaman ihtiyaç olmaz o zaman insanlık kısır olmaya başlar. Doğa zaten kararını vericektir soyumuzun tükeneceği zamanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 19 Mart 2021; 16:9:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

Çocuk kokusu nedir desem bilmezsin ki, o nedenle sana anlatmak zor bu olayı.

Doğrudan blok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DB1BCF8C0

Evet bu da gelecekteki ben

Açtığınız konudaki birçok yorumu beğeniyorum ancak resimdeki durum hastalıklı. Çocuk yerine kedi köpek beslemek bir alternatif değil, üstelik resimde de çok hayvan var, toplum sağlığı açısından çok kötü bir durum...

Ülke temelli ve bilinçli bir şekilde beyninin, yüreğinin içiyle zenginleşip kalkınmadığı sürece plansızca üremek hem aileye hem de devlete zarar...

Batı tarzı genetik bilimi çerçevesinde doğum kontrolü yapılsa Acun Ilıcalı Survivor olabilir miydi? Program bile batıdaki örneklerinden çok uzak, oradaki yarışmaların izleyicinin zekasını arttırdığı konuşulurken burada program tamamen aptallaştırma, duyarsızlaştırma üzerine kurulu Sonra doğsun hard mode Survivor yarışmacıları ve izleyicileri şelale 🤮🤮🤮

• Doğum karşıtlığına gerek yok ki. Her kadının 2 çocuk doğurması bile nüfusun azalmasına sebep olur. 2 çocuk da birçok aileyi tatmin eder diye düşünüyorum. Mesela en az 3 çocuk diyen aşiretçi zihniyette.

• ilk olarak insan ile hayvan arasındaki farkı öğrenmelisin

• 11 yildir calisarak para kazandım. Allahin ibanima hic para atmadi.

• Eskiden çocuk büyültmek daha kolaydı bence. Günümüzde maliyet çok arttı. Birde çocukların isteklerinin ardı arkası kesilmiyor.

Şahsen ben imkanım olursa (çok zengin halli olmama gerek yok orta halli de olsam) 1-3 çocuk sahibi olmak isterim. Sorumluluksa bu sorumluluğu alıyorum. Hayırlı evlat yetiştirmek geleceğe yapılabilecek en büyük yatırımdır. Hiçkimse yüzüne bakmazken evlatların sana yardım edecek. Hayatın boyunca genç olmayacaksın maalesef...

• babamın zamanında insanlar şaka yapmıyorum çalı evlerde kalıyormuş. çocuk yapmasaydı demeyin, herkes böyle şartlarda yaşıyormuş. sonradan betonarmeye geçmişler. ben kalkıp oda desem ironik olur..
    İnsanların Üreme Sevdası

• Patlat bir osbir

• Zihnin Geleceği kullanıcısına yanıt
    Kendi geleceğini garantiye almak için çocuk yapmaya sorumluluk denmez, bencillik denir.

• asderty A kullanıcısına yanıt

garantiye almak değil bu. Ayrıca bir bencillik durumu da yok. Bir annenin çocuğundan yardım istemesi sana göre bencillik mi?

• Zihnin Geleceği kullanıcısına yanıt
    İlerde bana yardım etsin diye çocuk yapmak insan yaşamındaki en büyük bencilliktir heralde.

• Evlat sahibi olmak herkesin hakkı ama 1 çocuğu geçmeseler bari.

Nerede var karnını bile doyuramayan bir cahil, bakıyorsun en az üç çocuk yapmış.

Kanserli hücre nedir?

Olması gerekenden daha fazla ve kontrolsüz bir şekilde bölünüp çoğalan hücredir.

Peki kontrolsüz çoğalan insanlar nedir?

Tabi ki dünyanın kanseri.

• üreyebiliyorsanız siz daha çok üreyin ve demokrasiyi destekleyin ki çocuklarınız ahmak ta olsa oyları eşit sayılsın. sayıların üstün sayıldığı demokrasilerde üreme çok faydalı olabilir. çoğalın göçmen akınlarıyla ülkeleri işgal edin. unutmayın demokrasi ile güçlenecek çoğalarak daha da güçleneceksiniz. çoğalın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.