< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İnsanların Üreme Sevdası (2. sayfa)

-
-
Alimden zalim dogar zalimden alimquote:
Orijinalden alıntı: 120205044
Öğrendiğim bilgelik sayesinde zengin olursam ilk işim bu bilgeliği aktarabilmek için 6 çocuk yapmak olacak.
Her birini: bilimin, sanatın ve insanlığın ilerlemesi için organize etmek istiyorum.
Eger bilgeysen sakin ha yapma başına gelir bak demedi deme
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üreme karşıtlığından ziyade nüfus kontrolü şart gibi. Dünya nüfusunun belli bir sayıda sabitlenmesi şart ancak devletlerarası anlaşma sağlanması imkansız. Nüfus azalırsa, belli sayıda sabitlenirse ve genetik bozukluk olan insanlara üreme yasağı getirilirse hem sağlık hem de ekonomik açıdan insanlıkta yükseliş sağlanabilir ancak bunun için dünyanın tek merkezden yönetilmesi şart
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Alimden zalim dogar zalimden alim
Eger bilgeysen sakin ha yapma başına gelir bak demedi deme
Alıntıları GösterBabama bakarak dediğinin doğru olabileceği aklıma yatıyor.
Olmadı öksüz-yetim çocuklardan birkaçını evlat edinip onları yetiştirmeye çalışırım. Amaç insanlığın ilerlemesi ise öz üvey evlat fark etmez.
quote:
Orijinalden alıntı: iamburakÜreme karşıtlığından ziyade nüfus kontrolü şart gibi. Dünya nüfusunun belli bir sayıda sabitlenmesi şart ancak devletlerarası anlaşma sağlanması imkansız. Nüfus azalırsa, belli sayıda sabitlenirse ve genetik bozukluk olan insanlara üreme yasağı getirilirse hem sağlık hem de ekonomik açıdan insanlıkta yükseliş sağlanabilir ancak bunun için dünyanın tek merkezden yönetilmesi şart
kırmızı ideoloji propagandası
quote:
Orijinalden alıntı: hazarcepkırmızı ideoloji propagandası
Alıntıları GösterKırmızı ideoloji nedir komünizm falan mı?
quote:
Orijinalden alıntı: iamburakKırmızı ideoloji nedir komünizm falan mı?
Alıntıları GösterEvet onlar
quote:
Orijinalden alıntı: hazarcepEvet onlar
Alıntıları GösterHocam inanın hiç alakam yok
Canı olan her şeyde mevcut olan sevdadır.
-
kısmen katılıyorum ponçik hocam. insanlar kontrolsüzce ve düşüncesizce ürüyor. fakat sizin gibi bu durumun farkında olan zeki insanlar öyle değil. bu durumda da sadece fikir yürütmeyen sopa gibi yaşayan insanlar üremiş oluyor. bu yüzden çıkıp bu konuda ne kadar konuşursak konuşalım aklı çalışmayan insanlar bizi dinlemez. eğer biz üremeyi bırakırsak bu sefer de aklı başında insan nüfusu azalacak. çok saçma bir durumda kalmış bulunuyoruz insanlık olarak. bence artık devletlerin bu konuda bir aksiyon alma vakti geldi. belli kişilerin çocuk sahibi olma imkanları kısıtlanmalı.
-
ya fontaine sen hep haklı olmak zorunda mısın?
-
Araba sevdası gibi mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: HeyeaZengin parasıyla, fakir karısıyla oynarmış diye bir söz vardır. Eğitim seviyesi azaldıkça çocuk yapma oranı azalmalıyken aksine artar. "Çocuk rızkıyla gelir" gibi çok yanlış bir algı var maalesef. Dünya değişiyor, yeni nesil de bunun farkında olarak büyüyor. Reisimiz her ne kadar en az 3 çocuk dese de nüfusumuz beklenenden daha az artacaktır diye düşünüyorum. Zaten günümüz beyaz yakalıları artık çocuk yapmak yerine kedi köpek sahiplenip ona bakıyor. Çocuk gerçekten büyük sorumluluk. Ayrıca ülkede bu kadar genç nüfus olmasına rağmen buna uygun politikalar var mı? Nüfüsun genç olmasını değerlendirebiliyor muyuz mesela?
Çocuk rızkıyla gelir yanlış değil. Allah herkese rızık tayin eder bunu unutma.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7697C2702Birde Allah rızkını verir diyorlar ya en sevdiğim
Verir tabi ki sen canını sıkma beklemeye devam et
Rızık veren yalnız Allahtır bütün canlıların rızkını verir.
Örnek Aquote:
Orijinalden alıntı: izayoiRızık veren yalnız Allahtır bütün canlıların rızkını verir.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: iamburakHocam inanın hiç alakam yok
Alıntıları GösterBen size o itham yapmadım şahsi olarak algılama hafız.
Hani sen dedin ya dünya da tek devlet vs oradan onu isteyenleri söyledim
En kanser tip
En fazla 1 çocuk maddi duruma göre belki 2 olabilir üstünü asla düşünmüyorum.
Bu söylemler otomobil almayalım vergiler yada fiyatlar düşsün temennisi gibi olmakta
Zaten bilinçli (ve orta halli )insan 8-10 yapmaz tabii Ellon Musk değilse yada Jirinovsky değilse (Adam 7 kadından 7 çocuk yapmış 10-12 ye gider ölünceye kadar herhalde. Adamlarda para var kadında çok )
Bizde ise zaten Arap Kürt Roman çok çocuk yapıyor yerli vatandaş çocuk yapacak imkanı daralmış oluyor. Devlet Arap Kürt Roman vatandaşlara da 12 yıl eğitim, kolay üniversite, bedava sağlık hizmeti , bedava yiyecek-içecek -kömür desteği , her aileden 1 kişiye de iş verdiği için zaten diğer vatandaşlar yüksek vergiler nedeniyle çocuk yapacak ekonomik durum oluşmuyor
Böyle konular forumda değil roman mahallesinde , Kürt mahallesinde ,Arap mahallesinde söylenmesi lazım tabii şehirleşme nedeniyle daralan topraklar nedeniyle 8-10 çocuğu onlarda yapamıyor ama 3-4 çocuk yapıyorlar hala
Diğer vatandaşlar serbest piyasayı savunarak vergi karşıtı politikayı savunarak fakir insanların üremesinin önüne geçmeli . Ekmek elden su gölden olursa kimse üremeyi engellemez ama her yemek için 1 saat çalışmak zorunda kalırsa o zaman üremek istemezler. Çalışma da ancak ücretleri piyasa belirlerse oluşur devlet asgari ücreti 5300 belirlerse enerjide ötv alırsa bir çalışanın maliyeti 7-8 bin olursa kimse Roman'ı , doğudan iş için olmazsa hırsızlık için geleni işe almaz. Bu adamlar mafyanın eline veya pkk 'nın eline düşmesin diye devlet ömür boyu bakmak zorunda kalır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 17 Mart 2021; 16:7:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X