Şimdi Ara

Insanların bir gözü küçük gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sağ göz sanki sol göze nazaran küçük gibi tvde yada gerçek hayatta karşıdaki insana dikkatlice bakınca orantısızlik görüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben düşüncem çok dikkatli bakınca sanki aynı hizada değiller gibi görüyorum tv de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Insanların bir gözü küçük gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtraJudical

Sağ göz sanki sol göze nazaran küçük gibi tvde yada gerçek hayatta karşıdaki insana dikkatlice bakınca orantısızlik görüyorum

Hep başkalarında kusur arıyorsun.
  • Lensi sol gözüme takarken zorlanıyorum ama sağ göze hemen oturuyo. Cidden sol gözde bi büyüklük var gibi
  • Benim sol gözüm hafiften küçük
  • Insanlarin vucudunu bastan en asagiya kadar ikiye bolecek olursak sag taraftaki kaslari ve sol taraftaki kaslarin ayni oranda buyumediklerini gozlerimleriz.Bu her canli icin gecerlidir.Yuzumuzde de boyledir.Hicbir insanin yuzu simetrik degildir.Yuz kaslarinin ya sag tarafi ya da sol tarafi digerine gore biraz fazla gelismistir.O yuzden de simetrik olmaz.Bazi insanlarin agizlarinin yamuk oldugu cok belli olur ya hani.Mesela dudaginin sag tarafi sol tarafina gore yukardadir.Iste bunun sebebi sag kasin biraz daha fazla buyumesidir.Gozler,kulaklar ve burun daha nice bolumler icin gecerlidir hepsi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önemli olan kalp gözü.
  • Benimkisi de öyle
  • genelde gözü miyop veya hipermetrop olanların biri diğerine göre ya daha büyük ya da daha küçüktür.Miyopluk derecesi arttıkça göz küçülmeye başlar.Hipermetropluk artınca da büyük gözükür.Çünkü miyop gözleri hafif kısınca daha net görmeye başlarsınız hipermetrop da tam tersi.Sanırım bundan dolayı oluşuyor.Benim de iki gözüm miyop.Soldakinin derecesi biraz daha büyük.O yüzden sol gözüm sanki daha küçük gibi görünüyor.
  • bence o sizin bakış açınız
  • İnsanların sağ ve sol tarafları aynı değil zaten, şimdi sakin olabilirsin şampiyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

Insanların bir gözü küçük gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.