Şimdi Ara

Sunexpress Koltuk Seçimi Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar koltuk olarak kaçı seçeyim hangisi iyidir

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sunexpress Koltuk Seçimi: Uçuşunuzu Optimize Edin

Sunexpress uçuşunuz için en iyi koltuğu seçmek, genel seyahat deneyiminizi önemli ölçüde iyileştirebilir. İşte Sunxpress koltuk düzeni ve koltuk seçimiyle ilgili bilmeniz gerekenler:

Sunexpress Koltuk Düzeni

Sunexpress uçaklarının koltuk düzeni uçak tipine göre değişir. En yaygın uçak türleri Airbus A320 ve Boeing 737'dir.

• Airbus A320: 180 yolcu kapasitelidir ve 3-3 koltuk düzenine sahiptir.
    • Boeing 737: 149 yolcu kapasitelidir ve 3-3 koltuk düzenine sahiptir.

Sunexpress Koltuk Seçimi

Sunexpress, standart ekonomi sınıfı koltuklarına ek olarak ekstra ücret karşılığında aşağıdakiler gibi çeşitli koltuk seçeneği sunar:

• Acil Çıkış Koltukları: Ek bacak mesafesi sunar.
    • Ön Sıra Koltukları: Uçağa ilk binen ve çıkan yolcular için uygundur.
    • Pencere Kenarı Koltukları: Manzara keyfi için mükemmeldir.
    • Koridor Koltukları: Sık sık ayağa kalkıp hareket etmek isteyen yolcular için uygundur.

Sunexpress Koltuk Numaraları

Sunexpress uçak koltuk numaraları sıralara (1'den başlayan) ve koltuklara (A'dan başlayan) göre atanır. Örneğin, "6A" numaralı koltuk, 6. sırada, koridorun yanında bulunan pencere kenarı koltuktur.

Uçak Koltuk Numaraları Sunexpress

Uçak koltuk numaralarını Sunexpress web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden rezervasyon yaparken görebilirsiniz. Ayrıca uçağa biniş kartınızda da koltuk numaranız belirtilecektir.

Sunexpress koltuk seçimi, konforunuzu ve seyahat deneyiminizi en üst düzeye çıkarmak için önemlidir. Yukarıdaki bilgileri göz önünde bulundurarak, uçuşunuz için en uygun koltuğu seçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Koltuk secme 10tl pahali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheLoser1 kullanıcısına yanıt
    Cam kenarı istiyorum ama seçmeyince gelmez sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Cam kenarı istiyorum ama seçmeyince gelmez sanırım

Bana ordaki çekin yapan abi cam kenarı acil çıkış vermisti gepgenis

• TheLoser1 kullanıcısına yanıt
    internetten çekin yapmayım mı ? gittiğimde koltuk bulamazsam sonra sıkıntı olmasın
  • erken git biraz sıraya gir önden ya varsa bir cam kenari alabilir miyim bagyan de sana yardimci olacaktır boşa 10 tl çöpe atma

• quote:

Arkadaşlar koltuk olarak kaçı seçeyim hangisi iyidir

işimi garanti altına alayım diyorsan 22. sıra bir de uçuş nerden nereye onu dersen daha iyi tavsiye de bulunabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uçak koltuk seçimi yardımı
    10 yıl önce açıldı
    Clio 4 Jant ve Lastik Seçimi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu ana kadar pek koltuk seçmedim ve çoğunda da cam kenarı-acil çıkış kısmına denk geldim.
    Charter uçakla uçacaksanız tavsiye ederim. Onun haricinde sorumluluk almaya gerek yok.Orta kısımdaki koltuklar fazla gürültülü.
    Arka kısımdaki koltuklar genelde sessiz olur ancak fazla sarsılırsınız. Ön koltuklar ise soğuk ve dardır.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Aslan. -- 25 Mayıs 2016; 19:33:34 >
  • On taraflardan sec kanada yakin olmasin motorun icini gorursun hem erken cikarsin ve kalkiso tam hissedersin daha zevkli kanadin arkasindan sa flaplari izlersin oda zevkli gerci ucak tamamen zevkli

• Teşekkürler arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

On taraflardan sec kanada yakin olmasin motorun icini gorursun hem erken cikarsin ve kalkiso tam hissedersin daha zevkli kanadin arkasindan sa flaplari izlersin oda zevkli gerci ucak tamamen zevkli

Hocam en arkadan alsam nasıl olur?Dediğiniz gibi hem kanatı hemde dışarıyı rahat görmek istiyorum.Ordan kaçı seçeyim ne tarafı seçeyim,video çekmeyi düşünüyorumda
  • quote:

quote:

On taraflardan sec kanada yakin olmasin motorun icini gorursun hem erken cikarsin ve kalkiso tam hissedersin daha zevkli kanadin arkasindan sa flaplari izlersin oda zevkli gerci ucak tamamen zevkli

Hocam en arkadan alsam nasıl olur?Dediğiniz gibi hem kanatı hemde dışarıyı rahat görmek istiyorum.Ordan kaçı seçeyim ne tarafı seçeyim,video çekmeyi düşünüyorumda

Kanadi tam gormek istiyorsan arkadan son 3 uncu sag yada sol sana kalmis ucacagin yere bagli mesela ist izmir ucarken sag taraftan secim yaparimben manzara acisindan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Kanadi tam gormek istiyorsan arkadan son 3 uncu sag yada sol sana kalmis ucacagin yere bagli mesela ist izmir ucarken sag taraftan secim yaparimben manzara acisindan

İzmir - Samsun hocam,sağdan dediğiniz yeri alayım öyle mi?Çıkış için acelem yok zaten baya beklicem uçaktan indikten sonra garajdada.Dediğiniz yerler aklıma gelmişti bi ara ama herkes önden al önden al diye yazınca internette aklım karışmıştıYani o dediğiniz yeri alırsam yine dışarıyı rahat görebilirim dimi kanatta dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Cage -- 25 Mayıs 2016; 22:50:06 >

• Ben koltuk seçmiyorum.%80 cam kenarı geldi.Gir keresinde de 11A geldi.Cam kenarı ama cam yoktu o sırada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.