Şimdi Ara

İnsanları Dövmek Bu Kadar Kolay Mı Bu Ülkede? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
1
Favori
4.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: denizaya

Daha önceden sağda-solda haberlerde falan hep duyardım buna benzer haberler...Bu akşam saatlerinde teyzemden bir telefon aldım, diğer teyzemin büyük oğlu (35 yaşından büyük) hastaneye kaldırılmış komadaymış...

Sebep? Dayak yemiş...

Olay şöyle gerçekleşmiş; Kuzenimin canı sıcak trabzon ekmeği çekmiş, çoban salata ile yicem diyip motorsikletine atlayıp fırına giderken, yolda motoru bozulmuş, yapamayınca telefonla tamirci çağırıp beklemeye başlamış.

Motorun arkasına araba yaklaşmış, adamlar işini bitirince tekrar arabalarına binmiş ve camdan kuzene seslenmişler;

- Çeksene lan motoru arabanın önünden!
    - Hocam nasıl çekeyim, motor bozuk, tamirci bekliyorum.
    - Bak bide geri cevap veriyor,çek dedik lan..

falan derken bunlar biraz daha sözlü dalaşıp, arabadan 3 kişi iniyorlar ve kuzenimi komaya sokacak şekilde dövüyorlar. Sonra öldü sanıp orada bırakıyolar, hatta arabalarınıda bırakıp kaçıyorlar panikle...

(yukarıdakiolayı görgü tanığı terzi anlatıyor polise)

Bu saate kadar düşünüyorum bu ne iştir yahu...

Bu öfke nedir? Hepiniz polat alemder falan mısınız? ne ayaksınız?
    Hiç tanımadığın birisini 3 kişi arabadan inip dövmek nedir yahu?

Şimdi bu ülkemizde suçta sayılmaz, adamlar yakalansa bile ilk mahkemede serbest kalırlar..

Sanırım avrupa da; bulgaristan romanyayı falan çıkar bütün avrupa ülkelerinde bu çok ağır cezalandırılır, güney amerika hariç abd ve kanada da polisler görse direk dövenleri vururlar. Sanırım bulgaristan dan başlayıp doğuya gitikçe insan dövmek normal midir nedir..

Bunu rusya, özbekistan ve phuket de dayak yiyen arkadaşların anlattıklarından çıkarıyorum (özbekler rüşvet alamadıkları için döver, phuketdeki jeyski kiralar, iş bitince sen çizmişsin jetskiyi parasını öde derler sonra haydi kavga) veya ben niye bu kadar kapsamlı düşündüm şimdi durup duruken..hala aklım almıyor bu işi yaa, nasıl bişeydir bu arabandan in tanımadığın birini, saçma sapan bir bahane ile döv...

Bulgaristan çıkart demişsin. Sadece şunu diyorum ;

Bulgaristanda,Şahısa edilen küfür cezası bile 6 ay Hapisten başlıyor. Kavganın cezası ise 2 yıldan başlıyor. BULGARİSTAN'DA BİLE DEĞİL Mİ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: marinerocyp

insan mı?

çok bilinçsiz düşüncesiz adam var. şehirleşmeye bakıyorsun, trafiğe bakıyorsun, hal ve hareketlere bakıyorsun mantıklı düşünen adam yapmaz. alıp karşına neden böyle yaptın veya yapıyorsun diyeceksin lama gibi yüzüne bakacak. böyle adamların yaşamalarına bile gerek yok
  • Yenibosnada kocasinanda soğanlıda daha nicelerini gördük biz bu olayların
  • bu ülkede hak hukuk olmadığı için herkes mafya kesiliyor. Adam öldüren yaralayan döven ceza alıyor mu? Almıyor. Alsa da 1-2 aya kadar çıkıyor hapisten.
  • insanliktan nasiplerini almamis serefsizler... böylelerini yasatmiyacaksin ben onun icin hep diyorum türkiyede yasiyorsan yaninda her zaman silah olacak silahsiz gezmeyeceksin bu devirde.
  • Onların akrabalarından biri emniyette yada yüksek bir makamda çalışıyordur bir şey olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knoxville

serbest kalıcaklarını sanmıyorum.Akraban komadaymış baksana.

tabi bulurlarsa , böyle insanlar var ne yazık ki karaktersizlik başka birşey değil
  • amerika yada avrupaya kaçmak lazım bu ülke bitmiş
  • Gecmis olsun kardesim inşallah cezalarını fazlasiyla bulurlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öldürmek lazım böyle insanları.Hani ciddiyim gerçekten bu tarz insanları çıkarıp vurmak lazım arkadaş topluma zarar ..mun şerefsizleri.
  • Bunlar çoluk çocuk sahibi olacak onlarda bunlara benzeyecekler.Kısa yoldan kurtulmak lazım bunlardan.
  • Her zaman yanınızda biber gazı taşıyın.kişi sayısı fazla olunca abanın.onlar 10 kişi gelmeye utanmayacaklar biz biber gazınamı utanacaz.
  • Büyük ihtimalle haplıydılar.Serbest kalacaklarından da eminim.Kuzenin yediği dayakla kalıcak malesef
  • anasından bacısından kız çocuğundan çıksın
  • Türkiye de adaletten eser yok kabadayı kesilip adam döversen yaralarsan sakat bırakırsan serbest kalıyorsun

Darp suç değilmi birini gördüm böyle adamı komalık ettiler ağzı burnu kırıldı sonuç yıllardır mahkemeler devam ediyor. Sonunda hiçbir ceza almadan çıkacaklarına eminim

Çünkü bu tipler yasaları hakim savcılardan daha iyi biliyor. Uyuşturucu içki vs. alıp palanlı bir şekilde birini feci şekilde dövüyorlar. Mükemmel adalet sistemimiz uyuşturucu aldığı için ceza vermiyor.

Türkiye bildiğin muz cumhuriyeti kimse çıkıpta hak hukuk var demesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSSE

Dayak yemek ve ardını getirememek çaresizlerin yüz ifadesidir. Bu devirde pislik ve acımasız olucaksın yoksa ezerler.

İnsanları Dövmek Bu Kadar Kolay Mı Bu Ülkede?

ŞAKA YAPTIM ATAR YAPMA YERLER..

Atar yapsak da yiyorlar yapmasakta.

• Şerefsiz adi köpekler bu ülkenin civisi çıkmış.Bunları vursan yine suclu sen çıkacaksın.O değil 3 kişi bir adamı dovmek nedir ya? Teröristleri uzakta aramaya gerek yok hepsi içimizde yasıyor maalesef.Bu arada çok geçmiş olsun
  • Büyük geçmiş olsun şerefsizler
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

Orijinalden alıntı: MSSE

Dayak yemek ve ardını getirememek çaresizlerin yüz ifadesidir. Bu devirde pislik ve acımasız olucaksın yoksa ezerler.

İnsanları Dövmek Bu Kadar Kolay Mı Bu Ülkede?

ŞAKA YAPTIM ATAR YAPMA YERLER..

Atar yapsak da yiyorlar yapmasakta.

Amerikanın gangsterleri varsa türkiyeninde semt çocukları vardır.

Buyüzden onlarla baş edemeyiz bitmiyorlar çünki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

quote:

Orijinalden alıntı: bahtsız35

quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

Pederle geziyoruz bir gün baktım arabanın benzini bitecek. Araba stop etti. Arkadan iki tane apaçi babama küfür falan etti o sinirle ikisini de sağlam dövdüğümü hatırlıyorum.

kac kilosun ?

72

ben 55 kiloyum babam hırsızlık yapan birini dövdü ben dövemedim gücüm yetmedi yaşlı başlı adamı kavgaya soktum kendimden utanıyorum çok zoruma gitti bi bilseniz.hüngür hüngür ağladım evde kendime.ama tabiki dövdüğü adam babama hiç vuramadı ama vurmakta istemedi zaten ben hiç vuramadım benim sorunum ben babama diyemedim bırak ben döveyim biliyo çünkü dövemiyeceğimi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.